Ti bas levat momak ka nisam napisao da on vrijedi ni 23 ni 40 ja ga nebi prodao ni za 50 jer je tek dosao i tek ce da bude bitan u dortmundujamesrodriguez je napisao/la:Tako je KayserSose , cuj Rafa da ode za 23 € taj koji je to napisao nema blage veze sa nogometom.KayserSose je napisao/la:Ma nemoj?Romagnoli13 je napisao/la:Kolašinac, Rodriguez, Hakan C., Forsberg, Dembele, Aubameyang, J.Martinez, Xabi, Lahm, D.Costa... Sve su to igrači koji su već otišli ili će otići iz Njemačke ovo ljeto, iz ovih ili onih razloga..Preveliki je to egzodus iz Bundeslige.
Evo ti oklada: Ako Rafa ode za 23m ili manje ja idem s foruma, a ako ne ode nikako onda ti ideš s foruma.Bayern111 je napisao/la:Meni ovdje najvise smeta nedostatak ambicija kod uslovno receno vecih klubova u bundesligi tu mislim na Schalke,Leverkuzen,pa i HSV,Dortmund mi je jos nejasan potpuno cinjenica je da ce ostati bez aube ,gereira pa vjerovatno jos pokojeg igraca ali zapravo ce oni odrediti smjer ovog kluba zamjenama kone budu doveli i novcem koji budu uzeli za ove igrace ev citam za gereira bi navodno dobili 23 mil eura pa zo je smjesno kad zmas da se neki polovnjaci placaju po 30 i 40 mil....
Mislim da je RB Leipzig posljednja nada da napokon neko ucini ovu ligu kvalitetnijom i zanimljivijom....
Sto se bayerna tice mislim da je balgi pad ocekivan jer jednostavno smjena generacija i igranje bezvelikih zvjezda koje zavrsavaju tipa alonso lam pa sljedece god ribery roben mora se osjetiti i nemoze proci samo tako mislim da ne bas to razlog kupovine ovoliko mladih igraca jer se ocigledno ocekuje da neko od njih i preuzme mjesto buduce zvjezde da li ce to biti coman ili ganabry ili mozda brant naredne godine ...vidjecemo
Kako god siguran sam da bayern kao ipak nece pasti toliko koliko mnogi kukaju pa tu su idalne lewa nouer humels boateng alaba roben tiago a sigurno dolazi i jos neko pojacanje i bice zanimljivo vidjeti hoceli anceloti napokon dati mladima priliku da pokazu vrijede li ili ne
I komotno moze otici sa foruma.
Ja evo potpisujem prvo da Rafa sada kakav je vrjedi oko 40€ , a isto tako potpisujem da nece ni maknuti iz Dortmunda!!
Pa neka se klade sa nama.
A sto se tice poznavanja nogometa nevjerujem da si kompetentan da mi ti to kazes kako god procitaj post pa pisi kritiku a ne leti prije nego razmislis sta ces napisatk