FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:11

jok eto pokušaćemo izgubiti. ali jasno je šta hoću da kažem :zviz:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 mar 2015, 19:12

Sta god da je, sutra treba zabraniti odlazak navijacima na gostovanje iz sigurnosti razloga.

Ono sto se zna, da nasi nisu imali nikakvog motiva niti povoda za ovim, tako da sve aludira na nekoga sa strane tko ima interesa u ovome svemu, a takvih ima dosta, i samom pobjednom Zeljo je ukljucen direktno u borbu za vrh.

Ali eto, ima svakakvih danas budala i izmanipulisanih osoba od strane trecih lica, pa je sve moguce.
Sacekajmo istragu iz koje cemo svakako saznati prave "pocinioce"! :crazy:

Kako god da se okrene, Zelji je nanesena velika steta i svi nasi su dovedeni u opstu opasnost, posebice jer sutra igramo dole vrlo bitnu utakmicu, pa mogu slobodno reci, prekretnicu.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 mar 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 mar 2015, 19:13

Sramota za napad na ovu djecu :puke:

Sutra samo hrabro i da srušimo neugodnu tradiciju :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 14 mar 2015, 19:13

Koliki kreten (za koga god navijao) moraš biti da udariš dijete koje je tu došlo da igra fudbal. A možda će sutra neki od tih momaka igrati u Želji, biti idol navijačima.
Nadam se da će ove majmune uhvatiti i dobro polomiti.
Kod kona opet žalosne pjesme, sa dobrim rezultatom sutra prvenstvo postaje jako zanimljivo.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 mar 2015, 19:15

...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 mar 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 14 mar 2015, 19:15

Narkomancice pohvatat sve do jednoga, sve i da su provocirali bilo cime ne mozes djecu napadati nikako.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 mar 2015, 19:18

"Grupa naših igrača je stajala kod autobusa, a ostali su dolazili sa stadiona. Tada im je prišao jedan mladić, pljunuo ih i nazvao 'ustašama'. Potom su nam je prišlo još nekoliko mladića, a dvojica su imali palice u rukama. Kada su nas napali pokušali smo pobjeći u autobus, ali nismo uspjeli, pa smo im se suprotstavili. Povrijeđena su trojica mojih saigrača, jednom je povrijećena ruka, drugom prst, a trećem noga. Palice koje smo im oteli smo bacili, a nešto kasnije se pojavio jedan od mladića koji su nas napali o odnio ih", izjavio je mladi igrač čije je ime poznato redakciji.

On je dodao da je Širokobriježane pokušao zaštititi jedan igrač Željezničara.

"Stao je ispred njih i pokušao ih je zaustaviti i spasiti nas, ali ga nisu slušali. Na kraju se morao odmaknuti", završio je igrač Širokog Brijega.

Respect za našeg igrača a i za momke što su pokušali pružiti otpor debilkosima :clap: :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:19

ja opet kažem - u prošlosti smo gledali i gore stvari od likova koji jesu bili na našoj tribini. ne kažem ni da jeste ni da nije, ali svašta nešto nema logike pa se desi.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 mar 2015, 19:24

O incidentu treba cekati rezultate policijske istrage,a anda napadace dobro kazniti i ako su nasi treba im zabraniti dozivotno ulaz na stadion.A sto se tice sutrasnje tekme i rezultata,nasa pobjeda bi bila idealna,nase sanse za titulu nisu nista manje od bilo koje druge ekipe.Nema potrebe razmisljati ni o Sirokom ni o Sarajevu i njihovim medjusobnim kombinacijama.Jedina prava kombinacija je ta da mi pokusamo svojim igrama doci do prvog mjesta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 mar 2015, 19:24

Kako su odigrali omladinci?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 mar 2015, 19:26

Kokot zabija :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:29

kokot ne hebe živu silu i jednostavno nema nekih kompleksa i opterećenja koje većina naših igrača ima. čovjek trpa, ne zanima ga ko je na drugoj strani, jel uopšte bila šansa za njega i jel uopšte šutao ili centrirao :mrgreen: tri utakmice (dvije prijateljske i jedna zvanična) - četiri gola, sve je dosad zabio.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 mar 2015, 19:32

corleone87 je napisao/la:Kokot zabija :kafa:
:thumbup:

Onda Nedo da ih potopi u 90toj :mrgreen:

Lijepo je maštati, ali daleko smo mi od pobjede, ne treba se zavaravati, ipak je ovaj Široki najkompaktnija ekipa u prvenstvu i nije bruka izgubiti od njih pogotovo jer će oni vjerovatno i uzeti ovu titulu.

Neka momci ostave srce na terenu. Naprijed Željo ljubavi moja!
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 14 mar 2015, 19:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 14 mar 2015, 19:33

champions1921 je napisao/la:Kako su odigrali omladinci?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FOTO: Juniori golom Beganovića savladali Široki, poraz kadeta

http://fkzeljeznicar.ba/foto-juniori-go ... eta/13622/" onclick="window.open(this.href);return false;

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 mar 2015, 19:39

shzna je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Kokot zabija :kafa:
:thumbup:

Onda Nedo da ih potopi u 90toj :mrgreen:

Lijepo je maštati, ali daleko smo mi od pobjede, ne treba se zavaravati, ipak je ovaj Široki najkompaktina ekipa u prvenstvu i nije bruka izgubiti od njih pogotovo jer će oni vjerovatno i uzeti ovu titulu.

Neka momci ostave srce na terenu. Naprijed Željo ljubavi moja!
Pa onda ne treba uopste da idemo dole igrati? Najbolje da odmah skinemo gace ako cemo tako razmisljati?

Svi mi to dobro znamo, ali mislim da se ovoga puta imamo mnogo cemu nadati, posebice jer u onoj Amaroj varijanti gdje je sve na veznom redu, tj nije bas sve islo kako treba vecinom kada smo dole igrali, jer su nas oni vazda na kontre razbijali.
Sada imamo malo drugaciju sitvaciju, i sasvim je normalno se nadati pobjedi, jer dugo vremena nismo imali brza, bolja i efikasnija krila. Takoder, takticka zamisao nije bazirana na uspijehu vezne linije kao sto je prije bio slucaj, sto iskreno nije davalo nekog ploda u susretima sa Sirokim, bar dole dok smo igrali.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 mar 2015, 19:39

[youtube][/youtube]
:zviz:
Sutra bi trebali uci rastereceni u utakmicu i bez bilo kakvog pritiska pa sta bude, ja se nadam pobjedi a i nula bi bila :thumbup:
Koka ide po novi doppel pack :cool:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 19:53

amarov koncept je uvijek padao u širokom brijegu, osim 2010. i u kupu 2012. kad smo ipak imali dream team za našu ligu pa smo opušteno sačuvali 0-0.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 mar 2015, 19:59

ChWilla je napisao/la:amarov koncept je uvijek padao u širokom brijegu, osim 2010. i u kupu 2012. kad smo ipak imali dream team za našu ligu pa smo opušteno sačuvali 0-0.
tacno, a iskreno nismo ni u derbiju imali puno nafake sa tim konceptom igre, iako smo sa istim stvarali dosta prilika, ali nismo znali zavrsiti.
Ja sam ubjeden da cemo sa ovom Odinom taktikom ukoliko ne bude povreda ovih bitnih igraca za taj koncept igre, obezbijediti trazeni rezultat na kraju.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 mar 2015, 20:00

Bilo čiji koncept dole uglavnom pada jer je Široki uglavnom jak unazad 10+ godina.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 mar 2015, 20:02

on je uvijek jak. ali kad od zadnje tri sezone kad smo uzeli titulu dvije svejedno izgubiš u širokom (od čega jednom budeš i deklasiran, a jednom dominantno uzmeš duplu krunu sa prejakim timom za naše uslove), sezonu kad si uzeo kup i završio ispred širokog u prvenstvu isto budeš deklasiran, jasno je da nije samo do kvaliteta. više im je olimpic tamo pravio problema nego mi.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 14 mar 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.