NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 07 jul 2013, 13:22

vidim dosta toga se dešavalo dok me nije bilo...sutra aBd idem na trening da snimim stanje...
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 jul 2013, 13:27

baltazar1 je napisao/la:vidim dosta toga se dešavalo dok me nije bilo...sutra aBd idem na trening da snimim stanje...
O brate puno si propustio, al reko mi je rodo da si na moru ;) Bogami nabrijali su se pravo :D
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 08 jul 2013, 12:26

jutros bio na treningu, stadion se ušminkava, travnjak je idealan

ovo oko rubrike došli-otišli sve ostaje isto

jutros kako sam čuo Muslimović se pojavio na treningu ali ga nisu pustili da trenira

šef veli da će pokušati iz ovog kadra "izmisliti" jednog desnog beka a ako ne uspije pokušat će da nađu jednog

trenutno imamo 4 golmana i jedan će otići (Prljača, Baščelić, Zukić i junior), dakle jedan od Prljače ili Baščelića će dobiti slobodne papire

novi šef reče i da će igrački kadar sa sadašnjih 26-27 igrača svesti na 20 igrača i 3 golmana

sa ekipom su jutros trenirala još dva nova igrača koji su kako sam čuo na probi, jedan je Sivac (kažu bio u Vitezu) a drugi je neki iz Banovića i oni treniraju pa ćemo vidjeti šta će biti sa njima

bit će vjerovatno, uvijek tako bude, nekih igrača koji će dolaziti na probu ali to je sve na dugom štapu

nisam vidio Murselovića :o nadam se da je opravdano bio odsutan jer od njega očekujem "bum"

prve utakmice će biti sredinom mjeseca (17.7. Odžak), nakon toga je turnir u Doboj Istoku 20. i 21. 7. a nakon toga turnir u Jelahu. Generalka je u finalu Kupa sa Slobodom a bit će još poneka utakmica

toliko od jutro, danas idem na popodnevni trening, inače ekipa radi dva puta dnevno itd...
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 08 jul 2013, 13:07

baltazar1 je napisao/la:jutros bio na treningu, stadion se ušminkava, travnjak je idealan

ovo oko rubrike došli-otišli sve ostaje isto

jutros kako sam čuo Muslimović se pojavio na treningu ali ga nisu pustili da trenira

šef veli da će pokušati iz ovog kadra "izmisliti" jednog desnog beka a ako ne uspije pokušat će da nađu jednog

trenutno imamo 4 golmana i jedan će otići (Prljača, Baščelić, Zukić i junior), dakle jedan od Prljače ili Baščelića će dobiti slobodne papire

novi šef reče i da će igrački kadar sa sadašnjih 26-27 igrača svesti na 20 igrača i 3 golmana

sa ekipom su jutros trenirala još dva nova igrača koji su kako sam čuo na probi, jedan je Sivac (kažu bio u Vitezu) a drugi je neki iz Banovića i oni treniraju pa ćemo vidjeti šta će biti sa njima

bit će vjerovatno, uvijek tako bude, nekih igrača koji će dolaziti na probu ali to je sve na dugom štapu

nisam vidio Murselovića :o nadam se da je opravdano bio odsutan jer od njega očekujem "bum"

prve utakmice će biti sredinom mjeseca (17.7. Odžak), nakon toga je turnir u Doboj Istoku 20. i 21. 7. a nakon toga turnir u Jelahu. Generalka je u finalu Kupa sa Slobodom a bit će još poneka utakmica

toliko od jutro, danas idem na popodnevni trening, inače ekipa radi dva puta dnevno itd...
E brate kako mi je drago sto si se i ti vratio,ako se vratis malo unazad vidices kako sam napadan bio , ajde sad nas je dvojica pa sve sto kazem ti kao medij mozes potvrdit.Jer vjeruj kad sam javio za ova pojacanja i za odlazak Nuceta niko nije vjerovo svi mi krenuli napadat itd itd.... Al ok nije to tema,oni jelda isad treniraju u pribavi ? Nego de nam promuzeviri hocel se sredivat tribine sta to je bilo nekih prica al smo ja i H.Č. ostali kratki za tu informaciju na prozivci ;) A za Murselovica kako sam cuo izgleda da ga Radnicki hoce al to je samo na prici ostalo.... A desni bek ce biti Timkov.... Imacemo sjajnu ekipu sto sam i pisao , malo ce nas zezati ti u 21 igraci jer to nam je bio erko koji je otisao ali dobro.

Postava koja je po meni najaca za sledecu sezonu

Prljaca
Timkov Sule Nerko Panta
Moussa/Mevka Kera Dela Halil
Smajlovic Mrkovic

Ukoliko bude htio da mu Zukic brani onda ce morat hafizovica ili neko drugog 17-ogodisnjaka ubacit u igru umjesto mevke/mousse jer je to najrealnije.Inace novi sef je kariku i sambu vratio u juniore.Toliko za sad pozdrav :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jul 2013, 15:29

Šta to sad imate 3 golmana?

Baščelić, Zukić, Prljaca?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 08 jul 2013, 16:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta to sad imate 3 golmana?

Baščelić, Zukić, Prljaca?
ispravka, 4 ;)

od ove trojice jedan neće ostati, a prije će biti od dvojice, jer sumnjam da bi Zukića doveli pa pustili...ovaj četvrti je neki mladac, vjerovatno iz naših juniora

dakle, Baščelić ili Prljača out, 99,9%
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 08 jul 2013, 19:04

danas popodne trenirao i Muslimović
Undici stelle - ACM 1899

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 09 jul 2013, 02:07

Ima'l neko informacije vezane za stadion?? :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 jul 2013, 09:59

A šta bi to trebalo bit sa stadionom ? Kao i svake godine izmijeniće travu pred golovima, malo šta ofarbat i to je to. Ja bi bio presretan da hoće pred svaku domaću tekmu platit kome da se očiste stolice od prašine da se može sjest ko insan :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 09 jul 2013, 10:41

baltazar1 je napisao/la:danas popodne trenirao i Muslimović
Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 jul 2013, 11:03

**** je napisao/la:Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...
ne mora da znači, mali ima brzinu, dobru tehniku, dobar šut i centaršut...ja mislim da je njemu najveći problme bio što je igrao skoro sve na terenu osim golmana, sad je bio lijevo, sad desno, pa naprijed, pa nazad, vjerovatno se i sam dečko pogubio u svemu tome

sa kapacitetima koje ima, ako mu novi trener nađe pravo mjesto, mislim da može odigrati jako kvalitetno, al čini mi se da je ipak najviše do njega i njegove glave
Undici stelle - ACM 1899

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 09 jul 2013, 14:17

baltazar1 je napisao/la:
**** je napisao/la:Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...
ne mora da znači, mali ima brzinu, dobru tehniku, dobar šut i centaršut...ja mislim da je njemu najveći problme bio što je igrao skoro sve na terenu osim golmana, sad je bio lijevo, sad desno, pa naprijed, pa nazad, vjerovatno se i sam dečko pogubio u svemu tome

sa kapacitetima koje ima, ako mu novi trener nađe pravo mjesto, mislim da može odigrati jako kvalitetno, al čini mi se da je ipak najviše do njega i njegove glave
Od svega toga nema ništa,nit je brz,nit ima tehniku,a nema ni centaršut,,,mali je drvo,,,što mu prije to ljudi objasne,biće bolje za njega,,,problem je to što je trener pokušavo na silu da ga ugura u ekipu,zato ga je baco na razne pozicije al ništa,najbolji je bio kad nije bio u sastavu,,,ka čovjek je nula čista,jer na derbiju sa Vitezom kad je Panta dobio crveni on je ubrzo zamijenjen i zamisli dečko se pokupio i otišo kući nije ni sačeko kraj utakmice,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 jul 2013, 19:18

Imal ko kakvih novosti ? :D

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 jul 2013, 08:57

Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?

Hvala unaprijed
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 10 jul 2013, 10:33

NeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?

Hvala unaprijed

Zar on ne igra u Radničkom?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 jul 2013, 10:37

NeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?

Hvala unaprijed
profulo si jarane :lol:

jučer opet bio na treningu, nema Murselovića, kako se priča babo mu traži nekakav angažman, lično će mi biti žao ako ode iz Bratstva

primjetno je da se na treninzima radi "ludo"...što je i logično, novi trener, svi se žele dokazati, osjeti se novi elan kod svih igrača, e sad vidjet ćemo koliko će to trajati i kako će se prenijeti na teren u utakmice
Undici stelle - ACM 1899

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 jul 2013, 13:37

Hvala unaprijed
Ma znam da igra u Radnickom, ali eto slucajno sam na pogresnu temu napisao :D ne zamjerite
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 jul 2013, 20:53

Damir Murselovic u Radnickom.... Steta jako dobar igrac....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2013, 21:27

I Baščelić izgleda ode
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 jul 2013, 21:40

Benjo_AFC86 je napisao/la:I Baščelić izgleda ode
Gazda da nece vama ? Zna se to da Mesa ode jer imamo 4 golmana i jedan mora ici.. Zukic je doveden ,Prljaca u-21 i Mustafic iz juniora... :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 4 gosta.