VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Poenta je da je večina naučila da wolfsburg troši ogroman novac za igrače.Lično mi je drago što je ove godine drugačije
.Ono što me brine kao jednog od vatrenog navijača wolfsburga je pozicija napadača a u zadnje vrijeme i povrede bzv u prijateljskim utakmicama
.Inače mi je drago što nisu doveli Moratu to bi tek bio promašaj a što se tiče Lukakua mislim da je to pun pogodak za njega ne bi se on snašao u bundesligi a posebno u wolfsburgu samo mi je čudno da je baš everton ga kupio
spominjali su se bolji i ugledniji timovi ali to je njegova odluka.Danas čitam kako je Allofova želja italijan Mattia Destro koji je sjajno igrao za Romu-u 20 nastupa 13 golova.Ugavnom jedno je jasno barem meni ako ostanu olić i dost jedina varijanta za napad ništa od ove sezone a posebno za evropa ligu 
Ne nasladjujemo se mi zbog Allofsa i njihovog rada vec zbog tvojih kolega Bayernovaca koji iz nekog cudnog razloga dizu ovaj klub u velike visine.Klare je napisao/la:Umjesto da podrzite ove poteze i pravilno odmjereno ulaganje, tu se nasladjujete bezveze.
P.S.Evo meni je zao sto im je Hertha uzela Schiebera....sigurno bi bio veliko pojacanje.
Ne pada mi napamet da razglabam sa ovim Franckom,
uredu je iznositi svoje misljenje, ali lagati i pogresno uvjeravati ljude i pritom toliko tvrdoglavo pratiti svoja pogresna uvjerenja spada u red najgorih osobina sto covjek moze imati.
Jos ako na repliku odgovori ovakvom uvredom onda nema dalje.
Ne znam ni ja, jednostavno mi prirasli srcu, to je neopisivo sto se medju nama desilo,
a kao objasnjenje samo jednim dijelom mogu dati to sto vas(Bayernovog glavnog konkurenta)nerijetko dobivaju, i u nevidjenim preokretima vam bol nanose.
uredu je iznositi svoje misljenje, ali lagati i pogresno uvjeravati ljude i pritom toliko tvrdoglavo pratiti svoja pogresna uvjerenja spada u red najgorih osobina sto covjek moze imati.
Jos ako na repliku odgovori ovakvom uvredom onda nema dalje.
Znas li razlog zasto ga smatramo nasim drugim klubom?adnan24 je napisao/la: Ne nasladjujemo se mi zbog Allofsa i njihovog rada vec zbog tvojih kolega Bayernovaca koji iz nekog cudnog razloga dizu ovaj klub u velike visine.
Ne znam ni ja, jednostavno mi prirasli srcu, to je neopisivo sto se medju nama desilo,
a kao objasnjenje samo jednim dijelom mogu dati to sto vas(Bayernovog glavnog konkurenta)nerijetko dobivaju, i u nevidjenim preokretima vam bol nanose.
U sridu.Klare je napisao/la:
Sta je Alofs trebao?![]()
Platiti 20 za Moratu, 35 za Lukakua?![]()
Umjesto da podrzite ove poteze i pravilno odmjereno ulaganje, tu se nasladjujete bezveze.
Za Lukakua je definitivno cijena previsoka iako mlad i kvalitetan igrač a za Moratom nema potrebe roniti suze momak je obični panj i nikakav potencijal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
Mene kod Franka smeta to što govori iz perspektive kao da je transfer rok gotov i više se ne mogu kupiti i igrači pa je kao takav ovo neuspješan rok. Činjenica je da rok još nije gotov i tek treba vidjeti kaj se bude ili ne bude kupilo, prije nego se zasuje kamenje....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Za prvo ocigledno nemamo iste zamisli, posto ja Arnolda vidim kao desetku, de Bruyne levo i Vierinha desno.A sa klupe vidim da ulete Perisic, Hunt i Caliguri.Ako Arnolda vide kao osmicu, koja je poenta dovodjenja ''Madridjanina''?Mislim dovoljno je sto na toj poziciji imaju Gustava i Malandu sem ako ne misle da prodaju Gustava.Tu mi bas nisu najjasniji.Umesto Hunta sam ocekivao da ce vec do sada da dovedue Lestienne.anton 1983 je napisao/la:
Sad dal bu De Bruyne levo to ćemo vidjeti. Lako moguće sad kad se Ajvn ozlijedio. Nisu planirali dovesti krilo, to ja planiramA i kakve veze Hunt ima? Hunt je super pojačanje i super allrounder koji bu udaro u prvih 11 i stisko maltene sve u prvih 11, kako u sredini tako i na krilima. Sad qolfsburg ima 3 krila + Hunta + Olića + Ochsa, al pošto ih ima ozlijeđenih morti se odluče na loš potez pa dovedu neko pojačanje tipa Hleb nekada...
Koja bolan reci?![]()
PS pa nije poanta uzet boljeg od Dosta ili Olića, to bar nije problem, poanta je nešto sasvim treće...
Šteta je kaj na vidiku nema nekog mladog talentiranog napadača švapskog napadača s kojim bi se ispaltilo riskirat.
Spanska, italijanska, francuska, belgijska i holandska imaju napadace kojima su njima potrebni kad im je vec promakao voz u BL.
Ja sam ocekivao Lassoga-u ili Michy Batshuayi.Eventualno ako bi ova dvojica pla u vodu Finnbogasona.Od Diofa sam znao da nece da bude nista.
- anton 1983
- Kontakt:
Moje zamisli se temelje na prošloj sezoni, tak da ovo nije niti moja želja niti ideja, već Heckinga. No pošto tu ima dosta polivalentnih igrača svašta je moguće. Što se tiće Madrižana njega dovode jer lik hala i vezu i štopera pa ponjuje dve pozicije. Kad bi on došo lako je moguće da bi neko od truleži išao proč. Zar prvi puta čuješ da nekoj pojačava klupu a ne prvih 11? Kolko se sječam i Malanda je bio dugo ozlijeđen a Medojević im nit smrdi nit miriši...DrDule je napisao/la:
Za prvo ocigledno nemamo iste zamisli, posto ja Arnolda vidim kao desetku, de Bruyne levo i Vierinha desno.A sa klupe vidim da ulete Perisic, Hunt i Caliguri.Ako Arnolda vide kao osmicu, koja je poenta dovodjenja ''Madridjanina''?Mislim dovoljno je sto na toj poziciji imaju Gustava i Malandu sem ako ne misle da prodaju Gustava.Tu mi bas nisu najjasniji.Umesto Hunta sam ocekivao da ce vec do sada da dovedue Lestienne.
Čovjek bi stvarno pomislio da ćeš napisati bar par konkretnih imena a ne samo uzaludno spominjanje Bony and klajdaDrDule je napisao/la:Spanska, italijanska, francuska, belgijska i holandska imaju napadace kojima su njima potrebni kad im je vec promakao voz u BL.Mada opet kao sto rekoh retko koji klub ce sada biti voljan da proda igraca sem ako nije namenjen za prodaju.Posto su se povezivali sa Jimenez-om(igra meksicku ligu) mozda im je on sledeca meta.Za holandsku ligu i jeste bilo losih pojacanja(govorim za sve bundesligase), ali ne shvatam zasto jure takve target-man.Nekako uvek se takvih hvataju, a propustaju recimo Bony-ja, sada doduse ne bi imali tamo sta da uzmu.
Ja sam ocekivao Lassoga-u ili Michy Batshuayi.Eventualno ako bi ova dvojica pla u vodu Finnbogasona.Od Diofa sam znao da nece da bude nista.
Ne volim kad ljudi seru i onda ih pitaš konkretno pa nema odgovora.
Oću 5 ŠPEK realnih igrača koji su potvrdili klasu i nisu one season gnoj igrači kad se već tako govori.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Pogresno si me razumeo za prvo.Ako Arnolda vide kao CM, a vec imaju u vezi Gustava i talentovanog Malandu zasto da dovode jos jednog igraca na toj poziciji.Ako Arnolda vide kao desetku, onda je njegov dolazak dobrodosao.Treba njima sirina za tri fronta, ali mislim da je to malo previse ako ce i DM i krilo da dovedu posto su tu dobro popunjeni i tu fali samo jedan igrac po meni.
Nema tu bas puno imena, jer su im ova trojica koje sam naveo nisu dostupna.Destro i Doumbia(pao mi prvi na pamet) su nerealna resenja.Rekoh juce mogu Ezekielu bi isto sada mogli da se okrenu.Seferovic im je promakao jer je blizu prelasku u Frankfrut, a mozda imaju bolje resenje od njega.Tesko je sada u ovim jacim ligama uzeti igraca na kojeg njegova ekipa ozbiljno racuna za sledecu sezonu, tako da ne verujem da ce bilo koga iz Lige Petice.Moze da se ocekuje neko pojacanje izvan Liga Petica ili neki anonimus van Evrope.Ma poenta onog mog posta je da su zbog Lukakua propustili par dobrih sansi i da ne trebaju u buduce vreme da jure igrace iz PL, jer ce uvek neko da ga pretplati zato sto im se moze.
Nema tu bas puno imena, jer su im ova trojica koje sam naveo nisu dostupna.Destro i Doumbia(pao mi prvi na pamet) su nerealna resenja.Rekoh juce mogu Ezekielu bi isto sada mogli da se okrenu.Seferovic im je promakao jer je blizu prelasku u Frankfrut, a mozda imaju bolje resenje od njega.Tesko je sada u ovim jacim ligama uzeti igraca na kojeg njegova ekipa ozbiljno racuna za sledecu sezonu, tako da ne verujem da ce bilo koga iz Lige Petice.Moze da se ocekuje neko pojacanje izvan Liga Petica ili neki anonimus van Evrope.Ma poenta onog mog posta je da su zbog Lukakua propustili par dobrih sansi i da ne trebaju u buduce vreme da jure igrace iz PL, jer ce uvek neko da ga pretplati zato sto im se moze.
- anton 1983
- Kontakt:
Nije bitno di ti koga "vidiš" nego koje sve pozicije taj more igrati i kada će ko šta pokrivati ako se neko ozlijedi. Sa taktikom 4-2-3-1 ti moraš imat 6 irača za sredinu i 4 za van što je ukupno 10 - e sad ti prebroji tih 10 u Wolfbsurgu i u jednadžbu priključi ozlijeđene igrače. Malanda kao takav je klinac a ne neko ko garantira ŠPEktakluk. Kak vi ne kužite da se zbog par igara nekog klinca menađeru ne riskira sezona.DrDule je napisao/la:Pogresno si me razumeo za prvo.Ako Arnolda vide kao CM, a vec imaju u vezi Gustava i talentovanog Malandu zasto da dovode jos jednog igraca na toj poziciji.Ako Arnolda vide kao desetku, onda je njegov dolazak dobrodosao.Treba njima sirina za tri fronta, ali mislim da je to malo previse ako ce i DM i krilo da dovedu posto su tu dobro popunjeni i tu fali samo jedan igrac po meni
Tko kaj je sada hit riječ mladi talent to ne znači da onaj klinac od 19-20 godina odigra 10 fenomenalnih tekmi da valja...
PA KOJE ŠANESE SU PROPUSTILI!?!?!?!?DrDule je napisao/la:Nema tu bas puno imena, jer su im ova trojica koje sam naveo nisu dostupna.Destro i Doumbia(pao mi prvi na pamet) su nerealna resenja.Rekoh juce mogu Ezekielu bi isto sada mogli da se okrenu.Seferovic im je promakao jer je blizu prelasku u Frankfrut, a mozda imaju bolje resenje od njega.Tesko je sada u ovim jacim ligama uzeti igraca na kojeg njegova ekipa ozbiljno racuna za sledecu sezonu, tako da ne verujem da ce bilo koga iz Lige Petice.Moze da se ocekuje neko pojacanje izvan Liga Petica ili neki anonimus van Evrope.Ma poenta onog mog posta je da su zbog Lukakua propustili par dobrih sansi i da ne trebaju u buduce vreme da jure igrace iz PL, jer ce uvek neko da ga pretplati zato sto im se moze.
Niko ne zna za njihove planove, bice to nepoznanica u narednih mesec dana koga ce da prodaju a koga da posalju na pozajmicu jer sa pojacanjima koje misle da dovede stvorice se visak na tim pozicijama od 2-3 igraca.
Michy Batshuayi, Lasogga i mozda Finnbogason.
- anton 1983
- Kontakt:
Lassoga nit je posebno kvalitetan niti je neko za kim bi se trebalo posebno žaliti. Dok taj čovjek ne poveže dve sezone bez ozbiljne ozlijede o njemu se ne isplati komentirati.DrDule je napisao/la:
Ovu drugu dvojicu nit ne poznam, tak da ne bi rekao da su propustili neku posebni priliku....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije prelazni rok toliko tragičan koliko je Allofs bio naivan. PA ne moze biti toliko glup da na sva usta pričaš kako silno želiš Lukaku i Moratu. Veliki transferi se rade u tajnosti, ne preko svih medija koji postoje. i onda Chelsi stavi cijenu od 40 mil eura. Jel iko živ znao da BAyern dovodi Bernata? Samo iz vedra neba kao i kod Robbena. Potrošilo se previše vremena i propustili su sigurno neke jeftinije varijante.Bojim se da ce sad morati igrača pretplatiti i to debelo. Iskreno od ovog kluba sam očekivao velike stvari, da se ne lažemo, očekivao sam pojačanja koja će ih dovesti do LP. Sad odgovorno tvrdim da je Gladbach ispred njih ako ostane ovaj kadar, a prva četvorka je nedostižna. BAyer napokon ima ozbiljnog trenera, BVB, Bayern i Schalke imaju jače ekipe. Neki neće da shvate da ovom klub trebaju pojačanja za prvih 11, ne igrači koji će popuniti brojku i ne prosječni igrači. Uspjeh se mora platit, BAyern da jednu godinu ne dovede pojačanja, već naredne bi bio u belaju.
ZA trenutak sam pomislio da će BAyern napokon dobiti konkurenciju i onda se desi realnost.
Odličnih igrača ima u Ukrajni koji će zbog situacije u toj zemlji biti jeftiniji, pa se ni tog nisu sjetili.Sto se tiče Destra izuće ih Roma iz cipela sa obeštećenjem , isti slučaj ko Benatija.
ZA trenutak sam pomislio da će BAyern napokon dobiti konkurenciju i onda se desi realnost.
Odličnih igrača ima u Ukrajni koji će zbog situacije u toj zemlji biti jeftiniji, pa se ni tog nisu sjetili.Sto se tiče Destra izuće ih Roma iz cipela sa obeštećenjem , isti slučaj ko Benatija.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 31 jul 2014, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Citam Morata bi bio promasaj a Destro ne. Aj dovedite samo tog papaka 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Morata je duplo talentovaniji od onog lika. 20 miliona ?
Al kakva su vremena.....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
Evil Genius II
destro fula 3 sanse prije nego sto zabije gol, a nazalost po wolfsburg oni nemaju gervinha, tottija, adema i pjanica da ga hrane asistencijama tako da bi transfer, ako dodje do istog, mogao ali i ne mora biti odlicna stvar za romu koja ce to svakako fino naplatiti i golem flop za wolfsburg. eh sad, da je panj kakvim ga se predstavlja nije jer momak svakako posjeduje potencijal da postane kvalitetan napadac ali jos uvijek je surovi talenat kome treba dosta rada i to je ono sto sabatini (sportski direktor rome) i garcia (trener) vide u njemu i zbog toga ga vjerovatno nece ni prodati ovog ljeta.
morata nije nista bolji.
morata nije nista bolji.
- anton 1983
- Kontakt:
.FRANK RIBERY je napisao/la:Nije prelazni rok toliko tragičan koliko je Allofs bio naivan. PA ne moze biti toliko glup da na sva usta pričaš kako silno želiš Lukaku i Moratu. Veliki transferi se rade u tajnosti, ne preko svih medija koji postoje. i onda Chelsi stavi cijenu od 40 mil eura. Jel iko živ znao da BAyern dovodi Bernata? Samo iz vedra neba kao i kod Robbena. Potrošilo se previše vremena i propustili su sigurno neke jeftinije varijante.Bojim se da ce sad morati igrača pretplatiti i to debelo
Mah to ti je više gledanje kao general poslije bitke. Kod jednog transfera šutiš, kod drugog se dereš, ali pravi nači ne postoji jer po tome nema pravila. za Gustava i De Bruynea se sralo, pa su na kraju došli, tako da. Ovdje je problem što se radi o igračima (morata, lukaku), koji su na kraju ispali preveliki zalogaj. Kod recimo lassoge se radilo o jako upitnom igraču zbog njegove fizičke spreme a i sam znaš da su recimo htjeli dofurati Dioufa ali je cigan htio u EPL. U pravilu Wolfsburg će morat preplatiti igrača ako će htjeti onakvog koji je iznad njihove razine tipa De Bruyne. Ja zasad definitivno nisam razočaran i to prvotno iz razloga zvanog JUNGA, a onda Hunt. Ta dva posla su više nego fenomenalna i ziher sam da će Wolfsburg već nešto do kraja prelaznog roka upecati...
Dobro da si shvatio da se desila REALNOST!FRANK RIBERY je napisao/la:Iskreno od ovog kluba sam očekivao velike stvari, da se ne lažemo, očekivao sam pojačanja koja će ih dovesti do LP. Sad odgovorno tvrdim da je Gladbach ispred njih ako ostane ovaj kadar, a prva četvorka je nedostižna. BAyer napokon ima ozbiljnog trenera, BVB, Bayern i Schalke imaju jače ekipe. Neki neće da shvate da ovom klub trebaju pojačanja za prvih 11, ne igrači koji će popuniti brojku i ne prosječni igrači. Uspjeh se mora platit, BAyern da jednu godinu ne dovede pojačanja, već naredne bi bio u belaju.
Inaće probat ću usporediti prvih 11 Kusena i Wolfsburga. Morti ću fulat sa nekim igračem po pitanju igranja u prvih 11, morti sa pozicijom no karaju mislim da će slika svima biti jasna.
Kusen vs. Wolfsburg
Leno - Bengalio - ne znam dal je ovo moje osobno viđenje no Bengalio je bolji vratar od Lena. Ipak je veća njuška, makar je ovaj mlad i talentiran i sve ostalo kaj ide uz te pizdarije. Kada bi slagao svoju ekipu uvijek bi izabrao Bengalia jer je iskusan vratar.
Wendell - Rodruigez - Wendell još uvijek ne znam ko je ali u istu rečenicu sa jednim od 10 najboljih lijevih bekova svijeta
Štoperski par Wollenschied/Toprak je bolji od štoperskog para Knoche/Naldo - sigurno da je bolji no pitanje je kolko...
Donati - Jung - ma stavili mi ovdje i Hilberta il bilo kog drugog Jung ga pojede za fruštuk.
Trenutačno je 3:2 za Wolfsburg.
Sad ne znam točno za srednje redove i prave pozicije i odabir prvih 11 al bum probo
Rolfes - L.G - ne da je razlika u kvaliteti već je razlika u klasi na strani L.G.
L.Bender - Maxim - ovdje se bez beda daje prednost Benderu
Castro ili neko De Bruyne - igrača klase De Bruyne Kusen jednostavno nema u svojoj ekipi i on opako odsakaće u oba tima. Najbliži mu je morti Hakan.
Trenutačno je 5:3 za Wolfsburg
Son - Perišić - eto neću ništa forsat i prednost dajem Sonu, ali ne znam koliko je ta prednost izražena
Hakan - Vierinha/Hunt - opet prednost dajem Kusenofcu i to uvjerljivu
Kiessling - Olić - Kiessling i ovdje udara mrkvicu.
Na kraju je završilo 6:5 za Kusen.
Ukratko Golman je bolji u Wolfsburgu, ali i KusenoFci imaju super golmana. Wolfsburg je za klasu ako ne i dvije bolji na bekovskim pozicijma, dok je Kusen bolji u sredini obrane. Cjela "srednja veza" je debelo na strani Wolfsburga, dok na krilima tj. u napadu Kusenofci udaraju mrkvicu. Dolazimo do zaključka da su oni jako izjednačeni i da na svakom djelu terenu jedan ima prednost. No što se događa ako Wolfsburg dopelja nekog boljeg štopera il napadača kako se kolko tolko planira ili nedanano dofuraju bolje krilo.
Zaključak je da ovaj tim nije daleko od Kusena i da ih ne treba omalovažavati. Gladbach je samo fora tim i njih muči podupiranje kadra sa nofcima. Ovise o Favreu i slučajno prejebenoj sezoni nekog igrača te krumpiranju na tržištu. Wolfsburg i Kusen ipak sa malo više novaca neke nepoznanice iz jednadžbe mogu izbaciti...
Torres 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kandidati za napad, Torres, Martial, Destro i Aboubakar.
Torres - već 30 godina je iza njega, moze se desiti da eksplodira, da se vrati u formu i to je moguće, ali prije sam mišljenja da je njegovo prošlo.
Martial - mega, giga, tera talenat, ali je nivo talenta ne gotovog igrača. Imaju li u Wolfsburg vremena da ga čekaju da se razvije?
Aboubakar- sjajna sezona u Lorientu, ali tek jedna sezona u ipak prosječnoj francuskoj ligi.
Destro - ko što bi rekli mačak u vreći, ne znam šta bi očekivao od njega. Prosle sezone dok je igrao bio je odličan, no italijansko prvenstvo nije Bundesliga, a ni stil nogometa nije isti. A i cijena mu je paprena, ne vjerujem ispod 25 mil eura.
Ne sviđa mi se nijedan od kandidata. Od Martiala se očekuju velike stvari i ja bi njega doveo, malo bi ulazio umjesto Ole ovu sezonu, a sljedeću ga forsirati.
Sta je sa igračima tipa Vela, Gomez, Rossi, Muriel, Bacca, Schurrle, Benteke, Chicharito, Bony, Remy, Doumbia, mali Mitrović iz Anderlechta, ...
Torres - već 30 godina je iza njega, moze se desiti da eksplodira, da se vrati u formu i to je moguće, ali prije sam mišljenja da je njegovo prošlo.
Martial - mega, giga, tera talenat, ali je nivo talenta ne gotovog igrača. Imaju li u Wolfsburg vremena da ga čekaju da se razvije?
Aboubakar- sjajna sezona u Lorientu, ali tek jedna sezona u ipak prosječnoj francuskoj ligi.
Destro - ko što bi rekli mačak u vreći, ne znam šta bi očekivao od njega. Prosle sezone dok je igrao bio je odličan, no italijansko prvenstvo nije Bundesliga, a ni stil nogometa nije isti. A i cijena mu je paprena, ne vjerujem ispod 25 mil eura.
Ne sviđa mi se nijedan od kandidata. Od Martiala se očekuju velike stvari i ja bi njega doveo, malo bi ulazio umjesto Ole ovu sezonu, a sljedeću ga forsirati.
Sta je sa igračima tipa Vela, Gomez, Rossi, Muriel, Bacca, Schurrle, Benteke, Chicharito, Bony, Remy, Doumbia, mali Mitrović iz Anderlechta, ...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Torres bi bio samo reklama i njegovim dolaskom bi samo profitirali na dresovima dok bi golovi vjerovatno ostali samo san.
Moja zelja je da pokusaju uganjati Bonya, koji je kvalitetniji od vecine spominjanih potencijalnih pojacanja.
Moja zelja je da pokusaju uganjati Bonya, koji je kvalitetniji od vecine spominjanih potencijalnih pojacanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
anton 1983 je napisao/la:Lassoga nit je posebno kvalitetan niti je neko za kim bi se trebalo posebno žaliti. Dok taj čovjek ne poveže dve sezone bez ozbiljne ozlijede o njemu se ne isplati komentirati.DrDule je napisao/la:
Ovu drugu dvojicu nit ne poznam, tak da ne bi rekao da su propustili neku posebni priliku....
Prvi je samo jos jedan u nizu belgijskih talenata, prosle sezone prekucao belgijsku ligu.Veoma zanimljiv igrac i ono sto je najbitnije nije sidras.Zavrsio u Marseille kad ga vec Wolfsburg nije hteo.Finnbogason dve godine prekucao holandsku ligu i to ga je dovelo u Sosiedad.Obojica igraca ce verovatno da budu bolja resenja od onoga sto bude nasao Wolfsburg sem ako se ne isprse bas.Moguce da su tom logikom vodio i Allofs za Lassoga-u.
Torres nemoguca misija zato sto je Mou izjavio da ostaje u Londonu.Martial tesko da ce da napusti Monaco, jer se na njega ozbiljno racunati u buducnosti.A i pre godinu dana je dosao iz Lyon-a.Aboubakar mi je od svih tih najrealnije resenje i svakako nece puno da kosta a i cisto sumnjam da ce ga Lorient zadrzavati ako bude postojao interes za njega.Ocekivao sam da ce da jure ozbiljniju metu, ali sada kada su se nasli u ovakvoj situaciji bolje da ga dovedu.Francuska kao peta najjaca liga u Evropi je prosecna?
Bony ce tek da postane realan ako Wolfsburg je spreman da plati pozamasnu sumu novca za nemacke standarde.Prosle sezone ga je Swansea doveo za 14 miliona.Cenim da ce da traze 20 miliona evra.Mada ono ako su jurili Lukakua, ne vidim problem da iskesiraju toliko za njega.
Vecina ovih drugih koje je Ribery naveo su u ovom trenutku nedostupni i timovi tesko da ce da ih se odreknu u ovoj fazi sem ako im se ne ponudi velika kolicina novca, dok ce Mitrovic dogodine biti spreman da predje u veci klub od VFL-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.