?Monolog je napisao/la:Cissea više nema na predsezonskim utakmicama zbog "Wonge". Ništa, bilo je pitanje vremena kada će se Senegalac (još jednom) pobuniti, tako da... Vjerujem da je ovo ujedno i kraj saradnje između Newcastlea i Cissea. Šteta što je Dortmund doveo Aubameyanga, jer bi svima godilo da je PDC u BVB-u, a da je Aubameyang u Newcastleu.
Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
Treba mu vjerski oduzet od plateCautinho je napisao/la:Vjerski razlozi
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
I Kanoute se davno nekad bunio, ja mislim da nije imo reklamu 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Huh, zaista ova situacija s Cisseom polahko počinje da postaje monotona. Lično jedva čekam kraj ove sage, a i već ako želi odlazak iz kluba nek' mu je sa srećom. Odmah nakon ovih medijskih špekulacija oko eventualnog odlaska našeg napadača SKY se potrudio da nam potraži neku pravu alternativu, a čitajući jutarnje informacije dođoh do podatka kako smo pokazali ogromni interes za francuskim napadačem, Gomisom. Eh, koliko zaista ima istine u svemu ovome doznaćemo u idućih par dana, a i prije ovoga navedeni igrač se dosta dovodio u kontekst s našim klubom.
Inače odličan članak o Bafeu:
http://squawka.com/news/2013/07/08/why- ... 3070812800" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače odličan članak o Bafeu:
http://squawka.com/news/2013/07/08/why- ... 3070812800" onclick="window.open(this.href);return false;
a cekaj malo kako mu nije prosle sezone smetalo da igra kada je Virgin Money bio sponzor 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Licemjerje
http://www.chroniclelive.co.uk/sport/fo ... le-5167728" onclick="window.open(this.href);return false;?
http://www.thejournal.co.uk/sport/footb ... ed-5167105" onclick="window.open(this.href);return false;?

http://www.chroniclelive.co.uk/sport/fo ... le-5167728" onclick="window.open(this.href);return false;?
http://www.thejournal.co.uk/sport/footb ... ed-5167105" onclick="window.open(this.href);return false;?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haman je Harford odbio Newcastle.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Consigliere
- Kontakt:
Wonga mu smeta al kocka moze

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Pravi kapiten! Nema zayebancije!!

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A budale lika, svasta.. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Papiss Demba Cisse ne kocka - on dobija.
Sav prihod proslijedio je onima kojima je novčana (ili bilo koja druga) pomoć prijeko potrebna.
Jbg, ne znam šta da kažem. Ako si protiv Wonge zbog vjerskih razloga, onda bi se trebao pridržavati i ostalih vjerskih načela, posebno kada je kockanje u pitanju. Sad, postoji mogućnost da na onoj fotografiji nije on, tako da...
Ne znam, neću tol'ko srljati sa zaključcima. Ako jeste on - treba ga nabit nogom u g*zicu, ako nije - onda mu treba skinuti kapu što je principijelan i tačka.
Nego, Newcastle je jedina ekipa koja još uvijek nije dovela pojačanje u ovom prijelaznom roku (ne računam onog šesnaestogodišnjaka).

Jbg, ne znam šta da kažem. Ako si protiv Wonge zbog vjerskih razloga, onda bi se trebao pridržavati i ostalih vjerskih načela, posebno kada je kockanje u pitanju. Sad, postoji mogućnost da na onoj fotografiji nije on, tako da...

Nego, Newcastle je jedina ekipa koja još uvijek nije dovela pojačanje u ovom prijelaznom roku (ne računam onog šesnaestogodišnjaka).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cisse prist'o da nosi dres s natpisom Wonga
bas sad procitah tu pricu.Dex je napisao/la:Cisse prist'o da nosi dres s natpisom Wonga
ne znam sta glumi pa zbog vjerskih razloga ne zeli nosit dres s natpisom wonga. kako je to debilno. svi se prave veliki vjernici. ni na klupu ga ne bi stavio kad je bio takav idiot.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Garant su mu ponudili jaci ugovor.
Ne vidim drugi vid kompromisa u ovoj situaciji.

Ne vidim drugi vid kompromisa u ovoj situaciji.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Opasno se spominju Gomis i Remy (posudba). Prvi bi kostao 7 miliona funti. Ne znam, mozda ipak nesto vise negoli sam ocekivao, ali s obzirom da je Newcastleu potreban napadac (i to Francuz), onda je ovo neka prihvatljiva suma. Mada, ne bih da trcim sa zakljuccima, jer sam se dobrano opekao kada je Aubameyang u pitanju. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sky ****: Newcastle agree fee for Lyon striker Bafetimbi Gomis

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je vjerovati britanskim medijima, Loic Remy je na putu da obavi medicinske preglede i potpise za Newcastle. QPR ga ne prodaje, vec salje na jednogodisnju posudbu. Uglavnom, napadac (barem jedan) je prijeko potreban. U ovom trenuku, Newcastleov napad cine samo Cisse i Shola.
To je pretanko da bi se pucalo na nesto visoko. Gomis + Remy bi bas osvjezili napad i Newcastle bi s pravom konkurisao za prvih 7-8 pozicija. 
Edit: Newcastle ce imati pravo otkupa Remyjevog ugovora.

Edit: Newcastle ce imati pravo otkupa Remyjevog ugovora.

- Consigliere
- Kontakt:
Eto, ga k'o pasce vraca se. Yebo li ga QPR 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.