Premalo se vjeruje u cudo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocm setamo se ligom
Sve osim belaja je poraz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Coromandel
- Kontakt:
promovisanje mladih igrača koje će tan prodati čim pokažu da znaju igrati fudbal, a mi ćemo ostati sa kašikicama u ustima...
ne vidim smisla u svemu tome. trpili smo razne talente i čim su zaigrali polusezonu kako treba, prodali su ih.
da ne spominjem talente tipa pliska i ostale vječite talente koje smo džaba trpili.
očekivao sam intervju - sarajevo će se uvijek boriti za prvo mjesto, sarajevo "mora" biti prvak svake godine...a ne, ako uđemo u evropu, biće to ok.
j e b o ovo, sa mućom smo igrali treće pretkolo lige šampiona, a ovaj najavljuje borbu za evropu.
ne vidim smisla u svemu tome. trpili smo razne talente i čim su zaigrali polusezonu kako treba, prodali su ih.
da ne spominjem talente tipa pliska i ostale vječite talente koje smo džaba trpili.
očekivao sam intervju - sarajevo će se uvijek boriti za prvo mjesto, sarajevo "mora" biti prvak svake godine...a ne, ako uđemo u evropu, biće to ok.
j e b o ovo, sa mućom smo igrali treće pretkolo lige šampiona, a ovaj najavljuje borbu za evropu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bolje da kaze da cemo se boriti za Evropu pa da budemo prvi,nego da kaze da cemo pisati po sirotinji pa da ne osvojimo.Rekao je dobro,Evropa je minimum i rekao je da ce se dovesti pojacanjaCoromandel je napisao/la:
promovisanje mladih igrača koje će tan prodati čim pokažu da znaju igrati fudbal, a mi ćemo ostati sa kašikicama u ustima...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
inace stranci jedva cekaju da nekom damo par minuta u prvom timu eto ih odmah da ga kupe, ne ide to tako i siguran sam da se nece gurati djeca olahko,pogotovo i zbog nas ovakvih kakvi smo, ali ja bih sad i potpisao da se oni guraju jer se bojim novih igraca koji ce biti nivo ovih zimskih pojacanja, osim mozda Saida, eto navodno Hurtic je napravio spisak igraca koje zeli i Said je jedan od njih, pa sad da li ce raskinuti sa Dinamom ili ce nam ga mozda dati na posudbu, nebitno, volio bih da Said dodje, barem malo bi mi lakse bilo samo kad bih ga vidio u nasem dresu ponovo
Pyro is not a crime !
Isprazno šupljiranje mogu doci samo gori igraci od Cezara.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
majkle sta se to desilo
pa jos jucer ti si se kleo u titulu, bili smo bolji od dinama, kako takav zaokret???
pa jos jucer ti si se kleo u titulu, bili smo bolji od dinama, kako takav zaokret???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
perodeformero
- Kontakt:
Izvinjavam se sto upadam, ovo je jedna i jedina buducnost opstanka fudbala i klubova na ovim prostorima, jedina i bukvalno sve ostalo je suplja prica. Pravljenje igraca, afirmacija i prodaja, ne postoji drugi nacin da se ovdje razmislja. Svi klubovi trebaju sto vise da se oslanjaju na mlade igrace, ako misli da imaju svijetlu buducnostpromovisanje mladih igrača koje će tan prodati čim pokažu da znaju igrati fudbal
ovo sto Hurtic prica je jedina ispravna politika 6-7 jakih igraca, ostalo mladi igraci kako iz ostatka drzave tako i akademci, mjesavinom svih ovih igraca mi bi imali i rezultat i mogli bi prodavati mlade igrace, no ja se bojim da medju tih 6-7 igraca budu nivo zimskih pojacanja,a bgm kostaju i oni, ko god sa strane dolazi u BiH ne igra za sicu
Pyro is not a crime !
Thec i sam znas da od toga nema ništa tih 6,7 ce biti prosjek premijer lige ili u najboljem slučaju nivo Rustemovica . A sta Heric moze nauciti od Rustema koji je vec sad kompletniji igrac od njega ? Moze nauciti kako odbiti loptu od sebe i kako je nabiti u vasionu kad se stvori malo praznog prostora.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ma zato i kazem, mene je samo toga strah, ali hajde vidjet cemo narednih mjeseci kad pocnu dolaziti igraci da li ce stvarno da se drzi ovog sto je rekao ili je to samo suplja prica bila jer to je realnost, ako hoces da proizvedes igraca mora pored sebe imati nekog od kog ce nauciti, a sto kazes od Rustemovica i slicnih igraca realno nemaju sta naucitiBesic je napisao/la:Thec i sam znas da od toga nema ništa tih 6,7 ce biti prosjek premijer lige ili u najboljem slučaju nivo Rustemovica . A sta Heric moze nauciti od Rustema koji je vec sad kompletniji igrac njega ? Moze nauciti kako odbiti loptu od sebe i kako je nabiti u vasionu kad se stvori malo praznog prostora.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 13 maj 2016, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
sve na mjestu,zdravo razmisljanje a uz hvala bogu ne previse euforije.Odmjereno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vec je nadjen izgovor sto se Sarajevo nece pojacavati ni ove sezone. Nedostaje nam na dosta pozicija kvalitetnih igrača, oni hoce rasprodat pola tima i reci ma ajde gurnut cemo omladince. Moze igrat jedan, dva omladinca po neku utakmicu, malo kombinovati, ali u Evropu se sa omladincima ne ide.
Hurtic ce dobiti nogu i prije sredine sezone, tako biva sa nasim strucnjacima. Tako se vrtimo u krug odavno
Hurtic ce dobiti nogu i prije sredine sezone, tako biva sa nasim strucnjacima. Tako se vrtimo u krug odavno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zadnji put kad nije bilo euforije desio se Ješic i njegov prelazni rok 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma kakva europa sa tim načinom,da ne budemo ko Velez,ne može mu cijela ekipa omladinci.. Moze Kadusic i Catakovic, eventualno nekad neko da zaigra rotaciju...JavierBosnia je napisao/la:Vec je nadjen izgovor sto se Sarajevo nece pojacavati ni ove sezone. Nedostaje nam na dosta pozicija kvalitetnih igrača, oni hoce rasprodat pola tima i reci ma ajde gurnut cemo omladince. Moze igrat jedan, dva omladinca po neku utakmicu, malo kombinovati, ali u Evropu se sa omladincima ne ide.
Sabrine mi moje!
Pa hajd da nesposobne spodobe kupuju ono što vaalja iz ove lige i da uče na primjeru Zrinjskog oni nisu u stanju izvesti ni tako malo jadnu mizernu stvar.
-
Coromandel
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Ma kakva europa sa tim načinom,da ne budemo ko Velez,ne može mu cijela ekipa omladinci.. Moze Kadusic i Catakovic, eventualno nekad neko da zaigra rotaciju...JavierBosnia je napisao/la:Vec je nadjen izgovor sto se Sarajevo nece pojacavati ni ove sezone. Nedostaje nam na dosta pozicija kvalitetnih igrača, oni hoce rasprodat pola tima i reci ma ajde gurnut cemo omladince. Moze igrat jedan, dva omladinca po neku utakmicu, malo kombinovati, ali u Evropu se sa omladincima ne ide.
Zasto nebi mogli da vjerujemo u cudo, da cemo se strasno pojacati... Da ce akademci postati prsvi dio ekipe.. da cemo se nekako plasirati u Evropu, proci do play offa.. dovesti West ham na Kosevo..
Dobiti strumfove na kosevu 4 0.. biti prvaci jesenjeg dijela.. na zimu dodatno pojacati ekipu.. dolazak novog Jajala.. proljece izuzetno dobro.. april idealan... titula obezbjedjena.. zadnje kolo igramo protiv kona, dodjela pehara i nagrada...
ajmooo biti pozitivniiii
Konjica za Sportskog direktora !!!!
Dobiti strumfove na kosevu 4 0.. biti prvaci jesenjeg dijela.. na zimu dodatno pojacati ekipu.. dolazak novog Jajala.. proljece izuzetno dobro.. april idealan... titula obezbjedjena.. zadnje kolo igramo protiv kona, dodjela pehara i nagrada...
ajmooo biti pozitivniiii
Konjica za Sportskog direktora !!!!
Ne valja to zato sto nam se euforija obije o glavu 
Daj ba nismo štrumfovi pa da stvaramo lažnu pozitivu. Loše nam se piše!
Trenutno korisnika/ca: Devedesetdeveti99, Google Adsense [Bot], NazorUso i 8 gostiju.