Zašto Vidal nije potreban

Ta šta bi s nama bilo ove prošle sezone da nije bilo odletjele ptice Ottla.

Andreas uskoči i odigra nekoliko zapaženih tekmi.
Itekako je potreban, itekako. Kroosa izbriši s te pozicije. Tu ne može igrati, neka njega kao zamjena za krila, tamo malo ofanzivnije, valjda smo tu deficitarni. Njega je Gaal na silu gurao, gdje ne treba. Naravno, nije se ni pokazao, niti se dokazao. Misli li iko ovdje na povrede, kartone, na četvrtfinale, polufinale...Lige prvaka. Mora se imati i jednako kvalitetna zamjena. Taj centralni je najvažnija pozicija u timu, takvi trče k'o konjevi, mora se rotirati, ta nisu konjevi, j.ebo ga ti.
Mora se nekad i mijenjati sistem igre. Mora se nekad i s 3 centralna vezna, biće prostora za sve. Kadar nam je malen, svaki kvalitetniji igrač je dobro došao.
Pametno se radi s Usamijem, valjda su i naši uvidjeli da je ogroman rizik dati sve u kešu. Polako, neka ga, potpisujem Hantrino.

Kako se nisam sam mogao dosjetiti ovakve izjave:
JetSet_Hantraga je napisao/la:
Ovi video klipovi mi nista ne predstavljauju u procjeni igraca. Ne kazem da Japanac nije dobar, ali dok ga ne vidim u dresu Bayerna, ne bih da ga procjenjujem.
Hej, hej, ne igrajte se sa živcima mojim, Alexa mi maknite s te liste.

Buytonju ne dam ni za trojicu takvih.
Boateng je dobar, solidan, ali nije sad nešto da se mora. Ne mora se, ali već je došao.