FK Željezničar (opšte diskusije)

BijeliLuk
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 15:07

Sutra je jako bitno da sudjenje bude na visokom nivou i siguran sam da hoce. A neka pobjedi bolji. Iako nekad i ne pobjedi onaj koji je bolji. Ne treba niko nikog pustati. Mi smo u Mostaru izgubili titulu prosle sezone, isto tako smo jedne sezone Velez spasili ispadanja, ne znam koja je tacno godina. Ali to je uopce nebitna cinjenica.

Ako pobjedimo, Evropa nam je sve bliza. Ako izgubimo, grcevita borba do kraja. Onda cemo morati uzeti dimove.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 15:16

BijeliLuk je napisao/la:Sutra je jako bitno da sudjenje bude na visokom nivou i siguran sam da hoce. A neka pobjedi bolji. Iako nekad i ne pobjedi onaj koji je bolji. Ne treba niko nikog pustati. Mi smo u Mostaru izgubili titulu prosle sezone, isto tako smo jedne sezone Velez spasili ispadanja, ne znam koja je tacno godina. Ali to je uopce nebitna cinjenica.

Ako pobjedimo, Evropa nam je sve bliza. Ako izgubimo, grcevita borba do kraja. Onda cemo morati uzeti dimove.
Nikad Zeljo nije spasio Velez od ispadanja ali ste nas zato izbacili one godine kad smo ispali. Niko se od nas ne ljuti na to jer ste igrali posteno i posteno nas dobili plus vam je trebalo za evropu ako se dobro sjecam. Za sudjenje. Bit ce 100% regularno kao sve (osim protiv svinjskog kad smo mi osteceni)
From father to son

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 15:23

Ostavili smo mi vas jedne godine u ligi. Nama nije trebalo ni za sta, i mi pobjedili vaseg konkurenta za opstanak. Ne mogu se tacno sjetiti, ali cu potraziti kad budem kuci, nemam sad vremena.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 08 maj 2015, 15:25

Cernica je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:Sutra je jako bitno da sudjenje bude na visokom nivou i siguran sam da hoce. A neka pobjedi bolji. Iako nekad i ne pobjedi onaj koji je bolji. Ne treba niko nikog pustati. Mi smo u Mostaru izgubili titulu prosle sezone, isto tako smo jedne sezone Velez spasili ispadanja, ne znam koja je tacno godina. Ali to je uopce nebitna cinjenica.

Nikad Zeljo nije spasio Velez od ispadanja ali ste nas zato izbacili one godine kad smo ispali. Niko se od nas ne ljuti na to jer ste igrali posteno i posteno nas dobili plus vam je trebalo za evropu ako se dobro sjecam. Za sudjenje. Bit ce 100% regularno kao sve (osim protiv svinjskog kad smo mi osteceni)
Lupaš, prijatelju, definitivno se ne sjećaš dobro. Velež je već bio ispao kada je gostovao na Grbavici te godine, Hasagić branio za nas, mi se borili za titulu s Leotarom, cijeli stadion na kraju utakmice pjevao i skandirao "vratiće se Velež za one što ga vole", tako da te molim da ne pišeš gluposti. Hvala.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 maj 2015, 15:29

Cernica je napisao/la:

Nikad ŽEljo nije izbcio Velež. Te godine kad ste ispali gostovali ste na Grbavici jedno od posljednjih kola i javili su rezultate sa ostalih tekmi i bilo je gotovo i jasno da ste sigurno ispali,a a i prije tekme ste imali samo teoretske šanse, a realne skoro nikako. Cijela sjeverna tribina je pjevala sa navijačima Veleža ''On nije ni umro ni pao...'' , a nadovezali su se i ostali. SJećam se ko da je jučer bilo. Tad su to bili ljepši derbiji. Nije bilo trzavica na tribinama.
EDIT: @mavi preteče me

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 08 maj 2015, 15:32

Ma isto jedne godine 100% se borili za opstanak s nekim, i mi u gostima pobjedimo konkurenta. Velez ostane u ligi. Nije bitno..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 15:45

BijeliLuk je napisao/la:Ma isto jedne godine 100% se borili za opstanak s nekim, i mi u gostima pobjedimo konkurenta. Velez ostane u ligi. Nije bitno..
Ja ti kazem znaci Velez su spasili samo Zvijezda i Celik kad su dobili Orasje a za ovo na grbavici imali smo neke sanse za opstanak tada nismo bili ispali ali opet kazem niko od nas se ne ljuti jer bi sigurno i mi gledali sebe i isto tako uradili
From father to son

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2015, 15:50

Cernica je napisao/la:

Vas je izbacio Dzemo Berberovic kada su vas dobili 3-1 u Vrapcicima i kad je digo dva prsta i rekao druga liga.
Sve ostalo su gluposti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Southboy » 08 maj 2015, 16:12

Ma ja jedva cekam da njima zatreba za Evropu ili za opstanak i da igraju sa nama i da im vratimo za ono lani pa da vidim kako ce se onda kamenjari osjecati... :mrgreen:
A kad-tad treba pamtiti i vratiti sve.

Sutra ih naguziti jedno 0:2 dosta im je..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 maj 2015, 16:20

Ma vraticemo kad tad, i jedva cekam.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 maj 2015, 16:28

sergejevic je napisao/la:Ma kakve veze imaju neki likovi sto su pricali prosle godine protiv Veleza jer nas je dobio. To je nekoliko ljudi koji su svasta napisali jer im je bilo zao gubitka bodova i na kraju titule. Sto se mene tice, a vjerujem i mnogih drugih ovdje mi zelimo da Zeljo zasluzi titulu, da se bori, kao ove godine za svaki bod, za svaki gol. Zbog toga i postoji ovaj klub, evo gotovo 100 godina, klub iz naroda, klub koji igra za raju i koji se bori za sebe. Koliko god igraci Veleza dobili premija, nista im nece znaci ako nasi momci odigraju sutra kao cijelu sezonu sto igraju. Borba i samo borba. Kako god zavrsi sutra ja sam zadovoljan i sretan jer imamo ovo sto imamo. Velezu cestitke za sve sto su odigrali zadnje dvije sezone protiv ekipa iz vrha, i Rodjeni zasluzuju da se bore za titule,a ne samo da eto odmaknu nekoga od iste. Mozda se opet nekad Zeljo i Velez poseru po ovim "velikim" i "bogatim" pa odigraju pravu tekmu kao u finalu Marsala.
Post vrijedan paznje ,bravo majstore :clap: :clap:
Citaj te djeco :kafa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 16:41

bhsport je napisao/la:
Cernica je napisao/la:

Vas je izbacio Dzemo Berberovic kada su vas dobili 3-1 u Vrapcicima i kad je digo dva prsta i rekao druga liga.
Sve ostalo su gluposti.
Nije Berberovic nego Obuca nam het trik zabio. Ne pisi nebuloze bezveze kakva dva prsta
@sejo boy hoces si opet pozivat ko prosle godine na ne odlazak manijaks vozom u Mostar radi sacekusa a utakmicu pratit na forumu ss.ba :urnebes: :urnebes: levat jedan dvojica manijaka sa željinim salom popili u starom gradu 50 piva samnom :salut:
From father to son

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 08 maj 2015, 16:47

Ne znam kakvu osvetu Veležu spominjete, nije valjda da su nas trebali pustiti da pobijedimo. Pošteno su nas pobijedili, kao što ćemo, nadam se, i mi njih sutra.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 maj 2015, 16:51

KLIS je napisao/la:Ne znam kakvu osvetu Veležu spominjete, nije valjda da su nas trebali pustiti da pobijedimo. Pošteno su nas pobijedili, kao što ćemo, nadam se, i mi njih sutra.
:thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 maj 2015, 17:05

Schwarz je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Ne znam kakvu osvetu Veležu spominjete, nije valjda da su nas trebali pustiti da pobijedimo. Pošteno su nas pobijedili, kao što ćemo, nadam se, i mi njih sutra.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 08 maj 2015, 17:16

Nema to veze sa pustanjem, sto bi nas pustili.Ali ima veze sa svim ostalim, najvise sa skandiranjem, i to horskim.
Ali nema veze vidjelo se kako im se to obilo od glavu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 maj 2015, 17:53

Cernica je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Cernica je napisao/la: Nikad Zeljo nije spasio Velez od ispadanja ali ste nas zato izbacili one godine kad smo ispali. Niko se od nas ne ljuti na to jer ste igrali posteno i posteno nas dobili plus vam je trebalo za evropu ako se dobro sjecam. Za sudjenje. Bit ce 100% regularno kao sve (osim protiv svinjskog kad smo mi osteceni)
Sve ostalo su gluposti.
Nije Berberovic nego Obuca nam het trik zabio. Ne pisi nebuloze bezveze kakva dva prsta
@sejo boy hoces si opet pozivat ko prosle godine na ne odlazak manijaks vozom u Mostar radi sacekusa a utakmicu pratit na forumu ss.ba :urnebes: :urnebes: levat jedan dvojica manijaka sa željinim salom popili u starom gradu 50 piva samnom :salut:
Hah cuj pastrmke što blebeta..
Upalio se ko kutnjak..prosetaj po gradu malo dok je lijepo vrijeme,karaj nesto i ti nemoj damo dopustiti da te žena yebe povazdan 24h i visiti stalno po forumu..
Haj sljedeci put sa mnom na tekmu pa cemo pricati uzivo ako smijes naravno ;)
Posto nerazumijes gostovanje i upute policije HNK(ko ce biti vracen ako se ne bude pridrzavao uputa)onda nemoj ni komentarisati jer iz predgradja nisi dalje otisao. :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2015, 18:00

Cernica je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Cernica je napisao/la: Nikad Zeljo nije spasio Velez od ispadanja ali ste nas zato izbacili one godine kad smo ispali. Niko se od nas ne ljuti na to jer ste igrali posteno i posteno nas dobili plus vam je trebalo za evropu ako se dobro sjecam. Za sudjenje. Bit ce 100% regularno kao sve (osim protiv svinjskog kad smo mi osteceni)
Sve ostalo su gluposti.
Dzemo vam je zabio 100%, gledo sam tu tekmu. Te godine ste nas ispratili u široki kada smo zijanili tekmu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 18:30

@bh sport nisi brato u pravu obuca nam 100% tri gola zabio a kolo ili dva-tri posje toga vi nas na grbavici mlatnuli.

@sejo boy nemoj lagat raju kakve zabrane kad si pratio tekmu na forumu ss.ba :urnebes: :urnebes: bilo 150-200 manijaka na onoj tribini ali te je siva podloga foruma toliko zamantala da si se u svojoj kindergarden masti saketao sa specijalcima na mastu u aleksin hanu :urnebes: :urnebes: bjeri bola mali nisi se ni rodio kad sam se pjan pišao po artemio frankiju i meazi
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 maj 2015, 18:35

Brat si moj. Bujrum u stavijarmo vazda druze kao i svi tvoji normalni istomisljenici. Tako je ogradite se od ove balavurdije @seje boja aka karirane tastarure :urnebes: :urnebes:
:thumbup: :wave:
From father to son

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Nemanja99 i 23 gosta.