Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

big_amko
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la big_amko » 15 mar 2009, 21:19

anlayan je napisao/la:na golu intera iz zapresica branio 16-godisnji matej delac zanci nije branio brasnic, a ne znam sad za belgiju...otpali su brasnic mi trovic(kazu da je povreda sad..) znaci ostali smo na neiskusnom nurkovicu(nemojte me pogresno shvatiti dobar golman, strasan ali mlad i nema puno utakmica) i novopecenom reprezentativcu supicu...a ko zna mozda se ovaj supic dokaze kao izvrstan golman, pa mozda bude drugi golman repke...a sta ga napadate jer igra u ligi srbije, bar su 4. na tabeli a brasnicev inter je primio najvise golova u ligi tj brasnic ih je primio i ovi su medju zadnja tri kluba u ligi...i nemojte syavljati sehica i burica to su sasvim mladi golmani gdje je jedan pozvan u mladu repku a drugi ne brani u poljskoj...
Ovaj mali Delac je rodjen u Uskoplju , pa bi nam on mogao braniti :mrgreen:
Stvarno fantasticno brani

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 22:02

Moje misljenje u vezi Nemanje Supica je da momka treba probati i vidjeti o kakvom e golmanu radi, mozda je los a mozda i dobar, nemozemo mu suditi jer ne znamo o njemu skoro nista, vidjet ce selektor jeli za nas ili nije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 15 mar 2009, 22:19

ovdje na ovom forumu pojedini clanovi bubaju ko maksim po diviziji,pola vas se okomilo na tog supica a niko od nas ga nije uzivo vidio da bi mogo nesto komentarisati o njemu,treba ga probati jer u ovom momentu i nemamo neka rjesenja mozda je ramovic bolji od njega al i to se nezna ,a najzesci je tarik i zeljo do groba oni bi sad burica stavljali na go protiv belgije a on u lechu 3 golman a osim toga nema nikakog iskustva i manite se burica,sehica i baotica oni trebaju jos pure pojesti da bi branili za rerpku pogotovo u ovako vaznim utakmicama cak ni nurkovic i mujkic nisu za ove utakmice al staces kad nam se hasagic povrijedi pa ga neko mora mijenjati

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 22:29

bh fanatik je napisao/la:ovdje na ovom forumu pojedini clanovi bubaju ko maksim po diviziji,pola vas se okomilo na tog supica a niko od nas ga nije uzivo vidio da bi mogo nesto komentarisati o njemu,treba ga probati jer u ovom momentu i nemamo neka rjesenja mozda je ramovic bolji od njega al i to se nezna ,a najzesci je tarik i zeljo do groba oni bi sad burica stavljali na go protiv belgije a on u lechu 3 golman a osim toga nema nikakog iskustva i manite se burica,sehica i baotica oni trebaju jos pure pojesti da bi branili za rerpku pogotovo u ovako vaznim utakmicama cak ni nurkovic i mujkic nisu za ove utakmice al staces kad nam se hasagic povrijedi pa ga neko mora mijenjati
Ja i Zeljo do groba nismo najzesci. Jednostavno, opravdano mislimo da je Ciro pogrijesio sto je pozvao anonimusa poput Supica u repku jel smatramo da trenutno nasa reprezentacija ima mnogo bolja rijesenja sto se tice golmana. Da nekazem po peti put da je Javor iz Ivanjice slab klub a ako u takvom slabom klubu si ti golman i primis 3 gola onda si i ti zaista slab nogometas.

*shield*
Kontakt:

Post Postao/la *shield* » 15 mar 2009, 22:54

Ma mi ce mo se svakako braniti na toj utakmici tako da ko god bude branio ima da se namre straha to ce da bude veliki pritisak za golmana pa je onda bolje da neko stariji i iskusni stoji na golu . Nije problem da ce mo im barem jeda vise nego sto ce mo primi ti ;) SRETNO BOSNO

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 22:57

Tarik14 je napisao/la:
bh fanatik je napisao/la:ovdje na ovom forumu pojedini clanovi bubaju ko maksim po diviziji,pola vas se okomilo na tog supica a niko od nas ga nije uzivo vidio da bi mogo nesto komentarisati o njemu,treba ga probati jer u ovom momentu i nemamo neka rjesenja mozda je ramovic bolji od njega al i to se nezna ,a najzesci je tarik i zeljo do groba oni bi sad burica stavljali na go protiv belgije a on u lechu 3 golman a osim toga nema nikakog iskustva i manite se burica,sehica i baotica oni trebaju jos pure pojesti da bi branili za rerpku pogotovo u ovako vaznim utakmicama cak ni nurkovic i mujkic nisu za ove utakmice al staces kad nam se hasagic povrijedi pa ga neko mora mijenjati
Ja i Zeljo do groba nismo najzesci. Jednostavno, opravdano mislimo da je Ciro pogrijesio sto je pozvao anonimusa poput Supica u repku jel smatramo da trenutno nasa reprezentacija ima mnogo bolja rijesenja sto se tice golmana. Da nekazem po peti put da je Javor iz Ivanjice slab klub a ako u takvom slabom klubu si ti golman i primis 3 gola onda si i ti zaista slab nogometas.
Tarik hajde Bogati malo odmori, postedi nas svojih komentara, nikada nisi vidio Supica i nemas pojma kao ni ja ni kakav je kao golman a pricas protiv njega. ( trebao te je Ciro uzeti za asistenta, pa da odemo na svijetsko prvenstvo, :D )
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 mar 2009, 23:04

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Tarik hajde Bogati malo odmori, postedi nas svojih komentara, nikada nisi vidio Supica i nemas pojma kao ni ja ni kakav je kao golman a pricas protiv njega. ( trebao te je Ciro uzeti za asistenta, pa da odemo na svijetsko prvenstvo, :D )
Posto ti volis da lizes Ciri supak ja bi tebe preporucio za assistenta :)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 15 mar 2009, 23:17

e tarik de molim te reci ko je to bolje rjesenje od golmana koji primi 3 gola. Sehic i Buric nisu anonimusi zato sto igraju u nasoj ligi ( igrali) a ovaj ti anonimus zato sto ne brani u BiH

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 23:38

adn_sah je napisao/la:e tarik de molim te reci ko je to bolje rjesenje od golmana koji primi 3 gola. Sehic i Buric nisu anonimusi zato sto igraju u nasoj ligi ( igrali) a ovaj ti anonimus zato sto ne brani u BiH
Supic je anonimus jel se on odjedanput pojavio od nekle poslje povrede Hasagica. Da se Hasagic nije povredio, vjerovatno nebismo nikad culi za tog golmana. Makar su Sehic i Buric obojica igrali za mladu reprezentaciju BIH za razliku od Supica. Nebi me cudilo tada bi smo odkrili da taj momak uospte nema BH drzavljanstvo.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 16 mar 2009, 00:39

sehic je neiskusan, buric ne igra.

al mi imamo takve napadace i vezu da uopste ne moramo misliti ko je na golu. imamo igracu koji sigurno mogu vise od pola utakmice vrsit pritisak. al mi smo takvi. damo jedan i zatvorimo se. a ona stara je najbolja, NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 mar 2009, 01:24

Ciro je objavio spisak prije nekoliko dana...:) pa se vi raspravljajte ko je bolje rjesenje Supic, Nurkovic, Mujkic, Brasnic, Mitrovic... 8-)
ja mislim da je Ramovic trebao braniti protiv Belgije... mozda bi i branio protiv Belgije da je branio na dvoranskom prvenstvu Hrvatske :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 mar 2009, 01:27

adn_sah je napisao/la:sehic je neiskusan, buric ne igra.

al mi imamo takve napadace i vezu da uopste ne moramo misliti ko je na golu. imamo igracu koji sigurno mogu vise od pola utakmice vrsit pritisak. al mi smo takvi. damo jedan i zatvorimo se. a ona stara je najbolja, NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA
pa i kad bi vrsili pritisak u citavoj utakmici, i kad njihovi napadaci ne bi prilazili nasem golu... lako se moze desiti da u sudackoj nadoknadi vremena npr. u 97. minutu Dembele ili neki drugi napadac napuca loptu sa 40m i nas golman se zbuni i isprati je pogledom u mrezu:)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2009, 02:01

ma da buric brani ne bi nikad primili gola, haha, ma samo easy, neka zabijemo koji gol pa mozemo i koji primiti.

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 16 mar 2009, 06:35

Tarik14 je napisao/la:
@tarik
ajd ti reci nekog ne anonimusa molim te
pa znas li ti da je klub u srbijanskoj ligi koji je na 4 mj bolji,mislim kvalitetniji, od svakog kluba u BH ligi, znas li ti da kliubovi iz srbije igraju i u ligi prvaka i u kupu UEFA-a a ti pricas o nekim golmanima iz zelje il gradacca il nemam pojma odakle jer ne pratim BH ligu, doduse ne pratim ni srbijansku al se nes ko sjecam da je nekad prije par god partizan pobijedio zelju na grbavici mozda 5,6-0 ne znam tacno, a golman je mozda dobar, sta fali ga probat,anonimusa, ak smo probali i te iz BH lige ne anonimuse,
pozdrav svim BH navijacima

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 16 mar 2009, 19:43

imal ko nekih linkova za snimak utakmica bih repke

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 mar 2009, 19:56

pazite ljudi ja i tarik govorimo da ima puno boljih rjesenja na poziciji golmana od supica...da izuzmemo ramovica kojeg se ne zove zbog saveza, al npr. brasnic je smece od golmana al je blji od ovoga..malo se zajebava na golu al nesto i odbrani...i iskusnije je od ovoga i bar ce znati malo smiriti odbranu...a sta vi mislite da je on pozvan zbog toga sto je dobar..pa smijem glavu dati da ga ciro nije pogledo ni jednom...nego mu reko neko od pomocnika...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2009, 20:18

Sto se tice tog Supica, on je supalj kao svajcarski sir. Gledao sam sinoc pregled srpske lige na RTS-u i sva tri gola idu nnjemu na dusu i to protiv ekipe kao sto je Radnik ja mislim (u to nisam siguran), a kako ce tek biti protiv Belgije ako on bude branio. Prvi gol slab udarac glavom igraca Radnika i lopta prolazi ispod njega i zavrsava u mrezi. Drugi gol ubacaj sa lijeve strane covijek stoji na gol liniji i igrac sa lahkocom postize gol. Treci gol nisam vidio ali je komentator rekao da sva tri gola idu njemu na dusu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 16 mar 2009, 20:43

Ma nije sve ni do golmana. Treba se nadati da ce se onaj Mitrovic oporaviti pa da on stane na gol. Vazno je kako ce obrana odigrati. Evo jedan primjer,kad smo pobijedili Belgiju (neznam gdje se igralo)bilo je 1:0,belgijanci nam nisu uputili ni jedan sut na gol,Hasagic u cijeloj utakmici nije 5 puta dotaknuo loptu. Ako obrana bude "suplja"pa da nam na gol stane buffon mi bi izgubili. Mislim da ce za obranu biti vazno da li ce igrati bajramovic i rahimic,jer oni sjajno "razbijaju"protivnicke napade (posebno rahimic).

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 16 mar 2009, 20:51

Imali ko da je kupio katru za utakmicu u genku a da nije potpisao to da ne smije navijati za BIH ......ili je ovo fakat istina sto kazu da se mora to potpistai.....al eto nekontam ako bude na njihov strani bar 1000 nasih koji budu i pored toga navijali za nasu repku nece valjda 1000 ljudi istjerati.....ccc smijesno stvarno....ili se to samo odnosi na to da se nesmiju nostiti rekviziti nase repke....a ako je samo to... to nije ni neki problem dok se glas bosanaca cuje cijelim stadionom......mozeli ko sta napisati o ovom a ko je licno kupovao kartu ili bar zna nesto o tome a da nije samo citao iz novina :D (mozda je neko pisao al eto nemogu da nadjem pa eto pisite)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 mar 2009, 20:52

majestic ovo je najpametni tekst koji je ovdje do sada napisan.slazem se s tobom u potpunosti
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.