Skontali smo, Zagor ne prijeti da zna gdje izlazimo i da ce nas van foruma naci!sekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jokere ti znaš da ja ne laprdam bez veze brate mojjoker90 je napisao/la:Skontali smo, Zagor ne prijeti da zna gdje izlazimo i da ce nas van foruma naci!sekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
Sarajevo ljubavi moja!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zašto nam se Dino ne javi? Zašto šuti?
Normalno da nisam Moltovljev al ga postujem,uostalom ja ne podrzavam upravu,al cu uvijek pohvalit dobre stvari a ne pljuvat sve zivo. Juce se to rijesilo i Aca im je rekao da nisam on. Opaska na ove postove recu samo nama niko nikad nije mogao ugoditi niti ce moci ikad,imamo taj papanski mentalitet,pljujemo i sto jest i sto nijesekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
Zato sto je picic. I sto priprema teren kako da ostane u klubu. Mnogima smo vidili ledja, pa cemo i njemu. Samo mi moramo biti slozni.SiouxLukavac je napisao/la:Zašto nam se Dino ne javi? Zašto šuti?
Agentura me ne interesuje, samo braca
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
[youtube][/youtube]
Najbolja pjesma HZ
Najbolja pjesma HZ
Ova odluka uprave je neočekivana. Ja sam mislio da će dovest neko ime kako bi pokušali gasit vatru. Da li je ovo pokazatelj da se Dino i ekipa predaju ili ''štede na treneru'' ili nešto treće? Hurtiću kao Hurtiću podrška i nadam se da će iskoristiti ovu životnu priliku, nek se posveti maksimalno ovoj ulozi i nek dovede kakve ozbiljne ljude za pomoćnike. I nek Šeleta pošalje na zapad.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Burberry46
- Kontakt:
Opet borba kao nekad, opet tjeranje lopova iz kluba I opet cemo uspjeti abd
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma prerano je ovo Hurticu i veliko breme,99 posto sam ubjedjen nakon par kola i kikseva na pocetku ide otkazTele33 je napisao/la:Ova odluka uprave je neočekivana. Ja sam mislio da će dovest neko ime kako bi pokušali gasit vatru. Da li je ovo pokazatelj da se Dino i ekipa predaju ili ''štede na treneru'' ili nešto treće? Hurtiću kao Hurtiću podrška i nadam se da će iskoristiti ovu životnu priliku, nek se posveti maksimalno ovoj ulozi i nek dovede kakve ozbiljne ljude za pomoćnike. I nek Šeleta pošalje na zapad.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj ti nama u kratkim crtama pojasni sta je to pozitivno unazad godinu dana.zagor1987 je napisao/la:Normalno da nisam Moltovljev al ga postujem,uostalom ja ne podrzavam upravu,al cu uvijek pohvalit dobre stvari a ne pljuvat sve zivo. Juce se to rijesilo i Aca im je rekao da nisam on. Opaska na ove postove recu samo nama niko nikad nije mogao ugoditi niti ce moci ikad,imamo taj papanski mentalitet,pljujemo i sto jest i sto nijesekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Haj ti nama u kratkim crtama pojasni sta je to pozitivno unazad godinu dana.zagor1987 je napisao/la:Normalno da nisam Moltovljev al ga postujem,uostalom ja ne podrzavam upravu,al cu uvijek pohvalit dobre stvari a ne pljuvat sve zivo. Juce se to rijesilo i Aca im je rekao da nisam on. Opaska na ove postove recu samo nama niko nikad nije mogao ugoditi niti ce moci ikad,imamo taj papanski mentalitet,pljujemo i sto jest i sto nijesekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
Jedino to što se afera 'punac' nije završila i što se, kako stvari stoje, prešlo preko tog i gurnulo pod tepih.
Eto Kelia i Obiteljskog i po meni da opletujoker90 je napisao/la:Uzjasi Hurta, dođe i tvoje vrijeme da jases! Hahahaha! Bolje da me danas bus udario u gradu, nego sto sam dosao kuci da procitam ove vijesti. Ima li @keli1946 da me prozove koji put, kako sam pljuvac, neprijatelj kluba? Vidi @keli1946 druze dokle smo dosli!! Oprosti nam Hase, zalutali smo, gore moze jedino da se ugasimo jos!
E jadu jadni, da Bog da ti Kramar i Harba mezar zatrpavali bez halala!!
A sve njih pitam, navedite mi samo jednu pozitivnu stvar unazad godinu dana!?
Hajde odgovori momku?Evander je napisao/la:Haj ti nama u kratkim crtama pojasni sta je to pozitivno unazad godinu dana.zagor1987 je napisao/la:Normalno da nisam Moltovljev al ga postujem,uostalom ja ne podrzavam upravu,al cu uvijek pohvalit dobre stvari a ne pljuvat sve zivo. Juce se to rijesilo i Aca im je rekao da nisam on. Opaska na ove postove recu samo nama niko nikad nije mogao ugoditi niti ce moci ikad,imamo taj papanski mentalitet,pljujemo i sto jest i sto nijesekac je napisao/la:RAJA MOŽE LI JEDNA KONSTATACIJA? MOLIM VAS DA SKONTATE DA MOLOTOVLJEV NIJE ZAGOR !
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
NAKON 70 GODINA SARAJEVO IMA SVOJ KOMAD ZEMLJE!Evander je napisao/la: A sve njih pitam, navedite mi samo jednu pozitivnu stvar unazad godinu dana!?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
misliš ovaj pod koncesijom?Pantelija je napisao/la:NAKON 70 GODINA SARAJEVO IMA SVOJ KOMAD ZEMLJE!Evander je napisao/la: A sve njih pitam, navedite mi samo jednu pozitivnu stvar unazad godinu dana!?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DA 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bgm, meni nije obecavajuce njega postaviti kao sss. Al' et', vidjet cemo. Daj Boze da na dobro izadje.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Bolje uštipak postavit za trenera.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Za koju smo se prodali kinezu koji blage veze o fudbalu nemaPantelija je napisao/la:DA
Naletih, pa da postavim za @Majkla i sve one koji mlate praznu slamu. Mi i neki drugi Tanov klub ne mozemo zajedno u Europu, zvao se on nas gazda ili ne.
The UEFA Rules were brought in following a high profile case in 2000 and were first established for the 2000/01 season. The rule prohibits two football clubs in which a person or a company has an interest from being admitted into the same UEFA club competition. What is meant as having an interest in another club?
Having an interest in another football club has been defined as meaning the following:
The majority of the shareholders’ voting rights in another club in the same UEFA club competition
The right to appoint or remove a majority of the directors in another club in the same UEFA club competition
The majority of the shareholders’ voting rights (through a shareholders’ agreement) in another club in the same UEFA club competition
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 maj 2016, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
ovo (Hurtić) najbolje govori o prioritetima = proizvodnja igrača = broj 1
meni je to broj 3 npr. a mislim i većini navijača
#1 - Uspjeh Seniorske ekipe u domaćem takmičenju
#2 - Uspjeh Seniorske ekipe u evropskom takmičenju
#3 - Promovisanje Juniora u Seniorsku ekipu
meni je to broj 3 npr. a mislim i većini navijača
#1 - Uspjeh Seniorske ekipe u domaćem takmičenju
#2 - Uspjeh Seniorske ekipe u evropskom takmičenju
#3 - Promovisanje Juniora u Seniorsku ekipu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.