Dijamantidis i Burusis su se oprostili od drzavnog dresa.nerminh74 je napisao/la:uz pravilan pristup, kompletnu ekipu + preldzic mozemo mi dobiti barem jednog od ovihfelix123 je napisao/la:Što se protivnika u grupi tice
CG-redovna smo im musterija,dobijali su nas svaki put cak mislim i u prvoj sluzbenoj CG,jos tu je Dule na klupi![]()
Grcka-steta da ne igramo zadnju utakmicu s njima nego prvu(ako sam dobro informiran),opet prva utamica svakome je teska tako da bi cak se Grcka mogla i dobit ,ako nas pode neki ludi sut
Hrvatska-o Hrvatskoj cu malo duze posto sam upoznat,neno je rekao da Hrvatska i nema nekog iskustva i nabrojo ove decke Barac, Bogdanovic, Zoric (izmedu ostalih)
Ovaj prvi je medu najboljim centrima Europe i vec je bio na EP,Bogdanovic 2 godine citava Cibona se na njega oslanja onom tricom protiv Partizana u zadnjim sekundama dokazo je da ima muda a i bio je na SP ,Zoric isto bio na SP i rutiner teski
Nadalje da ne govorim o Ukicevim prodorima,Popovicevim tricama s 10 m ,onda Tomas koji je odlican u obrani i ima dobar sut,Tomic koji je prosli put zakazao al ipak je to igracina ,mislim da je najslabija karika tu Joke ,neiskusan trener iako je dobio Bosnu kad je najjaca bila pod palicom Nene Markovica
Ostali se mogu dobit
vidis cg vise nema duleta, a vanjska linija im je prosjecna
za grcku vise nema papolukasa, a mozda i diamantidisa i borussisa, a tu ekipu mozemo dobiti
hrvatska ima izvrsne centre, ali nema moderne 4 koja bi im ispraznila reket, dok mi imamo barem vardu da se nosi sa njihovim centrima, a ukic je indijanac i ako ga ide onda razvaljuje, ali ako neide nema ga ni na mapi
polako vidjeti cemo sta ce biti
Sve stoji sto si rekao, ali ja se najvise bojim atmosfere u nasem timu. Ega nasih pojedinih igraca i velike sujete.