Otkad ja govorim da se ne zna ko je odvratniji od njega i Hamiltona.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Imao je sličnu situaciju Hamilton ranije u toku kruga, gdje je velikom većinom bio ispred Maxovog bolida pa nije naglo zatvarao vrata.
Na ovaj nacin vozac iza uvijek moze izbacit ovog ispred ... Udje preambiciozno u krivinu i cusne ga u zadnju gumu i pocne pametovat trkacki incident 
On ko Novalic, kaze poslao sam Mail hahja
Tako je.
Vidjet ćemo hoće li Lewis uopće završiti ovu utrku. Vjerujem da je bolid svakako oštećen i da nije na 100%. Dodaj uz to kaznu i 3 mjesto je dobro.
Naravno, nadam se da će završiti kao prvi, još sljedeća utrka Lewisov domaći teren.
Sezona bodovno nikad zanimljivija.
Dobice 5s kazne da se svi smire,a ta kazna nije nista realno,jer ovo sad vise nema se sta gkedati osim ako se neko ne bi zabio i u Lewisa,sve ostalo je lagana pobjeda Lewisa
-
- Kontakt:
Volio bih da nekako Leclerc može do pobjede ali sumnjam da se može odbraniti od Bottasa ili Norrisa.
I am not yet born; O hear me.
Sta rade vise, kaze ovaj njemacki komentator, mozda ce i pjesak jos popravljati hahahjaj
Hamilton ni jednom nije bio na trkackoj liniji zato i nije mogao zatvarati vrata jel bi uvijek i doslo do ovoga do cega je doslo ...ne mozes zatvarat vrata ako nisi na trkackoj liniji ...svasta

Maxa smo svi zavoljeli jer je agresivan, a sad nam smeta kad je neko drugi agresivan. Koliko ovakvih incidenata je izazvao Max? Imaju sudije, nek ljudi rade svoj posao.
Il Club più titolato al mondo!
Trkacki incident
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naglo je ostavio prostora za skoro 2 bolida kroz Copse
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba spomenuti i fenomenalan start Kimija, P9 

Hamilton odradio klasicni dive bombMig_Mig je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:28Nevjerojatna glupost Hama, koja gnjida od vozača i covjeka. Ulazis u takav duel,gdje si svjestan da ovakva situacija pri brzinama kakve jesu u ovoj krivini moze dovesti do takvih povreda da unistis sezonu da ne kazem karijeru Maxu. Ovo ce utjecati na nastavak sezone, pogotovo ako je Max dozivio potres mozga.

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 18 jul 2021, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je presmiješno sa odlukom. Hoće li čekati kraj utrke dok ne izreknu kaznu?
Toto je šupak, a Horner nije? Čovjek filmski obavio razgovor sa FIA, još je samo trebao poslati metak u kovertu kao podsjednik šta će se desiti ako ne dobije Lewis kaznu.
Toto je šupak, a Horner nije? Čovjek filmski obavio razgovor sa FIA, još je samo trebao poslati metak u kovertu kao podsjednik šta će se desiti ako ne dobije Lewis kaznu.
Ma kakva kazna za hamiltona nema od tog nista
Dodajte 18 bodova koje je Lewis izgubio kao najveći naivac na svijetu, i sve bi bilo drugačije nakon ove utrke (potencijalno). Greške se ne smiju više dešavati, a Lewis u nekim trenucima liči na dijete iz prve sezone gdje je na apsurdan način ostao bez titule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.