upravu si zaista....al tek crnogoraca...jucer tekma latvija-cg i gledam ja na crnogorskoj drzavnoj tv.....al haj sto sam stekao dojam da se neki latvijac usunjao pa komentira radujuci se svakom poenu latvijaca...nego covjek zna po minutu ne progovorit akosarku prenosi kobajagi.......zaletis e da da neki statisticki podatak ionda se sjeti da ga je nedje zagubio pa ode trazit a u medjuvremenu rezultat s edrasticno mijenja.........Stivi_Dzi je napisao/la:Ma sve je to kod nas super, da vi vidite komentatore na srbijanskim televizijama ! OMG !
Sportski komentatori
-
BosnianHero
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHA, ni matematika mu nije jača stranaMonolog je napisao/la:@OTNYS YNWA
Moram priznati da nisam čuo kada je to rekao, ali sam na mnogim forumima u onim poznatim "komentatorskim biserima" došao do ove informacije.
Btw, lik krene u utakmicu s takvim žarom da je to nevjerovatno. No, isto tako je nevjerovatno da taj isti žar traje svega 120 sekundi. Kad smo već kod sekundi: "Frank de Blekere je produžio utakmicu svega 2 minute, dakle igraće se još 180 sekundi".
Pa dobro brate nevaljaju samo ovi kreteni sa RTS-a i Gojko ostalo moze dobiti prolaznu ocenu,oni sa ES te bar nasmeju ali ovi te nateraju na plac.Ostali sa SK su dobri bas kao i kompletna postava Arene.Stivi_Dzi je napisao/la:Ma sve je to kod nas super, da vi vidite komentatore na srbijanskim televizijama ! OMG !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Baho prenosi reprezentaciju u utakmicama protiv Luxemburga i Rumunije(u gostima) na ovoj novoj televizji TV1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zna li neko hoce li biti dostupna na Total Tv-u ??? 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
I mene strasno, cuj Bejli, svasta Boze dragi....gollum je napisao/la:Haha, Kemo kralj. Mene je najvise nerviralo to sto Bale(Gareth) izgovara "Bejli".OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovaj biser sa FTV-a
"Kada bi vam neko ponudio 3:2 rezultat protiv Tottenhama na kraju, prihvatili biste. Ali kada biste znali šta se dešava na terenu, nestalo bi vam... ( pauza od 10 sekundi ) mastila u olovci..."
E svašta...![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
preko Kablovske ce se emitirati kanal mislim da krece 26 ovog mjeseca e sad me zanima hoceli prenositi koju ligu ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Da hoce ovu nasu jadnu ligu prenositi! Vrijeme je da neko to kvalitetno uradi. Jedina liga na svijetu koja se neprenosi uzivo.juznjak> je napisao/la:preko Kablovske ce se emitirati kanal mislim da krece 26 ovog mjeseca e sad me zanima hoceli prenositi koju ligu ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Znači nema toga na satelitu.
I kako ću ja (i ostali koji su u manjim gradovima, bez kablovske) sad gledat repku i takve događaje? Sran*e
I kako ću ja (i ostali koji su u manjim gradovima, bez kablovske) sad gledat repku i takve događaje? Sran*e
Hayley <3
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nikako. Ili ćemo morati gledati preko neta(ni u Tz nema ove TV1, a ne znam da li će biti), ili ćemo morati otići na gostovanje i tako gledati naše momke. Ako i to propadne, onda nam ostaje samo da pratimo preko teleteksta ili preko ****.badblueboylivno je napisao/la:Znači nema toga na satelitu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- badblueboylivno
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Nikako. Ili ćemo morati gledati preko neta(ni u Tz nema ove TV1, a ne znam da li će biti), ili ćemo morati otići na gostovanje i tako gledati naše momke. Ako i to propadne, onda nam ostaje samo da pratimo preko teleteksta ili preko ****.badblueboylivno je napisao/la:Znači nema toga na satelitu.
Žalosno, majke mi... ali ajde, malo me ohrabruje to što će se desiti potop pa neću žaliti što to nisam vidio... a onda, kad jednom nama u Livno (ali neće nikad) dođe taj kablovski sustav, i repka se digne kao Fenix, bit će dobro.
Hayley <3
Nek uzmu talijane, kakva crna nasha ligadrH je napisao/la:Da hoce ovu nasu jadnu ligu prenositi! Vrijeme je da neko to kvalitetno uradi. Jedina liga na svijetu koja se neprenosi uzivo.juznjak> je napisao/la:preko Kablovske ce se emitirati kanal mislim da krece 26 ovog mjeseca e sad me zanima hoceli prenositi koju ligu ?
nema potpisa
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to bi najbolje bilo, posto bht1 i sport klub prenose engleze, sport klub francuze, mreza plus spance, eurosport njemce, niko talijane, tako da ...Admir_Sa je napisao/la:Nek uzmu talijane, kakva crna nasha ligadrH je napisao/la:Da hoce ovu nasu jadnu ligu prenositi! Vrijeme je da neko to kvalitetno uradi. Jedina liga na svijetu koja se neprenosi uzivo.juznjak> je napisao/la:preko Kablovske ce se emitirati kanal mislim da krece 26 ovog mjeseca e sad me zanima hoceli prenositi koju ligu ?
Za zivot cijeli!
Mislim da SK ne prenosi Francuze.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to bi najbolje bilo, posto bht1 i sport klub prenose engleze, sport klub francuze, mreza plus spance, eurosport njemce, niko talijane, tako da ...Admir_Sa je napisao/la:Nek uzmu talijane, kakva crna nasha ligadrH je napisao/la:
Da hoce ovu nasu jadnu ligu prenositi! Vrijeme je da neko to kvalitetno uradi. Jedina liga na svijetu koja se neprenosi uzivo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
imaš taj program već sad na satelitu, probni program naravno, proguglaj malobadblueboylivno je napisao/la:Znači nema toga na satelitu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani
.. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
et Sladoled
Hvala
et Sladoled
Hvala
Hayley <3
- roy_makaay
- Kontakt:
Upravo to jarane,blijed je frajer ko krpa bio,gubio dah kod svake duze rijeci,il posti lik il je na kladionici izgubio velke pare.badblueboylivno je napisao/la:Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani.. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
et Sladoled
Hvala
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Ali strasno,vjerovatno je postio ili nesto ali malo je reci da mu je lose bilo,preblijedio,posebno onaj prvi dio kad je jedva procitao rezultate i tabelu,ja mislim da je bila jos jedna tabela da je nebi zavrsio...nadam se da nije nista ozbiljno stvarno je izgledalo zastrasucuje poceo sam se derati prekidajte vise sta ste oduzili,kontam pasce covjek u nesvjestbadblueboylivno je napisao/la:Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani.. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
et Sladoled
Hvala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poslije onih rezultata se usutio 10-15 sekundi, ja sam mislio srcani ga opalio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.