NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Taman dosao kuci s doceka, slusao sam malo Bilobrka i samo cu rec svaka mu cast, covjek zivi za ovo i cijeni sve, mora bit ili kapetan ili psiholog nema druge, ima covjek muda i to je to.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
LoveSB96 je napisao/la:Taman dosao kuci s doceka, slusao sam malo Bilobrka i samo cu rec svaka mu cast, covjek zivi za ovo i cijeni sve, mora bit ili kapetan ili psiholog nema druge, ima covjek muda i to je to.
O cemu je govorio?
Ako netko zeli pogledati snimku,ima na red tube
Ja jos ne mogu doci sebi,ovo je kao san,sve ovo,ova atmosfera...savrsenstvo
Ja jos ne mogu doci sebi,ovo je kao san,sve ovo,ova atmosfera...savrsenstvo
Igraj Široki ti si najbolji!
O cemu je govorio?[/quote]
Pa npr. kako neki igraci nisu uredu prema publici, kako ne cijene ljude na tribini, kako ne cijene grad. Kaze da nam treba vise igraca ko sto su Dane i Baraban da idu glavom na tenk ako treba haha, kako je bitno da su ljudi ujedinjeni kako na tribini tako i oni na terenu i jos tako nekih stvari. Uglavnom covjeka je milina bilo slusat i sve je dobro rekao.
Pa npr. kako neki igraci nisu uredu prema publici, kako ne cijene ljude na tribini, kako ne cijene grad. Kaze da nam treba vise igraca ko sto su Dane i Baraban da idu glavom na tenk ako treba haha, kako je bitno da su ljudi ujedinjeni kako na tribini tako i oni na terenu i jos tako nekih stvari. Uglavnom covjeka je milina bilo slusat i sve je dobro rekao.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Luka je legenda,ali kako sam se razveselio kad sam vidio Zlomu da slavi kao malo dijete kad j izasao iz busa....to pokazuje kolko voli klub i posle onog nocas ne sumnjam da ce ostati u NKSB
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sablicu svaka cast,stvorio je kemiju u ekipi,uklonio Barica,udaljio Sesara..Igramo kako treba,kup smo zasluzili izbacili 3 ekipe ponajbolje,ostala nam je jos jedna i trofej dolazi.
Samo jedno ime
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slabo je ko aktivan na općim diskusijama pa reko' da pitam ovdje; Šta vi mislite, hoće li vaš kanton, odnosno policija vašeg kantona moći obezbjediti dolazak oko 500 navijača iz Sarajeva?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Taj dan ide štrajk policije, da se izvuku lagano od odgovornostiMortemHz je napisao/la:Slabo je ko aktivan na općim diskusijama pa reko' da pitam ovdje; Šta vi mislite, hoće li vaš kanton, odnosno policija vašeg kantona moći obezbjediti dolazak oko 500 navijača iz Sarajeva?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Sumnjam,mislim da ce gosti dobiti samo kavez na istoku koji je i namjenjen za to.MortemHz je napisao/la:Slabo je ko aktivan na općim diskusijama pa reko' da pitam ovdje; Šta vi mislite, hoće li vaš kanton, odnosno policija vašeg kantona moći obezbjediti dolazak oko 500 navijača iz Sarajeva?
Igraj Široki ti si najbolji!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je samo oko 200 ulaznica ako se ne varam, jako jako malo.96BadBoy je napisao/la:Sumnjam,mislim da ce gosti dobiti samo kavez na istoku koji je i namjenjen za to.MortemHz je napisao/la:Slabo je ko aktivan na općim diskusijama pa reko' da pitam ovdje; Šta vi mislite, hoće li vaš kanton, odnosno policija vašeg kantona moći obezbjediti dolazak oko 500 navijača iz Sarajeva?
S obzirom da ce taj dan vjerovatno biti ludnica u gradu, 500 mi djeluje previse rizicno... Po mome misljenju, 300 ce biti broj ulaznica za goste
...
Nadam se da ce onaj smrad od sinoc dobiti primjerenu kaznu, a to je skidanje sa liste sudaca za Premijer ligu
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...
Nadam se da ce onaj smrad od sinoc dobiti primjerenu kaznu, a to je skidanje sa liste sudaca za Premijer ligu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ludnica čestitke svima navijačima, igračima ma cijelom gradu! O sucu sam reko što sam imao na temi Kupa i ne želim ga više spomenuti! Jer čovjek je dno dna! Da li netko zna kad je izvlačenje domaćinstava, više bi mi odgovarao 17.5. nešto razmišljam moći će se već u šorcu doći.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Red je da nas sreca malo pogleda i da Kosevo bude domacin prve utakmice
HRHB
HRHB
nešto manje od 300ak, ali ne sjecam se da vas je ikada osim onog tuznog dana više i došlo,MortemHz je napisao/la:To je samo oko 200 ulaznica ako se ne varam, jako jako malo.96BadBoy je napisao/la:Sumnjam,mislim da ce gosti dobiti samo kavez na istoku koji je i namjenjen za to.MortemHz je napisao/la:Slabo je ko aktivan na općim diskusijama pa reko' da pitam ovdje; Šta vi mislite, hoće li vaš kanton, odnosno policija vašeg kantona moći obezbjediti dolazak oko 500 navijača iz Sarajeva?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, u pravu si, tad je otislo oko 500 momaka i nikad vise, ne u tom broju ali eto posto je finale kupa, spektakl, rivali i slicno. Malo ce pokvariti to sto je radni dan ali bi doslo 500 da puste. Da je vikend uhh ne mogu zamislitiljutinar je napisao/la:nešto manje od 300ak, ali ne sjecam se da vas je ikada osim onog tuznog dana više i došlo,96BadBoy je napisao/la: Sumnjam,mislim da ce gosti dobiti samo kavez na istoku koji je i namjenjen za to.
Zdrijeb sutra u podne
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Moram priznat da nam baš leži ova formacija sa tri nazad, puno mirnije igramo.
NK Široki Brijeg
Sad kad se malo sleglo sve od jucer,idemo objektivno sagledati situaciju.Sablic je napravio VRHUNSKI potez s ovom formacijom.Stoperi super sigurni,uz dirigiranje ministra obrane Luke Bilobrka.Bekovi imaju puno vise prostora prema naprijed,Corluka eksplodirao u zadnjih 5 utakmica,Joju moramo posebno pohvaliti.Odigrao je na stvarno vrhunskom nivou.Vezu ne treba komentirati,sve se zna.
Napadacki fantasticno,iskoristili skoro sve sanse.Kao sto je netko vec rekao Krle ko Mandzo u Juveu,Cabraja napokon pokazao kakav je igrac.Menalu samo malo srece i preciznosti falilo,inace trkacki i borbeno odlicna utakmica.
Sve u svemu-SAVRSENO
Imamo kemiju,a sa Zlomom smo dobili tu kreaciju u igri.KUP JE NAS
Napadacki fantasticno,iskoristili skoro sve sanse.Kao sto je netko vec rekao Krle ko Mandzo u Juveu,Cabraja napokon pokazao kakav je igrac.Menalu samo malo srece i preciznosti falilo,inace trkacki i borbeno odlicna utakmica.
Sve u svemu-SAVRSENO
Imamo kemiju,a sa Zlomom smo dobili tu kreaciju u igri.KUP JE NAS
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AvantiBL, bordobijeli, ErosViverosViv, Fort, Fouzi1, GavranBeli, MikiPirs, NazorUso, Resolute, Riziko, ronaldo99, SilaMoc1946, VivaLaLiberta i 49 gostiju.