Otkrili da postoji cestica koja daje masu bla bla bla,gdje ce to iskoristiti,da je nece baciti negdje na nebo,povezati sa generatorom i da se odjednom gore stvori 100kg tereta,pocne obrtati osovine i davati el.energiju,kako da ne..Po meni je to sve jedna velika gluposti,trebali su nam svima dati jarane po milion dva i da furamo ko ljudi,a ne otisli na Mjesec otkrili nista,otisli roboti na Mars donjeli neke prasine ovo ono..Sve uzalud..I jos nam daju neke tehnologije,ipadi ovo ono i cine nas zavisnim,lako podloznim kontroli itd itdtopnik1 je napisao/la:Naravno da je otkriven, sve što današnja fizika zna je zasnovano na postojanju tog bozona. On i da nije otkriven mi bi čuli da jestmuamerc je napisao/la:Ma CERN nije uzaludan, hajd ako nista dokazali su postojanja Higgsovog bozona, i ko zna jos sta.
Sve je to po meni bezveze...
Jos bi da se nadovezem na vanzemaljce..ako postoje nisu toliko napredniji od nas,cim ne dolaze na Zemlju,jer smo i mi njima zanimljivi kao vanplanetarna bica,tj bili bi da isti postoje i da su tako napredni..Mozda postoje tamo negdje gdje mi ne smetamo njima ni oni nama,dovoljan smo problem sami sebi,jos da se izmedju sebe handrimo