Ticinovic 30 godina, prosle godine cetiri gola i asiste cimu. Ikic 22 godine, cetiri gola i dvije asistencije. Amoah 20 godina, sedam golova i tri asistencije, a igrao je u ekipi koja je ispala. I sad ti meni hoces reci da je neko od njih trojice di maria u odnosu na drugu dvojicu?Bradao1 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:16Kakav je nama sastav, naravno da je pojacanje, ali treba biti realan radije bi ticinovica ili ikica. Uostalom lik je ispao iz lige sa svojom ekipom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:48Bruda, jesi li gledo ti Amoaha, pogotovo u jacim tekmama tj. kad igra pred vise gledalaca. Lik je ninja!
Glupost ovo sto pisu, traze ga lafo, neko plasira pricu da bi nam amoah mogao traziti vise para. Ko veli evo trazi me sarajevo, dajte mi vi vise. Redovna pojava u svijetu fudbala.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
🫣 ja ne mogu da vjerujem da ljudi pljuju po ociglednom napretku u smislu transfera u odnosu na prosle sezone kad smo dovodili upitne igrace, igrace na zalasku karijere ili one koji istu pokusavaju spasiti. Vise je nego ocigledno da ovdje ima i pitara. Haj nek nisu svi i naravno da nije svacije misljenje isto al ovo je vise postalo ofirno u pm.
I ronaldo je prvi strijelac mancestera, hoce da ide pa ga niko nece. Statistika je samo dio price. Ne kazem da je momak bezze igrac, ali da ga niko nije mufte pokupio od ovih ekipa sto imaju vise love od nas (zrinjski, tuzla, sarajevo, borac, velez), to mi je cudno. Ali helem nije bitno, ako dodje, odlicno za nasMrkiMedo je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:39Ticinovic 30 godina, prosle godine cetiri gola i asiste cimu. Ikic 22 godine, cetiri gola i dvije asistencije. Amoah 20 godina, sedam golova i tri asistencije, a igrao je u ekipi koja je ispala. I sad ti meni hoces reci da je neko od njih trojice di maria u odnosu na drugu dvojicu?Bradao1 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:16Kakav je nama sastav, naravno da je pojacanje, ali treba biti realan radije bi ticinovica ili ikica. Uostalom lik je ispao iz lige sa svojom ekipom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:48
Bruda, jesi li gledo ti Amoaha, pogotovo u jacim tekmama tj. kad igra pred vise gledalaca. Lik je ninja!
Glupost ovo sto pisu, traze ga lafo, neko plasira pricu da bi nam amoah mogao traziti vise para. Ko veli evo trazi me sarajevo, dajte mi vi vise. Redovna pojava u svijetu fudbala.
-
- Kontakt:
Koliko tih Amoaha uopste ima u Rudaru, evo neki je prije mjesec dana otisao u nekakav Lions
Pa ako si pogledao bar jednu utakmicu vidio bi da je dobar i opasan igrac i veliki upgrade u odnosu na ono sta imamo. Seres konstantno i izmisljas neke gluposti da sve zivo popljujes. Imaju svo vise para pa i Dado ode u Kolubaru, a ne kod njih.Bradao1 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:47I ronaldo je prvi strijelac mancestera, hoce da ide pa ga niko nece. Statistika je samo dio price. Ne kazem da je momak bezze igrac, ali da ga niko nije mufte pokupio od ovih ekipa sto imaju vise love od nas (zrinjski, tuzla, sarajevo, borac, velez), to mi je cudno. Ali helem nije bitno, ako dodje, odlicno za nasMrkiMedo je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:39Ticinovic 30 godina, prosle godine cetiri gola i asiste cimu. Ikic 22 godine, cetiri gola i dvije asistencije. Amoah 20 godina, sedam golova i tri asistencije, a igrao je u ekipi koja je ispala. I sad ti meni hoces reci da je neko od njih trojice di maria u odnosu na drugu dvojicu?Bradao1 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:16
Kakav je nama sastav, naravno da je pojacanje, ali treba biti realan radije bi ticinovica ili ikica. Uostalom lik je ispao iz lige sa svojom ekipom.
- dubioza144
- Kontakt:
Santos alkoholicar Amoah za Celika
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Koji Zukanovic?Azzuri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:12Istina je da je njemu i menadzeru ponudjena ogromna cifra od strane kobiljoglavaca, ali kako stvari stoje on je nas, ako se ne promjeni nesto u zadnji tren..
Nerealno je da Zukanovicu nista nije ponudjeno, lik hoce kod nas ali nije ga niko kontaktirao iz kluba..
-
- Kontakt:
Tačno je da Ervin Zukanović hoće kod nas ali niko ga nije kontaktirao
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Crnac ko nekad Yoshida i njegovi papiri.
A Haračić...ništa bolji od Bajre Spahića ili ti ga ''haubice''.
Mrka kapa, trenutno.
A Haračić...ništa bolji od Bajre Spahića ili ti ga ''haubice''.
Mrka kapa, trenutno.
-
- Kontakt:
Ma kakav Haračić on hodat ne zna
-
- Kontakt:
On je najbolji napadac poslije Eldina Adilovica
Eto ti znas hodati
Veliko druženje sa prvotimcima Želje uz brojne aktivnosti - Petak u 20:30 sati na Vilsonovom šetalištu 

FK Željezničar će u petak u 20:30 sati organizovati veliko druženje navijača sa fudbalerima Plavih, te tako najaviti nedjeljni susret sa Širokim Brijegom.
U saradnji sa Mozzartom i ACAR Events bit će postavljen stol za teqball na kojem će navijači imati priliku odmjeriti snage sa fudbalerima svog voljenog tima.
Na događaju će biti postavljeni prodajni stolovi sa artiklima iz Shopa FK Željezničar, te će biti omogućena kupovina sezonskih ulaznica i članskih kartica.
Vidimo se u petak na Vilsu!
FK Željezničar će u petak u 20:30 sati organizovati veliko druženje navijača sa fudbalerima Plavih, te tako najaviti nedjeljni susret sa Širokim Brijegom.
U saradnji sa Mozzartom i ACAR Events bit će postavljen stol za teqball na kojem će navijači imati priliku odmjeriti snage sa fudbalerima svog voljenog tima.
Na događaju će biti postavljeni prodajni stolovi sa artiklima iz Shopa FK Željezničar, te će biti omogućena kupovina sezonskih ulaznica i članskih kartica.
Vidimo se u petak na Vilsu!
Ne samo od strane torpeda, nego je i Šulenta vrh ponudu dao. Za sada je još uvijek opcija da će doći kod nas, ali ko zna. Mislim da će do petka biti sve poznato, jer je bilo izazova sa papirologijom.Azzuri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:12Istina je da je njemu i menadzeru ponudjena ogromna cifra od strane kobiljoglavaca, ali kako stvari stoje on je nas, ako se ne promjeni nesto u zadnji tren..
Nerealno je da Zukanovicu nista nije ponudjeno, lik hoce kod nas ali nije ga niko kontaktirao iz kluba..
Što se Zuke tiče, nije još priča završena, znaće se sve ovih dana...
Ne lupetaj živ bioVeteranSA je napisao/la: ↑27 jul 2022, 15:38Ne samo od strane torpeda, nego je i Šulenta vrh ponudu dao. Za sada je još uvijek opcija da će doći kod nas, ali ko zna. Mislim da će do petka biti sve poznato, jer je bilo izazova sa papirologijom.Azzuri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:12Istina je da je njemu i menadzeru ponudjena ogromna cifra od strane kobiljoglavaca, ali kako stvari stoje on je nas, ako se ne promjeni nesto u zadnji tren..
-
- Kontakt:
Nije niko dao ponudu osim nas
Ma frajer lupeta prvo dobio ponude! Pa.onda čuj izazov s papirologijom,kao on satro zna, sjedio tu... a s ervinom bio na kafi juce baš... Čemu potreba da.glumite da znate a.blage veze nemate nikako mi nije jasno.
-
- Kontakt:
Joj da je više dočekati Amoaha,prvo jučer,pa danas izgleda opet ništa i na kraju i ne dođe...
Ma da, sad ce reci odbio velike pare da dodje u zelju i igra iz ljubavi. I vi ko djeca, ako dodje kod nas, to je zato sto ga samo mi trazimo.VeteranSA je napisao/la: ↑27 jul 2022, 15:38Ne samo od strane torpeda, nego je i Šulenta vrh ponudu dao. Za sada je još uvijek opcija da će doći kod nas, ali ko zna. Mislim da će do petka biti sve poznato, jer je bilo izazova sa papirologijom.Azzuri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:12Istina je da je njemu i menadzeru ponudjena ogromna cifra od strane kobiljoglavaca, ali kako stvari stoje on je nas, ako se ne promjeni nesto u zadnji tren..
Zukanovic se naklepo para, on je druga prica, to jest kao i sa cocalicem.
- MocMahale444
Znaci Santos bi kišu popio, Amoah strasilo za ptice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Levin i 47 gostiju.