Ti mi objasni hotonjska loloMortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ti pricaa i se.res ne znaš sta riječ mahana znaciMortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Usrali ste ponovo temu ti i slični ti yebo vas Tito napaljeni pubertetski
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kokot, beli orlic.pile87 je napisao/la:Kad vec vuces za jezik Trivunovicev otac odlikovani oficir vojske rs i cetnicki vojvoda ucestvovao u ratu i odlikovan za to nikad niko nije pomenuo al kad se vec upires u nesto eto.Head je napisao/la:Ja cu staviti dokaz za vojvodu kad oni stave dokaz da je Bilbija tnikce. Price Adilovica ne mogu biti dokaz nego rekla kazala...
A Vule ljudina, slomi nogu onom supcicu Bog mu podario zdravlje.
1946
Boze sacuvaj kakve oni (oba tabora) "argumente" povlace

Tacno ogadite covjeku derbi. A znas sta je najgore? Pola vas pojma nema, polovici derbi predstavlja skroz pogresne ideale, fuj bijedo.
Tacno ogadite covjeku derbi. A znas sta je najgore? Pola vas pojma nema, polovici derbi predstavlja skroz pogresne ideale, fuj bijedo.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 14 maj 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sam si se prosuo drug,ko ti je kriv sto ne znas gdje je trznica a lafo provociras nekoga...
Znam ja sta znaci ali takvi balavci kao ti sto su sljegli iz...aj da ne govorim sad,uglavnom reci to pravom sarajliji dijete? aj mu reci eto? kad ti fikne samarcinu brojat ces Duljevice po nebu negho nehsto the nhe razhumijem
Znam ja sta znaci ali takvi balavci kao ti sto su sljegli iz...aj da ne govorim sad,uglavnom reci to pravom sarajliji dijete? aj mu reci eto? kad ti fikne samarcinu brojat ces Duljevice po nebu negho nehsto the nhe razhumijem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji qurac pisete o yebenim cetnicima i pichkama materinamaaa... oj gluposti Boze dragii
Trebamo i jedni i drugi da shvatimo da ce u nasim ekipa uvijek biti igraca svih nacionalnosti, nismo Siroki da budemo jednonacionalni...
Glupo skroz..
Ako nema prave teme za prcanja, onda bolje ne pisati nego cetnike spominjati.. Uvijek isto sranje pricamo..
Trebamo i jedni i drugi da shvatimo da ce u nasim ekipa uvijek biti igraca svih nacionalnosti, nismo Siroki da budemo jednonacionalni...
Glupo skroz..
Ako nema prave teme za prcanja, onda bolje ne pisati nego cetnike spominjati.. Uvijek isto sranje pricamo..
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nekadasnjem kapitenu sarajeva koji je bio zakletva i presao u Zelju ovo ti sve govoriHead je napisao/la:A Vule ljudina, slomi nogu onom supcicu Bog mu podario zdravlje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma i jedni i drugi kad nemaju neke argumente da iznesu pocnu o tome pisati.Zip je napisao/la:Koji qurac pisete o yebenim cetnicima i pichkama materinamaaa... oj gluposti Boze dragii
Glupo skroz..
Nisi ti to nešto dobro vidio, nisam rekao da ne znam gdje je nego da ne znam koja je a i objasnio sam na prošloj stranici samo si ti previše plitak da to shvatišMortemHz je napisao/la:Sam si se prosuo drug,ko ti je kriv sto ne znas gdje je trznica a lafo provociras nekoga...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ko je prvi spomenuo na temi Karadzica i cetnike, vratite se pa pogledajte.
Ja ne znam sta vi ocekujete, da pisete o cetnicima u kontekstu Sarajeva a da vam mi sutimo?
Ja ne znam sta vi ocekujete, da pisete o cetnicima u kontekstu Sarajeva a da vam mi sutimo?
1946
Pa daj mi činjenicu i ovaj put, reci mi gdje je osnovan Željezničar.MortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sta sam rekao, samo trabunja u praznoMortemHz je napisao/la:Napisao sam da nije bio,ne znas da citas ili sta lazovcino? cinjenice sam davao svaki put,ne da mi se da ponavljam a nije moj problem sto vas je pruga dovela ovdje..vidjela bi grada koliko i onaj faraon sto ne zna gdje je trznica
Pitar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakve veze ima sto ne zna gdje je tržnica? To ga čini manjim navijačem? Aj ne se.ri majke tiMortemHz je napisao/la:Sam si se prosuo drug,ko ti je kriv sto ne znas gdje je trznica a lafo provociras nekoga...
Isto tako mahana nije sandzakog porijekla kako si ti fol pokušao objasnit ne provaljuj se pubertetlijo sa tim samaranjem majke ti poklopi se ne znaš o čemu pričaš
I tu priču pravi Sarajlija nijedan takav neće spominjati, dok hoće oni koji nazor to hoće da budu pa se pronadji
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 14 maj 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto je bilo, bilo je...
To se nece promjeniti, a mi mozemo trabunjati do sutra...
Najbitnije trenutno sto treba da bude je derbi u subotu, i kako cemo zayebati malenee.. da pobjedimo i osvojimo titulu napokon...
Glupo spominjati i ispravljati nesto sto se desavalo prije nego se 90% foruumasa uopste rodilo...
To se nece promjeniti, a mi mozemo trabunjati do sutra...
Najbitnije trenutno sto treba da bude je derbi u subotu, i kako cemo zayebati malenee.. da pobjedimo i osvojimo titulu napokon...
Glupo spominjati i ispravljati nesto sto se desavalo prije nego se 90% foruumasa uopste rodilo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ko je prvi spomenuo na temi Karadzica i cetnike, vratite se pa pogledajte.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo da nabijem na **** onog što je počeo priču o četnicima i to upakovao u priču o gradskom derbiju. Odvratno.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Sta ima raja
koja je danasnja te-

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lokacija tržnice i period života 92-95 određenih igrača oba klubaMokroguz je napisao/la:Sta ima rajakoja je danasnja te-
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mokroguz je napisao/la:Sta ima rajakoja je danasnja te-
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- maroonGiant
- Kontakt:
Upravo to, uvijek prvi pokrenu ovu priču, čak su i parole dizali, a očekuju da im se prešuti to, shvatio bih da su oni "čisti" ... Ja sam ponosan što za rajvoSa igraju igrači svih nacionalnosti i što to uopšte nije bitno kao kod nekih klubova, već su na prvom mjestu igračke i ljudske osobine, a naravno da nećemo primati svakog za koga se ispostavi da ima veze za četničkom i sličnim ideologijama, dokaz tome je otkaz Petroviću.Head je napisao/la:Ko je prvi spomenuo na temi Karadzica i cetnike, vratite se pa pogledajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.