Toni Sunjic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la DamirT » 19 avg 2020, 21:43

Kakve su vam ovi rijeci sugava????Momak strasno korektan,pomagao u vise navrata...Je li to i on istetovirao nekog lika pa ga ne volite?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 avg 2020, 21:46

DamirT je napisao/la:
19 avg 2020, 21:43
Kakve su vam ovi rijeci sugava????Momak strasno korektan,pomagao u vise navrata...Je li to i on istetovirao nekog lika pa ga ne volite?
Rijeci koje je on sam koristio za BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 20 avg 2020, 13:02

Rijeci koje je napisao u jednom komentaru prije 10 godina. Da je tada pogrijesio, jeste, ali malo je smijesno to iz dana u dan ponavljati. Svi mi grijesimo. Odrastao je u takvom okruzenju gdje je to normalno. Poslije toga se jako korektno ponasao prema drzavi. Igrao je u skladu svojih mogucnosti, nekad bolje nekad losije. Dok je bio u stuttgartu, ukljucivao se u neke humanitarne akcije bh udruzenja. 10ak godina poslije se ne mora ocjenjivati samo na osnovu jednog komentara kojeg je napisao kad je imao 20 godina. Hocu reci svima nama mozes naci neke gluposti koje smo uradili, pa se moze preci preko toga.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 avg 2020, 14:40

Iako nisam nacionalista, nema nama dobre repke bez Bosnjaka. 95% Srba i Hrvata igraju radi svoje promocije tu, a rijetki su davali sve od sebe (Miske, Barbarez...).

To je tako, s tim se moramo pomiriti. Moramo se pomiriti da smo druga opcija svim tim igracima.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 avg 2020, 18:48

Toni je bio ok vecinu utakmica...nekad je bio los ne zbog nekvaliteta nego zbog katastrofalno postavljene taktike pa je jako cesto bio kao na streljani...ali da je davao 100 posto od sebe to jeste i tu mu se nema sta reci...
Sada trenutno nema kvalitet da igra jer ovi mladzi momci su bolji...tj bico dzumic i svedzani... Moze uskocit ako se neko od njih povrijedi...

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 22 avg 2020, 11:36

Bez Tonija je Dynamo u 3 utakmice primio ravno 0 golova. Da ponovim i slovima, NULA.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 avg 2020, 12:33

forgempp je napisao/la:
21 avg 2020, 14:40
Iako nisam nacionalista, nema nama dobre repke bez Bosnjaka. 95% Srba i Hrvata igraju radi svoje promocije tu, a rijetki su davali sve od sebe (Miske, Barbarez...).

To je tako, s tim se moramo pomiriti. Moramo se pomiriti da smo druga opcija svim tim igracima.
Šunjić je davao sve od sebe. Vranješ je bio najborbeniji u timu.
dino-92 je napisao/la:
20 avg 2020, 13:02
Rijeci koje je napisao u jednom komentaru prije 10 godina. Da je tada pogrijesio, jeste, ali malo je smijesno to iz dana u dan ponavljati. Svi mi grijesimo. Odrastao je u takvom okruzenju gdje je to normalno. Poslije toga se jako korektno ponasao prema drzavi. Igrao je u skladu svojih mogucnosti, nekad bolje nekad losije. Dok je bio u stuttgartu, ukljucivao se u neke humanitarne akcije bh udruzenja. 10ak godina poslije se ne mora ocjenjivati samo na osnovu jednog komentara kojeg je napisao kad je imao 20 godina. Hocu reci svima nama mozes naci neke gluposti koje smo uradili, pa se moze preci preko toga.
Te riječi se najviše mogu čuti od Bošnjaka, svakodnevno.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 22 avg 2020, 16:47

forgempp je napisao/la:
21 avg 2020, 14:40

Znaš i sam da je to glupost što si napisao. Postoje i Hrvari i Srbi koji smatraju BiH primarnom državom, te kao takvi zaslužuju malo više respekta iako ih je manjinski broj.

Nevezano, Šunjić je lično uvijek davao maksimum za dres repke, uz to je i extra momak.
"We need to suffer. And we need to fight."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 22 avg 2020, 16:55

Kome je sugavi dobar neka se druzi sa istim. U repki nije potreban vise.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 26 avg 2020, 20:41

Šunjić starter i strijelac za 1-0 protiv Zenita :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 avg 2020, 21:36

Uzeli su Zenit 1-0. :thumbup:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 avg 2020, 22:38

Drago mi je da diže formu naš najbolji stoper. :bih:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 26 avg 2020, 23:11

Tonijev nebeski skok ne samo da je srusio prvaka vec i siroviji dio foruma
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 avg 2020, 23:30

Suga meda nije mogla u prosjecnom Stuttgartu ali za bosnju je lik klasa. I to je :bih:

Tuta Petrov

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 avg 2020, 23:36

Pa pametan covjek, ide tamo gdje će igrati. Nije kao Bico pa da penziju zaradi na klupi Bundesligasa!
...
Ja bih bio sretniji da je Bicakcic igrao redovno u moskovskim klubovima ili Zenitu nego sto je uglavnom grijao klupu u Hoffenheimu i ponekad igrao haman vise zbog povreda i suspenzija saigraca nego sto je to zaslužio.
..
Sunjic se stalno blati a zapravo je i vise nego korektan stoper i reprezentativac.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 avg 2020, 00:07

sunjic je taman toliko korektan igrac koliko nam je i repka sa njim u prvih 11 korektna.
3.-4. sesir evrope!
ne valja za cvajtu, ne valja za seriu b, godinama u rusiji i ne valja za neki od top 3 moskovskih klubova.
smijesan igrac i smijesna svaka ekipa u kojoj on ima zagarantovano mjesto.
mrcina zabila gol glavom i sad postao ramos:-)
jest u ocima johnya, njemu je i crni zuti kopija guardiole:-)
brat hurem opet brani sve zivo, nije zamjeriti:-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 avg 2020, 00:47

Naravno da cu braniti...igrao je on dovoljno i u tom raspalom Stuttgartu i u Bundesligi i u Cvajti pa i u raspalom Palermu u Seriji A. Jesu li to Cvajta i Serija B bolje od ruske lige?!
Opet kazem, vise bih volio da je Bicakcic otišao i u Trabzonspor i tamo redovno igrao nego sto je nebitan faktor u Hoffenheimu a tako i u reprezentaciji svih ovih godina...a kamoli da je otisao u Zenit recimo ili Lokomotiv i sl.ruske timove.
...na kraju, bas cudno da su Sunjica redovno zvali i Susic i Bazdarevic i Prosinecki a evo i Bajevic..ocito ima dobru štelu.
...
Ne kazem da je sjajan ali je cinjenica da je godinama bivao medju 3,4 nasa najbolja stopera i to niko ne moze pobiti. A vi ga nastavite i dalje blatiti. Nije jedini. I Viscu blatite i ostalu kompaniju...samo naprijed.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 avg 2020, 09:55

nista ja ne pisem osim cinjenice..
raspali stutgart ispao i sutnuo ga, odlucili da im nije dovoljno dobar u pokusaju povratka u bundesligu.
raspali palermo, citaj pod stutgart.
dynamo moskva, taman klub za njega, ni blizu top 3 moskovska kluba, niti je on ocito dovoljno dobar da zaigra za neki od njih, da ne spominjem zenit.

repka, ovakva kakva jeste sa njim u prvih 11, taman.
3. ili 4. sesir evropskog nogometa.
ako gledamo da je to ok i da ne tezimo plasmanima na prvenstva, onda je odlican.

spominjes i viscu..ja ga ne omalovazavam, divim se onome sto je postigao u turskoj, vjerujem da sam uz tebe na ovom mjestu najvise tekmi basaksehira pogledao.
samo, koliko je to dovoljno za repku, koja bi, ponavljam, na euro, sad je upitno.
poceli smo ozbiljno sumnjati u kvalitet te turske lige, evo i trenutni rezultati basaksehira i besiktasa nam daju za pravo da sumnjamo..
poenta je da cemo tesko imati neki uspjeh sa igracima poput njih dvojice u prvih 11 repke...ili cemo opet svaliti krivicu na svakog selektora sto visca ni mene sa 100 kg ne bi predriblao ili sto mu neko ne zna pruziti loptu u prostor da istrci..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 avg 2020, 10:27

Nisam nigdje ni rekao da je Sunjic neka klasa i da treba biti starter u nasoj reprezentaciji vec da je zasluzeno bivao medju ta 4(5) redovno pozivana stopera unazad godinama (Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Vranjes, Sunjic)..u nekim okolnostima i starter.
Jednostavno nismo imali bolje.
Ja reagujem samo na blacenje...ne samo Sunjica nego i Visce, Hodzica, Civica itd. a plakanje za Arslanagicem, Dilaverom i slicnima kao da su oni nesto bolji i spasioci neki. Kao da mi imamo 11 Miralema i Edina.
Isto tako znam da Hajrovic jeste bolji igrac od Visce(ja sam prvi spominjao njegove nedriblinge i da gubimo na posjedu lopte s njim na terenu, ali sam vremenom uvidio da bolje nemamo i da je zasluzeno medju prvih 11)...ali Hajrovic ima problema u glavi i zato je Visca uvijek bio ispred...i bit ce. Ali opet se blati Visca od nekih ovdje a uzdize Hajrovic.
Nasa reprezentacija i jeste tu negdje, godinama unazad, u legitimnoj borbi za ulaz na EP...zasigurno smo medju 24 evr.reprezentacije...i to s Viscom, Sunjicem.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 30 avg 2020, 13:59

Starter

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.