HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kakav je cirkus s ulaznicama, jel realno da su ljudi citav sektor C dali Lasku i uefinim gostima, jesu li normalni sta rade ?!?!
Ne samo C nego i B a možda ako Ultrasi pristanu i dio A će im dati. Stvarno koji moroniJedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:14Kakav je cirkus s ulaznicama, jel realno da su ljudi citav sektor C dali Lasku i uefinim gostima, jesu li normalni sta rade ?!?!
Volim Mostar pa makar i vaki
A očito se ne smiju preispitivati Dankine odluke.Taramba je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:04Sulenti svaka cast, Alfa i Omega Zrinjskog![]()
Ulazak u neku od europskih liga bit ce uvijek i sa njegovim imenom povezano.
Ali se mora priznati da je prijelazni rok ove godine odradjen lose.
Pocelo od Ismailgecija u prvome mjesecu. Od Uskrsa se znalo da cemo biti prvaci.
Znaci bilo je dovoljno vremena da se sastavi ekipa sa sirinom za Europu i novo prvenstvo.
Tko je zadovoljio ambicijama? Donekle Canadjija, u Cuzea ne sumnjam da ce uci u pravu formu.
Kozulja i Bradarica cemo do kasne jeseni morati cekati, daj Boze da se spreme i ostanu postedjeni daljnjih ozlijeda. Marin? Hrvanovic? Stanic? Ramic? N. Maric? Batarelo? Neki ne dobivaju priliku niti protiv GOSK-a, ni protiv Zvijezde. Kada se misle ti igraci koristiti, ako ne na tim manjim utakmicama? Zar nam je naprimjer Corluka morao sinoc biti 90 minuta na terenu, a zna se kako je njegova pozicija zahtjevna sto se tice trke gore/dole uz aut-liniju. Hvala Bogu da je Niron jucer stao na gol, pa znamo bar na cemu smo sa njim. Hajmo dobiti taj LASK i derbi protiv Sirokog, onda slijedi reprezentativna pauza da se malo resetiramo svi na ono sto nas poslije toga ceka pod Bijelim Brijegom: Liverpool, West Ham, Frankfurt, Sporting, Marseille, Roma, Ajax, Dinamo...![]()
Već sam u dva - tri posta iznad napisao, čovjek je tvorac moćnog Zrinjskog. To mu ne može nitko osporiti. Niti mu to netko pokušava osporiti.
Ali nije dobro da on sam kroji transfer politiku. Bezveze se gomilaju potrošeni i isluženi igrači. Koji u suton svoje karijere dolaze u Mostar "ćuknut" još koji euro.
A to je radio gotovo svaki prijelazni rok, i očito nije ništa naučio iz njih.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Koliko vidim u objavi, nije sektor C citav LASK-u i UEFA-i nego ce moci i naši. Ako se ne varam, protiv Slovana je također bilo gostujuće delegacije među našim, ali u onom novom dijelu, pretpostavljam da je i ovaj put tako.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:14Kakav je cirkus s ulaznicama, jel realno da su ljudi citav sektor C dali Lasku i uefinim gostima, jesu li normalni sta rade ?!?!
-
- Kontakt:
Evo objavili su, sad je jasnije, znam da ih dosta nije moglo uzet ulaznicu za sektor C, pa su morali neki drugi sektor izabrat, na kraju ipak mogu u sektor C ....Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:55Koliko vidim u objavi, nije sektor C citav LASK-u i UEFA-i nego ce moci i naši. Ako se ne varam, protiv Slovana je također bilo gostujuće delegacije među našim, ali u onom novom dijelu, pretpostavljam da je i ovaj put tako.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:14Kakav je cirkus s ulaznicama, jel realno da su ljudi citav sektor C dali Lasku i uefinim gostima, jesu li normalni sta rade ?!?!

Kako je dobra igracina onaj iz Zvijezde 09 crnac Kayode Saliman strasno brz
-
- Kontakt:
Ne znam u cem je problem treba pustit samo ljude od sinoc bit ce dosta.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:05Evo objavili su, sad je jasnije, znam da ih dosta nije moglo uzet ulaznicu za sektor C, pa su morali neki drugi sektor izabrat, na kraju ipak mogu u sektor C ....Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:55Koliko vidim u objavi, nije sektor C citav LASK-u i UEFA-i nego ce moci i naši. Ako se ne varam, protiv Slovana je također bilo gostujuće delegacije među našim, ali u onom novom dijelu, pretpostavljam da je i ovaj put tako.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:14Kakav je cirkus s ulaznicama, jel realno da su ljudi citav sektor C dali Lasku i uefinim gostima, jesu li normalni sta rade ?!?!![]()
Prodaja ulaznica za LASK je trebala krenuti jučer na stadionu uz kupljenu kartu za Zvijezdu!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Samo prioritet kod kupovine dati, prvi ja nisam sinoć bio jer nisam bio u Mostaru, a dolazio gledat kad su nam igrali neke Basare, Jacksoni, Dure, neopravdane dobijao zbog kup utakmica u 15 sati protiv nekih taraba iz nižih liga, tempraturu dobio 100x zbog 90 min na kiši, sa curom prljav izlazio jer su stolice na Barama, malo je reći, prljave, a da ne pričam o nekolici koja eto sinoc nije bila, a obisli i BiH i Europu s klubom, ali eto nisu bili u prilici doći sinoćGradKamena2 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:39Ne znam u cem je problem treba pustit samo ljude od sinoc bit ce dosta.Jedini1905 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 15:05Evo objavili su, sad je jasnije, znam da ih dosta nije moglo uzet ulaznicu za sektor C, pa su morali neki drugi sektor izabrat, na kraju ipak mogu u sektor C ....Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:55
Koliko vidim u objavi, nije sektor C citav LASK-u i UEFA-i nego ce moci i naši. Ako se ne varam, protiv Slovana je također bilo gostujuće delegacije među našim, ali u onom novom dijelu, pretpostavljam da je i ovaj put tako.![]()
-
- Kontakt:
Šta ćemo sa pojačanjima, ima li ikakvih info?
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
Jedna stvar je definitivna. Mi smo u puno prelaznih rokova fulali, gomilali igrače, ali je rezultat to sakrivao. Mi nemamo skautinga, a realno bi bilo da imamo sportskog direktora.
Danku i Denisu kapa do poda, u ovim okolnostima ovakve uspjehe postizati, bez podrške moćnih hrvatskih privrednika, je svjetsko čudo. Pa vidite kako malo sponzora imamo i jednog koji daje cca 10 % proračuna, a brandirao stadion, press pano i facebook stranicu. Igra se managera i dovodi Gecija i Nirona.
Piše netko gore da pos Profom nismo fulali, pa zabotavlja Zubairu, Gazzetu, Marandicia, Trajkoskog...Fulali smo pod svakim trenerom.
U odnosu na ekipu od lani, mi samo nemamo Ilinkovića i Sučića, koji jesu igrali dobro, ali konkretno Sučić, koji je igračina, bez gola i asistencije.
Problem je sa su nas satrale ozljede, Tić, Jukić, Slobo, Bare, da je Ćorluka izvan forme, Ćuže neprepoznatljiv i za klupe, a da je od novopridošlih Stanić užasan. Čanađija prolazna ocjena.
Igrača nije lako dovesti, ljudi bježe od naše lige, ali opet pišem, mislim da je temeljni problem što nemamo skauting.
Šteta što Mole ne dođe, takav tip igrača nam baš treba.
Danku i Denisu kapa do poda, u ovim okolnostima ovakve uspjehe postizati, bez podrške moćnih hrvatskih privrednika, je svjetsko čudo. Pa vidite kako malo sponzora imamo i jednog koji daje cca 10 % proračuna, a brandirao stadion, press pano i facebook stranicu. Igra se managera i dovodi Gecija i Nirona.
Piše netko gore da pos Profom nismo fulali, pa zabotavlja Zubairu, Gazzetu, Marandicia, Trajkoskog...Fulali smo pod svakim trenerom.
U odnosu na ekipu od lani, mi samo nemamo Ilinkovića i Sučića, koji jesu igrali dobro, ali konkretno Sučić, koji je igračina, bez gola i asistencije.
Problem je sa su nas satrale ozljede, Tić, Jukić, Slobo, Bare, da je Ćorluka izvan forme, Ćuže neprepoznatljiv i za klupe, a da je od novopridošlih Stanić užasan. Čanađija prolazna ocjena.
Igrača nije lako dovesti, ljudi bježe od naše lige, ali opet pišem, mislim da je temeljni problem što nemamo skauting.
Sve se slažem, osim da je Čana samo "prolazna ocjena" po meni je najbolji igrač ovih europskih utakmica, također Stanić po meni korektno, ne baš vrhunski ali daleko od užasnog.zrinjamo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Jedna stvar je definitivna. Mi smo u puno prelaznih rokova fulali, gomilali igrače, ali je rezultat to sakrivao. Mi nemamo skautinga, a realno bi bilo da imamo sportskog direktora.
-
- Kontakt:
Danas smo mogli pročitati kako je Slaven Belupo napravio izlazni transfer u vrijednosti 1,3 milijuna eura.Složit ćemo se se da je to pozamašan iznos.Zanimljivost je ta da im je to tek peti(5!) najveći izlazni transfer.To govorim iz razloga da danas-sutra igramo protiv njih pričali bi da smo izraziti favoriti.Nitko se ne pita kako klub namakne tu razliku u novcu koja itekako utiče na proračun(*kasnije ću ubaciti podatak koliko je Belupo uprihodio i od tv prava za prošlu sezonu a za nas je to strani pojam*).
Upravi treba skinuti kapu za sve ove godine i za godine koje dolaze.U pravu je i ko zamjeri neke stvari oko transfer politike ali nek zna da se vara da bi neki sportski direktor s ovog podneblja nešto promjenio.Bilo bi tu talova samo takvih i primjera je mnogo.Ovako je bar iz najbolje namjere i to treba poštovati.
*edit*
Belupo je od tv prava uprihodio 5,88 milijuna kuna,nit orali nit kopali.
Upravi treba skinuti kapu za sve ove godine i za godine koje dolaze.U pravu je i ko zamjeri neke stvari oko transfer politike ali nek zna da se vara da bi neki sportski direktor s ovog podneblja nešto promjenio.Bilo bi tu talova samo takvih i primjera je mnogo.Ovako je bar iz najbolje namjere i to treba poštovati.
*edit*
Belupo je od tv prava uprihodio 5,88 milijuna kuna,nit orali nit kopali.
Sta se dogadja sa nasim terenom, izgleda sve gore i gore. Ispred golmana je vec blato
Rendulic je doveo Marina, Canadjiju i Ivancica svoje bivse igrace, ako realno pogledamo Renda je s te strane bas ubo, dosta mu zelja nisu ispunili Pilj, Rogic, Arai. Ostalo ovo je dovodjeno na preporuke menadzera tako da me ne cudi da vecina nije nista pokazlo sem Kisa... (zasad).
Pa iskreno Marin mi se ne sviđa i očito nije bez razloga tek treća opcija na lijevom beku.
To što Kruni nisu ispunili želje je iz razloga što su nas ti igrači odbili ili su bili preskupi u odnosu na ono što mi plaćamo.
Čanađija je protiv Linza bio jako loš, za ostale utakmice se slažem da je bio dobar. Uz to se ne sakriva, traži loptu, nije alibi igrač.
Sreća da nas Rogić odbi. Nije bio jeftin, a evo u Sarajevu rezerva.
Stanić je jučer bio užasan, sve je krivo radio, mada ga možda za konačan sud treba sačekati, 2 godine nije igrao. Mada nažalost imamo puno ovih što ih treba čekati.
To što Kruni nisu ispunili želje je iz razloga što su nas ti igrači odbili ili su bili preskupi u odnosu na ono što mi plaćamo.
Čanađija je protiv Linza bio jako loš, za ostale utakmice se slažem da je bio dobar. Uz to se ne sakriva, traži loptu, nije alibi igrač.
Stanić je jučer bio užasan, sve je krivo radio, mada ga možda za konačan sud treba sačekati, 2 godine nije igrao. Mada nažalost imamo puno ovih što ih treba čekati.
Kažu da je još uvijek mekan ,navodno nije se ovaj prirodni dio još dobro ukorijenio jer poslije toga se podloga malo slegne pa bi trebao biti bolji.Gledam ove neke terene u HNL- u sto su rađeni prije 2 godine.Već propadaju jer treba puno uložiti u održavanje.Jučer sam pročitao da za godišnje održavanje terena u Osijeku treba 2 miliona eura
Ali ne treba gledati svaku sitnicu ,teren je izvrstan u odnosu na stari koji je bio maltene ovalan.
Čanađija od svih pridošlica najbolji po svim parametrima.Sa Stanicem treba biti strpljiv i bit će odličan u defanzivi a ne treba od njega očekivati kreativnost.Ja sam Sabljica bio otpisao ali sad je malo vratio nadu,možda nešto i bude od njega.Slazem se previse imamo igrača koje čekamo a imat ćemo pakleni ritam za mjesec danazrinjamo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:05Pa iskreno Marin mi se ne sviđa i očito nije bez razloga tek treća opcija na lijevom beku.