Evo upravo najavljuju na Digal sport veceraasnju tekmu Juve-Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Admir_Sa je napisao/la:Nije ti ovo djeciji crtani film badaffy je napisao/la:kad bi poceli sa pametnom formacijom dobili bi svakoga.. Candreva je CMF, Sissoko i Melo su DMF, a Diego AMF.. i uvijek nam je problem bio kako niko nemoze prenjeti loptu iz odbrane do Diega, jer su Melo i Sissoko pravi defanzivni veznjaci koji ne znaju da dodaju loptu.. dok sad Sissoko moze predati Candrevi, a ovaj bez problema povuci i proslijediti Diegu.. cijelo ovo vrijeme nam je falio jedan CMF, koji zna dodati pass.. sad smo ga doveli, pa cemo vidjeti sta ce se desiti![]()
što se toliko sigurni u pobjedusarajlija89 je napisao/la:
vecerasnju pobjedu posvecujemo najvecem Juventinu svih vremena...
ako veceras zijanimo...hmmm...nezz,ne bi bio u kozi igracima....godisnjica smrti je agnellija,za njega moraju poginut na terenu...jednostavno moraju...i zato cemo dobit.Jos jednom da napomenem da cemo igrati pred praznom Curvom ScireaMirza_Hordas je napisao/la:što se toliko sigurni u pobjedusarajlija89 je napisao/la:
vecerasnju pobjedu posvecujemo najvecem Juventinu svih vremena...ne kažem da nećete pobijediti ali nije roma za odbaciti
Ajd postani trener juventusa pa da se obogatim. Ti bi stalno izvodio pametnu formaciju, a ja bi redovno uzimao na kladari paredaffy je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Nije ti ovo djeciji crtani film badaffy je napisao/la:kad bi poceli sa pametnom formacijom dobili bi svakoga.. Candreva je CMF, Sissoko i Melo su DMF, a Diego AMF.. i uvijek nam je problem bio kako niko nemoze prenjeti loptu iz odbrane do Diega, jer su Melo i Sissoko pravi defanzivni veznjaci koji ne znaju da dodaju loptu.. dok sad Sissoko moze predati Candrevi, a ovaj bez problema povuci i proslijediti Diegu.. cijelo ovo vrijeme nam je falio jedan CMF, koji zna dodati pass.. sad smo ga doveli, pa cemo vidjeti sta ce se desiti![]()
![]()
![]()
![]()
kako si samo duhovit u pm..
Ma nema ovo veze sa drugim klubovima. Ti si rekao da kad izvedete pravu formaciju da cete sve pobjeditidaffy je napisao/la:ajde nismo vam mi krivi sto mozete sa 'tolikim' brojem igraca izvesti samo 2 formacije..
Admir_Sa je napisao/la:joj nafakasha mrtvih u pm
Ma bara-bara utakmica bez pravih prilika. Oni dali gol nakon sto se nafakaski lopta odbila od Burdisa i dosla do Del Piera, Roma izjednacila iz opravdanog penala. 7min prije kraja Rise ide sam na Buffona, ovaj ga rusi i dobija crveni. U trecoj minuti produzetka Pizaro centrira na drugu, Rise glavom rutinski matira Maningera i potpisuje otpusnicu ciroguzu_forzamilan_ je napisao/la:dajte malo detalje ko je gledao. bilo na satelitu al sam umoran ko pas i nije mi se dalo gledati 90 min antinogometa
jel ga to riise dao iz slobodnjaka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.