FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dino, želimo čuti šta imaš u svoju odbranu i kratku analizu sezone i trenutne situacije? Zašto te nema Dino?
Da vidimo sad vrlog nam trenera hoće li imati muda da stavi Herića i Rastodera u igru .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ljudi u klubu se brane apsolutnom šutnjom, a milijardu loših stvari se desilo
Cirkus
SRETAN BROJ - 1725
Nema javljanja sezona još traje.Sacekat će se još
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Treću godinu zaredom se ulazi u priču sa trenerom iz akademije, do sada Dženo je 2 x dokazao da nije to - to, a ubjeđen sam ni sada da nije to - to sa Hurtićem. Na kraju krajeva zašto je UO imenovao lika za slijedeću sezonu, ako je za mjesec dana skupština i oni kao idu? Ili je ovo samo odgovor na to pitanje, odgovor "ne idemo nigdje"?
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
Ali ovako ide. Kao Olimpik treba da kupe Njemci neki, ali pod uslovom da ostanu u ligi. Pa bi sledece sezone igrali na Kosevu kojeg bi ti Njemci renovirali. Prema tome u nedelju dvica. Nemojte napadati, ja tako cuo, pa sad vidjecemo.
Ali ovako ide. Kao Olimpik treba da kupe Njemci neki, ali pod uslovom da ostanu u ligi. Pa bi sledece sezone igrali na Kosevu kojeg bi ti Njemci renovirali. Prema tome u nedelju dvica. Nemojte napadati, ja tako cuo, pa sad vidjecemo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja bi iskreno volio da Olimpik ostane, kad se klubovi iz RS-a pomagaju kako kome treba, ja bi isto i sada uradio, pa nek se pomažu u drugoj ligi.VivaLasVegas je napisao/la:Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
Naravno, ne bi volio da izgubimo i teoretski otpadnemo za Evropu, ali bi volio da Slavija i Borac sljedeće sezone igraju 1. ligu RS-a.
iskreno najbolje bi bilo da sutra horde prekinu tekmu i napadnu ložu.
nažalost bolje i to nego da se crvenimo u evropi kao protiv zete.
očekujem sad salvu napada na mene.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Dobra zamisao .Testo je napisao/la:iskreno najbolje bi bilo da sutra horde prekinu tekmu i napadnu ložu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa idu oni(ili ne) ,ali Malezija ostaje a njima se polažu računi ,i oni donose konacne odgovore.Nije bitno ko je od naših u UO u tom smislu.Hurtic je njima i predao svoj plan rada.Očito im se svidjelo i to je to.PitarBordo je napisao/la:Treću godinu zaredom se ulazi u priču sa trenerom iz akademije, do sada Dženo je 2 x dokazao da nije to - to, a ubjeđen sam ni sada da nije to - to sa Hurtićem. Na kraju krajeva zašto je UO imenovao lika za slijedeću sezonu, ako je za mjesec dana skupština i oni kao idu? Ili je ovo samo odgovor na to pitanje, odgovor "ne idemo nigdje"?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ti si lud momak ako tako razmisljas...Testo je napisao/la:iskreno najbolje bi bilo da sutra horde prekinu tekmu i napadnu ložu.
Baš me zanima ko će od igrača predstaviti adidas dresove . Bolje da ne dolaze kad vidim u onoj kampanji show your colours or fade away bojler Duljevića ogadi mi se . Hamza Čatak treba biti prvo lice kluba .
Zanimljiv plan Hurtića u vezi igračkog kadra za narednu sezonu , mogu reći da ima dosta potencijala.
Zanimljiv plan Hurtića u vezi igračkog kadra za narednu sezonu , mogu reći da ima dosta potencijala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da ne misliš da onako reda radi sad pljujem po Hurti jer nije nikakvo "ime" došlo... Daleko od toga, ali ono što sam vidio ovo proljeće mi se nije svidilo, imao je Hurta problema kad hoće da zatvori utakmicu (zatvarao je utakmice kod 1 gola razlika itd), pa onda postavke protiv Željezničara i Slobode... Onda onaj samoubilački napad u drugom poluvremenu u Tuzli, sve je to došlo u fokus kada je nekoliko dana kasnije došao Radnik sa svojom ekipom i taktički zaključao istu tu Slobodu... Mislim da je sa sportskog gledišta za slijedeću sezonu, u kojoj igramo po četri puta (nadajmo se) sa Željezničarom, Lišticom, Zrinjsim, Slobodom, pa što neko kaže i 2 u Zenici... Hurtić vjerovatno ide nakon prvih nekoliko kola, 10 najviše... i onda je opet prekasno i opet neko u po' frke mora nešto da pravi... i onda četrvrtu sezonu zaredom isto furamo... Tugica.miky_hz je napisao/la:Pa idu oni(ili ne) ,ali Malezija ostaje a njima se polažu računi ,i oni donose konacne odgovore.Nije bitno ko je od naših u UO u tom smislu.Hurtic je njima i predao svoj plan rada.Očito im se svidjelo i to je to.PitarBordo je napisao/la:Treću godinu zaredom se ulazi u priču sa trenerom iz akademije, do sada Dženo je 2 x dokazao da nije to - to, a ubjeđen sam ni sada da nije to - to sa Hurtićem. Na kraju krajeva zašto je UO imenovao lika za slijedeću sezonu, ako je za mjesec dana skupština i oni kao idu? Ili je ovo samo odgovor na to pitanje, odgovor "ne idemo nigdje"?
Samo Saraj'vo.
Testo je napisao/la:iskreno najbolje bi bilo da sutra horde prekinu tekmu i napadnu ložu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahahahahahahahahahahahahahahhhahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koliko imas godina ti majketi hahahahahahahahahahahahahahahahah e jebote hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahVivaLasVegas je napisao/la:Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nisam pisao zbog toga jel dobar izbor ili ne,već za zadnji dio tvog posta,kada se pitaš što postavljaju i rješavaju trenera ako za mjesec idu odnosno održava se ta skupština.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj Majkl jesi zajeban.Majkl je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahhhahahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koliko imas godina ti majketi hahahahahahahahahahahahahahahahah e jebote hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahVivaLasVegas je napisao/la:Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
Sabrine mi moje!
Kakve veze ima Olimpik sa nama pa mora da ostane u ligi ,pa mi nismo ni srpski,ni bosnjacki ni hrvatski klub ni slicne gluposti.Mi smo bosanski klub.Ovo je sport i ne mpgu da vjerujem da neko ko voli fudbal tako razmislja,ja stvarno ne znam kako iko normalan moze pomisliti na to,pa mi smo Sarajevo kakvo pustanje .Sramota ko sve navija za Sarajevo.Jebote gdje ja zivim.Ne mogu da vjerujemSiouxLukavac je napisao/la:Ja bi iskreno volio da Olimpik ostane, kad se klubovi iz RS-a pomagaju kako kome treba, ja bi isto i sada uradio, pa nek se pomažu u drugoj ligi.VivaLasVegas je napisao/la:Mozda jeste mahalska, ne znam jeli neko cuo.
Naravno, ne bi volio da izgubimo i teoretski otpadnemo za Evropu, ali bi volio da Slavija i Borac sljedeće sezone igraju 1. ligu RS-a.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.