Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Tacno nisam znao da je ovoliko gledana Euroliga u BiH, kakva pomama za mecom Fener - Barca 

Don't believe the hype.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta cekaji saburli bosnjani iz telekoma, sadaku?arelinho je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:24Moja tv ni na jednom kanalu. Još Bh telekom nije preuzeo Telemach pa da budu tu SK.JohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:18Na kojem programu mi je euroligaski mec, moja tv u pitanju?
Jel to ubrzo preuzimaju znali se sta?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Poslali smo dopis Interpolu da blokiraju SK. Čekamo još odgovor.JohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:31Sta cekaji saburli bosnjani iz telekoma, sadaku?arelinho je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:24Moja tv ni na jednom kanalu. Još Bh telekom nije preuzeo Telemach pa da budu tu SK.JohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:18Na kojem programu mi je euroligaski mec, moja tv u pitanju?
Navodno ovaj mjesec će biti sve završenoJohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:31Sta cekaji saburli bosnjani iz telekoma, sadaku?arelinho je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:24Moja tv ni na jednom kanalu. Još Bh telekom nije preuzeo Telemach pa da budu tu SK.JohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:18Na kojem programu mi je euroligaski mec, moja tv u pitanju?
- JohnCleese
- Kontakt:
Okarelinho je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:37Navodno ovaj mjesec će biti sve završenoJohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:31Sta cekaji saburli bosnjani iz telekoma, sadaku?
Problem je sto sad nemam ni na kodiju sk preko kojih sam gledao.
Pao mi daddy live i sl.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sk2 do sk10 mi izgleda sad dobijamo hrvatski signal, tamo se sportklub nece gasiti i ostat ce da radi.. sad ne znam kako ce se to sve iskombinovati, ko da gledam nasi ce napraviti hrkljus neki ko i inace
Doslo je dosta novih kanala, medju njima i Arene, ima EPL. Super

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pitanjce jedno
Posto kod nas ima kablovska televizija ege(se zove)
Koriste je skoro svi u okolini i zadovoljni su uglavnom. Planirao sam isto uvest.
Problem je sto je kuca novogradnja i hajde kontam svima su s bandere povukli kabal (vazdusno) i meni ce. Kad malo morgen, hoce kroz zemlju.
Ja imam 2 bandere skoje mogu povuc, jedna bukvalno ide mojim putem al mi se ne kopa tu jer sam uradio ispred podlogu dobru, stavio i fils da trava ne izbija, nasuo bijeli kamen i sad bi to otislo sve u qrac. Druga bandera je moro bi kroz komsijino prokopat
Sad ako bi komsija se bunio a da ja ne kopam ovo svoje(u najgorem slucaju cu i prokopat) kakva je situacija sa moja tv, telemachom, od kuda oni uzimaju signal, moraju li oni vuc kablove kakve i koje
Posto kod nas ima kablovska televizija ege(se zove)
Koriste je skoro svi u okolini i zadovoljni su uglavnom. Planirao sam isto uvest.
Problem je sto je kuca novogradnja i hajde kontam svima su s bandere povukli kabal (vazdusno) i meni ce. Kad malo morgen, hoce kroz zemlju.
Ja imam 2 bandere skoje mogu povuc, jedna bukvalno ide mojim putem al mi se ne kopa tu jer sam uradio ispred podlogu dobru, stavio i fils da trava ne izbija, nasuo bijeli kamen i sad bi to otislo sve u qrac. Druga bandera je moro bi kroz komsijino prokopat
Sad ako bi komsija se bunio a da ja ne kopam ovo svoje(u najgorem slucaju cu i prokopat) kakva je situacija sa moja tv, telemachom, od kuda oni uzimaju signal, moraju li oni vuc kablove kakve i koje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
telemach ide prikljucak sa stuba na kucu, nista ispod zemlje
Ne mogu nac link nigdje gdje mogu provjerit dostupnost telemacha, imas li mozdaQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 18:26telemach ide prikljucak sa stuba na kucu, nista ispod zemlje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nemam to brate ja sam 15 godina na telemachu nisam imao potrebu za tim informacijamasoxx je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:14Ne mogu nac link nigdje gdje mogu provjerit dostupnost telemacha, imas li mozdaQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 18:26telemach ide prikljucak sa stuba na kucu, nista ispod zemlje
najbolje ti je nazvati ih i kad im kazes adresu moci ce ti vjerujem reci jel prikljucak moguc..
jesi to se odlucio vratiti u domovinu

Ma trenutno radim 3 ipo sedmice (pon-sub) pa 10 dana odmaram, pa sam svaki mjesec kuci. I ove 3ipo sedmice mi dodju puno. Dokundisala svabija. Zena i djeca su sad stalno u BiH.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:33nemam to brate ja sam 15 godina na telemachu nisam imao potrebu za tim informacijamasoxx je napisao/la: ↑04 apr 2025, 19:14Ne mogu nac link nigdje gdje mogu provjerit dostupnost telemacha, imas li mozdaQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 apr 2025, 18:26telemach ide prikljucak sa stuba na kucu, nista ispod zemlje
najbolje ti je nazvati ih i kad im kazes adresu moci ce ti vjerujem reci jel prikljucak moguc..
jesi to se odlucio vratiti u domovinu![]()
Ko su ovi kraljevi na Sk u multiprenosu, oplakah ovom jednom, ovaj "glavni" je poznat, ovaj drugi konstatacije kao da je Amar Osim.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Mozda nekom pomogle, pao ovaj Daddy Live addon, al zato Loop radi odlicno, preporuka da dodate na Kodi.
Upute za instalaciju:
Upute za instalaciju:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako su bili hrvatski komentatori onda vjerovatno ivkovic i pajvot
a sad vidim alen selman ovaj sa hrapavim glasom radio s ivkovicem danas, ivan zna biti zanimljiv i smijesan kad mu nije u cilju da ispadne najpametniji
Oplakao, neka malo humora tokom prenosa.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:54ako su bili hrvatski komentatori onda vjerovatno ivkovic i pajvot
a sad vidim alen selman ovaj sa hrapavim glasom radio s ivkovicem danas, ivan zna biti zanimljiv i smijesan kad mu nije u cilju da ispadne najpametniji
Inace poslije rata se gledao hrt 2, bozo susec, zeljko vela, kasnije blazicko, i losi stjepan balog te legendarni drago cosic.
To su bila lijepa vremena, posebno cosic i susec, razvaljivalo su.
Hvala
-
- Kontakt:
Znali se kad ce bundes liga, euroliga na arene ?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kliknuo sam instal, instalirao je i sta dalje?Blackwargreymon je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:52Mozda nekom pomogle, pao ovaj Daddy Live addon, al zato Loop radi odlicno, preporuka da dodate na Kodi.
Upute za instalaciju:
Bravo za moja tv web
Uveli su arene i dijaspora sad moze gledati
Uveli su arene i dijaspora sad moze gledati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- AshburtonG
- Kontakt:
Moze ali sa VPNom. Lista kanala za dijasporu je limitirana samo na domace nesportske kanale.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.