FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rinuka » 12 maj 2016, 23:08

Conscious je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam... Ali ko uopste kaze da ce se sljedece sezone sansa davati mladim igracima ??????
Ja pretpostavljam da hoće.
Upravni Odbor FK Sarajevo smatra da ovim imenovanjem treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će ovo imenovanje omogučiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je Almir Hurtić obavljao do sada dužnost Šefa Akademije.[/quote]
poput sevke i slicnih
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2016, 23:08

joker90 je napisao/la:Ja evo pokusavam da vidim pozitivne stvari iz ovog svega, ali ne ide. Ostavljanje Hurte, nasa buducnost i sve ostalo mi ne izgleda bas svijetlo. Neka mi neko pokaze pozitivne stvari, na cemu optimizam da temeljimo za narednu sezonu i neki uspjeh u njoj?
Hurtic ce biti iznenadjenje sezone, svakako dokazao da je bolji od ovih placenika poput Jesica. Mladi igraci plus kvalitetna pojacanja uz trenera koji poznaje ligu - bice to odlicno. :kafa: Evo @miky ti je rekao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 maj 2016, 23:09

Ma Hurta ce tu biti 5 kola i cao.. Dolazi pravi trener :njanjanja:
Preslikano!!!
IDEMO PONOVO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2016, 23:11

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja evo pokusavam da vidim pozitivne stvari iz ovog svega, ali ne ide. Ostavljanje Hurte, nasa buducnost i sve ostalo mi ne izgleda bas svijetlo. Neka mi neko pokaze pozitivne stvari, na cemu optimizam da temeljimo za narednu sezonu i neki uspjeh u njoj?
Hurtic ce biti iznenadjenje sezone, svakako dokazao da je bolji od ovih placenika poput Jesica. Mladi igraci plus kvalitetna pojacanja uz trenera koji poznaje ligu - bice to odlicno. :kafa: Evo @miky ti je rekao.
Mogli smo ja i ti baciti jos koju opkladu na ovu temu, ako ti nije dosta sto placas ono sutra. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 23:12

Odlazak nagomilanih igrača i dolazak kvalitetnih u istom periodu je notorna laž . Dok se isplate sve krampe sa nebeskim primanjima neće ostati za kifle.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 12 maj 2016, 23:13

Besic je napisao/la:
Conscious je napisao/la: Ja razumijem da si očekivao Petrovića... Razumljivo bi mi bilo da je avatar Dino prekrižen, neko iz uprave, ali koliko čovjeka prozivaš, kao da je nekog natjerao da ga imenuje.
Sve je to ista ekipa. Taldžije i ovi i ovaj , samo što ovaj nije toliko eksponiran kao oni . Lik koji goni neke svoje interese i koji isprazno šupljira po presovima i kojem je pred očima cijelog svijeta jedan Okić odigrao sve utakmici ne treba nikakvu podršku . A vrijeme je najbolji sudac , samo što će u ovom slučaju nažalost pokazati da sam ja bio upravu i manjina koja misli isto .
E vidiš, meni stvarno smeta kad se ovako neosnovano proziva.
Koje to svoje interese goni? Okić je godinama u Klubu, nije baš da ga je doveo. Sad ispade da je u talu jer mu igra igrač kojeg nije ni doveo.

Ko su to taldžije u Klubu? Evo, ja stvarno ne znam.
Čitajući razne forume, moju bezuvjetnu podršku nema Dino, za kojeg smatram da treba ili otvoreno se pokuša odbraniti od optužbi ili zbog svog mira podnijeti ostavku.
Za Kantardžića, fkt, ne znam, znam da ga raja proziva, ne skontah baš zbog čega konkretno, vjerovatno je i napisano negdje, ali ne znam.

Ovi ostali... Malo nas je zeznulo to što nemamo sportskog direktora, pa ispade da se svi tu petljaju. Sad kad i nemaš igrače, kad su napravljeni loši transferi, svi ispadaju krivi.
Ja mislim da ljudi u Klubu moraju znati ko je krivac, i da taj neko/neki moraju otići.

I, nadam se da su pogrešne informacije da je Ibraković i dalje u FKS. Jer, ako jeste, i za to neko treba odgovarati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2016, 23:15

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mogli smo ja i ti baciti jos koju opkladu na ovu temu, ako ti nije dosta sto placas ono sutra. :kafa:
Spreman sam. :njanjanja:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 maj 2016, 23:16

Besic je napisao/la:Odlazak nagomilanih igrača i dolazak kvalitetnih u istom periodu je notorna laž . Dok se isplate sve krampe sa nebeskim primanjima neće ostati za kifle.

Je li te imalo stid tog avatara?

Almir Hurtić je za tebe Sarajevo.
NON MOLLARE MAI

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2016, 23:16

AkoCardif opet izbori Europu ???

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 23:18

Alen Škoro je napisao/la:Je li te imalo stid tog avatara?

Javi mi se u početkom oktobra.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 23:18

obiteljskicovjek je napisao/la:AkoCardif opet izbori Europu ???
Nego, napisi nam pozitivne stvari iz prosle sezone, odnosno ove tekuce?
Isto vrijedi i za Majkla.

Nego, hocemo li i slijedece sezone imati najskuplje karte u ligi?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2016, 23:21

Mnogi izgleda kritikuju @evandera ne zbog toga sto nije u pravu ili sto pretjeruje,nego zboh toga sto ne mogu da se pomire sa tim da je covjek u pravu za vecinu stvari i ne mogu da prihvate cinjenicu da je nas klub sada samo ribogojiliste bogatog malezijca,bez velikih sportskih ambicija.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 maj 2016, 23:21

Besic je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Je li te imalo stid tog avatara?

Javi mi se u početkom oktobra.

Nemoj se samo kasnije kleti u Hurtu, kada dođe vrijeme za to. ;)

I zanima me, čime je čovjek zaslužio da ga diskredituješ i omalovažavaš tim avatarom? Osim što je vojnik kluba i što smo zahvaljujući njemu ove sezone u par navrata ličili na ekipu?
NON MOLLARE MAI

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2016, 23:23

zagorski je napisao/la:Mnogi izgleda kritikuju @evandera ne zbog toga sto nije u pravu ili sto pretjeruje,nego zboh toga sto ne mogu da se pomire sa tim da je covjek u pravu za vecinu stvari i ne mogu da prihvate cinjenicu da je nas klub sada samo ribogojiliste bogatog malezijca,bez velikih sportskih ambicija.
Ma pojedine ovdje najvise boli sto su ispali budale i slijepi, pa sad svoje frustracije lijece sa psovkama i u napadanju drugih forumasa. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2016, 23:26

Reko ja previse se vjerovalo upravi :kafa:

Sto se tice karti, karte mogu samo skuplje biti :lol:
Realno, ne vidim neku buducnost u ovom FkS..
Al bi vrlo rado volio da sam u krivu..

Ajmo braco upamet, nemamo dugova.. Dino je jedini obrazovani covjek u BiH, ko bi ga zamjenio da ode... Novi Baljak :nene:
Slijepo se vjeruje/vjerovalo Dino :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2016, 23:27

Ako godisnja za istok iduce sezone bude preko 35 maraka, to je sramota!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 23:28

Niko sretniji od mene da ja sve u krivu budem i da ispadnem forumska budala.
Ali i najveci moji oportunisti ovdje, znaju da sam u vellikoj vecini u pravu i da nam ne predstoji nikakvo blagostanje, nego tezak i mucan period.
Samo pojedini jos sami sebi ne zele neke stvari da priznaju iz straha sta nam donosi sutra. Najteze je sam sebi priznati da si bio u krivu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 maj 2016, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 maj 2016, 23:29

i tako ostadosmo bez titule i sl godine..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 23:30

LockScroll je napisao/la:Sad ce te k*** za usi pasti, taktika - logika nasa djeca, suti i trpi, kaze Prljaca Fahrudin da je Tan davao sto je davao, sad ce ograniciti vecinu para, samo za osnovne stvari ...
Odyeb :arrow: :arrow: :arrow: :!:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 12 maj 2016, 23:31

joker90 je napisao/la:Ako godisnja za istok iduce sezone bude preko 35 maraka, to je sramota!
Bezobrazluk je sve iznad džabaluka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 21 gost.