Gledao sam pred kraj.. valjda bude u toku dana da vidim je li spomenuo šta..Brcko87 je napisao/la:Šta je ovo kod nas sve zamrlo...![]()
Jel ko gledao gostovanje novog nam načelnika na NTV Jata,jel šta spominjao stadion..Gradinu??
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I ja sam gledao pred kraj..Hajd napiši ako bude šta spominjao..Benjo_AFC86 je napisao/la:Gledao sam pred kraj.. valjda bude u toku dana da vidim je li spomenuo šta..Brcko87 je napisao/la:Šta je ovo kod nas sve zamrlo...![]()
Jel ko gledao gostovanje novog nam načelnika na NTV Jata,jel šta spominjao stadion..Gradinu??

OFK Gradina Srebrenik
jaci sam neg nizama al reisa kad sam reko da cemo imat 4 boda ovu polu sezonu danas x i to je to......... 

Kaze zeza ga sto ne znaju kako da izvedu krov na stadionu,i gdje da smjeste parking kad sad urade sve cetiri trebine,kontali su dole na pomocnom da bude parking,al i dole hoce sad da rade dva terena s plasticnom travom s time da ce jedan biti natkriven pa imaju neki problema. Nema od ovog nista,dok navijaci ne ulete koji put na sjednicu vijeca kad bude,jedino se tada mozemo nadati stadionu.Brcko87 je napisao/la:Šta je ovo kod nas sve zamrlo...![]()
Jedno pitanje gdje su igrači koje ste doveli na početku sezone, jesu li povrijeđeni, napustili klub ili....vidim samo Turbić i Smajlović su tu ono sve juniori jel, i rezreve koji su bila onima kad su dovedeni na početku sezone.....

Sporazumno raskinuta saradnja s tim igračima..Tu su trenutno većinom igrači koji su igrali prošle sezone u federalnoj..uz nedostak par igrača..tako je bilo do ove današnje utakmice..al danas većinom juniori igrali..neznam iz kojeg razloga..sodagrad je napisao/la:Jedno pitanje gdje su igrači koje ste doveli na početku sezone, jesu li povrijeđeni, napustili klub ili....vidim samo Turbić i Smajlović su tu ono sve juniori jel, i rezreve koji su bila onima kad su dovedeni na početku sezone.....
OFK Gradina Srebrenik
Zemljo tisucljetna,
na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
Bog nek' te sacuva
za pokoljenja nova.
Zemljo mojih snova,
mojih pradjedova.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BiH !!
na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
Bog nek' te sacuva
za pokoljenja nova.
Zemljo mojih snova,
mojih pradjedova.
Jedna si, jedina,
moja domovina.
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina.
SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BiH !!
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Šta ćeš, naša uprava je pametan potez napravila.sodagrad je napisao/la:Jedno pitanje gdje su igrači koje ste doveli na početku sezone, jesu li povrijeđeni, napustili klub ili....vidim samo Turbić i Smajlović su tu ono sve juniori jel, i rezreve koji su bila onima kad su dovedeni na početku sezone.....
Mitrović i Džananović su bili prvi stoperi u Prvoj ligi nam tj startni.
A Alić, Zukić i Muminović su bili zamjena tad, ali danas oni u Premijer ligi igraju u prvoj postavi.
LOGIKA?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nije Muminović bio rezerva, bio je među standardnijim, samo ne na poziciji stoperaBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta ćeš, naša uprava je pametan potez napravila.sodagrad je napisao/la:Jedno pitanje gdje su igrači koje ste doveli na početku sezone, jesu li povrijeđeni, napustili klub ili....vidim samo Turbić i Smajlović su tu ono sve juniori jel, i rezreve koji su bila onima kad su dovedeni na početku sezone.....
A Alić, Zukić i Muminović su bili zamjena tad, ali danas oni u Premijer ligi igraju u prvoj postavi.
LOGIKA?
-
- Moderator
- Kontakt:
Da stoji to. Sa veznog na stopera, a otjerati Alića Mitrovića i Džananovićasony_91 je napisao/la:Nije Muminović bio rezerva, bio je među standardnijim, samo ne na poziciji stoperaBenjo_AFC86 je napisao/la:Šta ćeš, naša uprava je pametan potez napravila.sodagrad je napisao/la:Jedno pitanje gdje su igrači koje ste doveli na početku sezone, jesu li povrijeđeni, napustili klub ili....vidim samo Turbić i Smajlović su tu ono sve juniori jel, i rezreve koji su bila onima kad su dovedeni na početku sezone.....
LOGIKA?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Preuzeto s teme Premijer liga BiH-opcenito:
16. Gradina - "imao sam osjecaj da ce ovako zavrsiti. Nisam ih gledao osim protiv Zelje. Nekad je Gradina filovala tuzlansku Slobodu igracima i ja sam znao na poligonu u Srebreniku gledati igraca boljih nego u PL BiH. Ali takvi nazalost ne igraju u Gradini. I vazda je tako i bilo u Srebreniku nikad talenti nisu imali mijesta, a zasto to neka vam odgovore ljudi iz toga kraja".
Živa istina..po Srebreniku se i sad može nać bolji igrača po poligonima nego ovih što igraju za Gradinu..čast izuzetcima..Nekad je Gradina lagano tukla Želju,Sarajeva,Čelika,Veleža itd sa igračima koji su bili većinom iz Srebrenika i uz to pola Slobode je bilo igrači iz Srebrenika..al najvjerovatnije da su tad igrali podobni po kvalitetu a sad igraju podobni po nečem drugom..
16. Gradina - "imao sam osjecaj da ce ovako zavrsiti. Nisam ih gledao osim protiv Zelje. Nekad je Gradina filovala tuzlansku Slobodu igracima i ja sam znao na poligonu u Srebreniku gledati igraca boljih nego u PL BiH. Ali takvi nazalost ne igraju u Gradini. I vazda je tako i bilo u Srebreniku nikad talenti nisu imali mijesta, a zasto to neka vam odgovore ljudi iz toga kraja".
Živa istina..po Srebreniku se i sad može nać bolji igrača po poligonima nego ovih što igraju za Gradinu..čast izuzetcima..Nekad je Gradina lagano tukla Želju,Sarajeva,Čelika,Veleža itd sa igračima koji su bili većinom iz Srebrenika i uz to pola Slobode je bilo igrači iz Srebrenika..al najvjerovatnije da su tad igrali podobni po kvalitetu a sad igraju podobni po nečem drugom..
OFK Gradina Srebrenik
pitanje za nekog ko je gledao većinu utakmica. kakav je ovaj mali huseinbašić? on je iz gradačca (do neki dan sam igrao protiv njega u omladinskoj ligi), znam da je bilo priče da možda ide u belgiju, pa me baš zanima jel to ima ikakvo uporište u njegovim igrama. jel po trenutnim igrama stvarno potencijal ili precijenjen?
dobar je on u nogama ali u glavi nije ni blizu dobrog
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znam da je takav bio dok je bio mlađi, ali pomislio sam da se promijenio.
Bio je dobar prošle sezone u 1LigiFBiH,prvu polusezonu bio najbolji strijelac lige..na polusezoni odlazi u Gent u Belgiji..proveo tu kraći period..ponovo se vraća u Gradinu i poslije toga nula od igrača..pravo se ofuco..azTer je napisao/la:pitanje za nekog ko je gledao većinu utakmica. kakav je ovaj mali huseinbašić? on je iz gradačca (do neki dan sam igrao protiv njega u omladinskoj ligi), znam da je bilo priče da možda ide u belgiju, pa me baš zanima jel to ima ikakvo uporište u njegovim igrama. jel po trenutnim igrama stvarno potencijal ili precijenjen?

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
objasnioastra1922 je napisao/la:dobar je on u nogama ali u glavi nije ni blizu dobrog

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
zatišlje pred buru..
izgleda da se čeka skupština kluba..nadam se da će na toj skupštini bit izabrano novo rukovodstvo i da će klub počet normalno fukcionisat..

OFK Gradina Srebrenik
Najveći problem što su ublehaši uništili klubi sada se svako boji da preuzme bilo kakvu odgovornost.
-
- Moderator
- Kontakt:
20tog decembra najvjerovatnije skupština..
i novi ljudi u upravi
i novi ljudi u upravi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Samo da ne bude sve je isto samo njega nema,msl na cijenjenog menadzera i uglednog sportskog radnika
Ja nemam neki osjecaj da ce ovo opet izaci na dobro,nadam se da varam i da bude suprotno od onog sto ja mislim.Nas najveci problem je sto je uvijek neka politicka stranka glavna u klubu i sve se ponavlja u krug.Shvatam ja da mora biti politike u nas u svemu,al ne u tolikoj mjeri kao sto je to kod nas.Imamo tako blizu primjer u Gradaccu kako jedan klub treba da radi,naci nekog jakog biznismena koji ce dati svoje pare i koji ce o njima brinuti da se trose kako treba,ako treba i dodati njegovo ime firme u naziv kluba.Zaposliti u klub trenere koji su nekad igrali fudbal,a danas su ljudi kako treba,koji imaju karakter. U skupstini kluba treba uvijek biti predstavnik navijaca,predstavnik gradana izabran od ljudi koji dolaze na utakmice a nisu clanovi Apacha,i bivsi sportisti.Kad se to sve slozi tada ce tek ljudi htjeti da budu sponzori Gradini,jer ce znati da daju pare klubu a ne pojedincima kao sto je do sada bilo.

Ja nemam neki osjecaj da ce ovo opet izaci na dobro,nadam se da varam i da bude suprotno od onog sto ja mislim.Nas najveci problem je sto je uvijek neka politicka stranka glavna u klubu i sve se ponavlja u krug.Shvatam ja da mora biti politike u nas u svemu,al ne u tolikoj mjeri kao sto je to kod nas.Imamo tako blizu primjer u Gradaccu kako jedan klub treba da radi,naci nekog jakog biznismena koji ce dati svoje pare i koji ce o njima brinuti da se trose kako treba,ako treba i dodati njegovo ime firme u naziv kluba.Zaposliti u klub trenere koji su nekad igrali fudbal,a danas su ljudi kako treba,koji imaju karakter. U skupstini kluba treba uvijek biti predstavnik navijaca,predstavnik gradana izabran od ljudi koji dolaze na utakmice a nisu clanovi Apacha,i bivsi sportisti.Kad se to sve slozi tada ce tek ljudi htjeti da budu sponzori Gradini,jer ce znati da daju pare klubu a ne pojedincima kao sto je do sada bilo.
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 16 dec 2012, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.