MortemHz je napisao/la:
pa kako to da vi nikad niste dosli do 1/4 ili 1/2 - finala kad je bilo tako lahko. Kad je prica o titulama, kazete kako se ne mozemo porediti s vama jer su 2 titule iz exYU mnogo znacajnije nego sve nase ostale.A opet kad vam spomenemo 1/2 i 1/4finale Kup Uefa, vi puknete pricu kako je to glupo takmicenje bilo i da je vas Playooff EL veci uspjeh.Logika vam nije jaca strana[/quote]
Nisam rekao da je bilo ''tako lako'' vec da je puno lakse bilo tada jer nisi imao ni priblizno ovoliko utakmica + si bio jaci dosta u jugoslaviji tako da si mogao dogurati jako daleko jer smo mi bili europska sila (na ligu mislim).To drugo sto si rekao je upravo izmisljeno posto to nikada nisam rekao a ni procitao da je iko ikad rekao...osvajanje titule u jugoslaviji je bilo dosta teze uz svjetske prvake,europske sile od ekipa tad u to doba ali titula u drzavi bi trebala biti ista i nije znacajna od vasih u Bosni,bilo je milion puta teze to naravno ali da je sad nesto znacajnije dosta nego sve vase i da se ne mozete porediti to je upravo nesto sto si sada izmislio jer to nije tako i ne znam zasto pricas o tome.Opet i ovo trece si izmislio jer nikad nisam rekao da je bilo glupo takmicenje,tako se igralo bez ikakvih dodatnih rundi i boze moj sta sad,niko ne osporava proslost tadasnju jer to je tako bilo i jbg ali cinjenica je da si trebao dosta manje utakmica igrati da bi uspio nesto ostvariti + kao sto sam i rekao tad si bio rame uz rame sa najvecim europskim klubovima,nisu bili nesto bolji uopste,primjer samo jedan...
Sarajevo - Manchester United 0:0
Manchester United - Sarajevo 2:1
Sad bi bilo koji klub iz BiH primio 15 golova i to hladno a poslije rata primjeri su Borussia,njemacki veci klub i Litex vrlo mali bugarski klub koji su nas ponizili sa 7 golova razlike i ostali.I da logika mi je jaca strana kada pogledas sta stvarno pisem i sta se stvarno misli a ne da ti izmislis nesto i pocnes lupati

i za momka gore naravno da je djaba objasnjavati i crtati ali TEBI,samo TEBI posto ti se dosta ljudi smije koliko ne znas i kakve gluposti lupas i izmisljas i uopste mi nije nesto bitno jer je zeljo najtrofejniji klub u BH jer to je tako i to je cinjenica ali to se isto moze promijeniti na kraju sljedece sezone tako da nije neka pljacka

nadam se da si razumio i naucio malo proslost...[/quote]
Pa to je prica koja se konstantno ovdje ponavlja.Nisam naveo da si ti ovo rekao, vec opcenito za vecinu vasih navijaca kad je prica o uspjesima timova.Nemam vremena sad da trazim jer nisam siguran jel na ovoj temi bilo ili na nekoj drugoja.Ali sve ovo sto sam napisao su pisali vasi navijaci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."