Premijer liga BiH - aktuelno
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko vas j.e.b.e ,da Bog da vam uvijek ovako dobro bilo hahahahaha
Imate popust na el tarik pumpi i gratis dorucak na bazenima
Imate popust na el tarik pumpi i gratis dorucak na bazenima
Ja ne znam sto je toliko tesko napisati da ste se prodali rusiteljima drzave ocekujuci mrvice.
Zamisli ti stati rame uz rame sa ljudima koji negiraju genocid,agresiju ,granatiranje civila.Al eto na drugoj strani su pitari,oni su gori od ovih navedenih.
Al dobro ebeno je biti ovisan o rezimu i partijama.
Zamisli ti stati rame uz rame sa ljudima koji negiraju genocid,agresiju ,granatiranje civila.Al eto na drugoj strani su pitari,oni su gori od ovih navedenih.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑13 dec 2024, 07:56https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... tar/474143
Moji BL zar niste naučili , KO SE MAČA LAĆA OD MAČA I STRADA ! CCC
PAPA TUTUTU LEŠEVI !
AVNOJ je napisao/la: ↑12 dec 2024, 23:55Prijatelju ne znam koliko imaš godina ali ta se pjesma pjeva više od 25 godina, i nikad ama baš nikad evo do sad nije bila predmet bilo kakvih rasprava, bar ja nisam pročitao.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 23:46Pa vi ste sami to povezali ovdje. Stavite ovako nešto, i šta će svaki normalan čovjek neovisno za koga navija pomisliti?
Šta sad kad Vaši navijači psuju Sarajevo, ostali trebaju misliti i biti u fazonu "kakvi idioti psuju vlastiti Grad"
Glupo je na takav način rezonovati stvari i pomišljati da ta navijačka pjesma i koreografija aludira na 1992 godinu.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
realnonerealan
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:12Truba1905burazeru je napisao/la: ↑13 dec 2024, 07:56https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... tar/474143
PAPA TUTUTU LEŠEVI !![]()
Moze vise Info?
Pa dobro, to iz iskustva govoriš. Ako to iko zna vrlo dobro, to su pitari.mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:00Ja ne znam sto je toliko tesko napisati da ste se prodali rusiteljima drzave ocekujuci mrvice.
mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:00Ja ne znam sto je toliko tesko napisati da ste se prodali rusiteljima drzave ocekujuci mrvice.
Nismo se nikome prodali. Mi nismo stali s njima. Gledat ce se sigurno da nasi ljudi zastite nas klub. To je bit ljudi u savezu.
Jedino sto ima video dokaz je da vas vlasnik kluba trazi covjeka kojeg opisuje to gore sto si napisao, da ga poljubi i zagrli.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa sta kazu jel obrezan?
To bi Mirvić mogao znati iz prve ruke
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Dovoljno je i ovo .realnonerealan je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:21tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:12Truba1905burazeru je napisao/la: ↑13 dec 2024, 07:56https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... tar/474143
PAPA TUTUTU LEŠEVI !![]()
Moze vise Info?![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
worchester
- Kontakt:
Laz!!!Truba1905burazeru je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:41Dovoljno je i ovo .![]()
To ako ste prebili neki narod koji zivi u Irskoj i koji je dosao o svom trosku dovoljno govori o vama
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nećemo vam reći, pitajte Mirvića i on mu je donedavno letio preko pola tribine da se izljubi s njim
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pao Gavrilo iz PrincipA ?
prvo cekamo da nam ti to kazes iz prve ruke
Ja ne znam sto se cupate bezveze,stali ste sa njima a njima je cilj sve unistiti sto ima veze sa drzavom.Pocev od saha i bocanja pa do fudbala.
Uzunovicka,Tanovici,Cernice ,Ore hahahaa sve ozb glave u sferama biznisa. :urnebes
U **** ste se kolo uhvatili a znate i sami da nece ni Vicko vjecno.
Uzunovicka,Tanovici,Cernice ,Ore hahahaa sve ozb glave u sferama biznisa. :urnebes
FK SARAJEVO.
Ne cupa se niko. Nema potrebe. To vi izmisljate. Rekao sam ti i u postu iznad fino sta je bit ljudi u savezu.mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 11:01Ja ne znam sto se cupate bezveze,stali ste sa njima a njima je cilj sve unistiti sto ima veze sa drzavom.Pocev od saha i bocanja pa do fudbala.
Pred Nijazom i Dzindom je veliki posao narednih godina u savezu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
A o cijem ce trosku doci, ako ne o svom? Ili snsd daje pare za gorivo?worchester je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:51
Laz!!!
To ako ste prebili neki narod koji zivi u Irskoj i koji je dosao o svom trosku dovoljno govori o vama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nek im je sa srecomTempero je napisao/la: ↑13 dec 2024, 11:17Ne cupa se niko. Nema potrebe. To vi izmisljate. Rekao sam ti i u postu iznad fino sta je bit ljudi u savezu.mma_hz je napisao/la: ↑13 dec 2024, 11:01Ja ne znam sto se cupate bezveze,stali ste sa njima a njima je cilj sve unistiti sto ima veze sa drzavom.Pocev od saha i bocanja pa do fudbala.
Pred Nijazom i Dzindom je veliki posao narednih godina u savezu.
FK SARAJEVO.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Upravu si , sve OK .worchester je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:51Laz!!!

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
worchester
- Kontakt:
Pogresno tumacis da li namjerno ili slucajno! Mislio sam sopstveni aranzman ne misleci striktno samo na finansije,ali dobro,hvataj iz konteksta sta ti odgovara19vendetta87 je napisao/la: ↑13 dec 2024, 11:18A o cijem ce trosku doci, ako ne o svom? Ili snsd daje pare za gorivo?worchester je napisao/la: ↑13 dec 2024, 10:51
Laz!!!
To ako ste prebili neki narod koji zivi u Irskoj i koji je dosao o svom trosku dovoljno govori o vama![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarskiBijeli1 i 24 gosta.