Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 20.kolo Premijer Lige BiH
velez vodi sa 3 0
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Normalno,dodo sve kupio ljubi ga majkatm-ovac iz mase je napisao/la:Željo pobjeđuje...Znaci sutra ...Slavija-Borac 2
onda trk u kladionicu i 500km na borcatm-ovac iz mase je napisao/la:Željo pobjeđuje...Znaci sutra ...Slavija-Borac 2

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ ' звао $, & $ ' је " &...tm-ovac iz mase je napisao/la:Željo pobjeđuje...Znaci sutra ...Slavija-Borac 2
? ", ?!
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Fulio sam Slobodu po svemu sudeci, i Travnik a Borac igra sutra pa to necemo jos ni komentarisatiPirke_TM87 je napisao/la:Sloboda 2 - 1 Zrinjski
Sarajevo 1 - 0 Buducnost
Slavija 2 - 1 Borac
Celik 2 - 0 Rudar
Velez 2 - Olimpic
Drina 1 - 3 Zvijezda
Siroki B 1 - 1 Travnik
Leotar 1 - 2 Zeljeznicar

Ma jok buraz, sutra je cisti X. Jbg trebaju i Dodi bodovi.? je napisao/la:$ ' звао $, & $ ' је " &...tm-ovac iz mase je napisao/la:Željo pobjeđuje...Znaci sutra ...Slavija-Borac 2
? ", ?!
zvijezda pobijedila u zvorniku 1 2
zrinski vodi protiv slobode
siroki dobio travnika
zrinski vodi protiv slobode
siroki dobio travnika
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
....ma nek su nas suspendovali....jbt.e Zrinjski vec drugu tekmu u 90 minuti penal...kad ne mogu oni moze sudija za njih...ne cudi me da pobijede sve do kraja.....vala bolje i nikakva liga od ovakve...
Nema vise :P
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma lobiji za Zrinjski, najslabiji su u ligi i mora ima se svirat' penal u 90+ minuti, samo ne bi l' uzeli bod(ove) da ne ispadnu... 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
treba sacekat pa vidjet dal je bio penal , u gostima koji god penal da se svira to je odmah diskutabilno 

željo također kupio utakmicu u trebinju,kako oni pričaju dole bodove ne može uzeti ni manchester
- Бањалучанин
- Kontakt:
Не, " ?...
$ / $ у " то је %...
' $ & $, то је /...
$ / $ у " то је %...
' $ & $, то је /...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Isto ste svi lajali poslje Čelika pa se ispostavili da je bio čist penal I da još čistiji nije svirao !!! Znači, protiv Čelika je Zrinjski oštećen iako je pobjedio.
Tko god kaže da ovaj Zrinjski nema kvalitetu nema pojma o nogometu niti gleda ovu ligu.
Uglavnom, pobjeda u najboljem trenutku.
Tko god kaže da ovaj Zrinjski nema kvalitetu nema pojma o nogometu niti gleda ovu ligu.
Uglavnom, pobjeda u najboljem trenutku.
lottdogg je napisao/la:treba sacekat pa vidjet dal je bio penal , u gostima koji god penal da se svira to je odmah diskutabilno
...ma dajjjjjjj....pa sto ga nikada za Celik nije svirao u 90-toj....iako je bilo sumnjivih situacija....zivcira me ovakva liga nekome se i vjetar u ledja svira kao penal dok drugi tek kad im igrac ostane bez noge mogu dobiti penal....
Nema vise :P
ma ne branim ja zrinjski ne podnosim ih al mrzim ovaj mentalitet da se komentarise nesto sto se nije ni vidjelo , bice pregled pa onda ako vidim da je penal neregularan i ja cu osuditi ovo , al do tad ne treba nista pricat napamet .flash je napisao/la:lottdogg je napisao/la:treba sacekat pa vidjet dal je bio penal , u gostima koji god penal da se svira to je odmah diskutabilno
...ma dajjjjjjj....pa sto ga nikada za Celik nije svirao u 90-toj....iako je bilo sumnjivih situacija....zivcira me ovakva liga nekome se i vjetar u ledja svira kao penal dok drugi tek kad im igrac ostane bez noge mogu dobiti penal....
realno i onaj vas penal protiv drine kuci je bio diskutabilan

Samo da se grohotom nasmijem u facu svim onim pacenicima koji su prognozirali i nadali se porazu Želje u Trebinju

- Just do it
- Kontakt:
Prvo pogledaj ko ste vi a ko smo mi? je napisao/la:Не, " ?...
$ / $ у " то је %...
' $ & $, то је /...

Naravno vasa proslost vas u takvu situaciju dovodi

Just do it je napisao/la:Prvo pogledaj ko ste vi a ko smo mi? je napisao/la:Не, " ?...
$ / $ у " то је %...
' $ & $, то је /...![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno vasa proslost vas u takvu situaciju dovodi
Da ,jeste vi Lešinaru pokvareni

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- Giallorossi
- Kontakt:
3 pobjede na strani 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.