FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KontraNogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KontraNogama » 16 mar 2015, 08:34

Cestitam SS i momcima.
Bilo je malo nervoze ali vise me nervirao napad nego odbrana a to je po meni plus za razliku od jeseni.
Antala mrak!
Zeljkovic odradio dobar dio iako je na stoperu slabiji nego na beku ali prst gore.
Kosoric: svaka cast majstore svaku tekmu sve bolji i bolji.
Kvesa I Djelmic ko da igraju dvije godine zajedno.
Memija standardno vise ga i ne gledamo kao dijete, bravo.
Dado po meni dobar, tukli su ga ali se nije bojao, nije uklizavao ( to vise od njega i ne ocekujemo) takav je, ali se vidi da zna.
Amir se malo prepao vaznosti tekme a i mozda starosti suparnika, ali ja ga ne bih stavljao na klupu nek' momak igra, znali smo da ce ponekad biti pada u igri.
Kokot se borio tu mu moramo skinuti kapu a ima znanje za svoju poziciju tako da i za njega sve naj.
E sad Varea i Sejo da li je potrebno na njih vise trositi rijeci? Varea zna ali ne moze, dakle isto kao i da ne zna. Klupa do kraja za obojicu.

Zakljucak: ide ovo dobrim putem ali ja cu opet KONDICIJA se jos mora napumpati.
BRAVO MOMCI !!!!

Oda svaka cast sa onakvim konjem od novinara ne treba uopste komunicirati.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 mar 2015, 09:29

Ma neka 2 seljaka htjela da se obračunaju zbog nečeg sa Pekićem, psovali mu i pljuvali ga sa terase, kao oni opasni, može ih Dino u ustima nositi obojicu.

Šta ćeš, seljački mentalitet, oni su svi očekivali da će nas lako dobiti i već svi upisali 3 boda, frustracije isplivale odmah nakon utakmice i kod ljudi u klubu, novinara pa i navijača..

A teško onom našem ko njih proglasi našim sportskim prijateljima iz više razloga.. Kad se samo sjetim gađanja Amara Osima kad smo uzeli kup meni se čini, pa onda ona lakrdija prije 10tak godina te i ovi sad incidenti i provokacije, oni nama prijatelji nisu zapamtite to!
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 16 mar 2015, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 mar 2015, 11:10

Bolje te oni ugoste nego "naši"

Bod odlican. Igra nikakva pogotovo u 2. poluvremenu. I to nakon izlaska malog Amira, bio je los ali opet smo s njim bolje stajali na terenu. Dobro je pa je osjetio pritisak jake utakmice, bit ce to sve bolje i bolje.
Hasanovic samo nervozu unosi, loš. Ne mozes se osloniti na njega

Od 3 izmjene samo je Colic bio "dobar" :crazy:
Bucanu je vakat da okaci kopacke. Varea 2. losa utakmica, valjda se protiv Slavije razigra.

Nismo smjeli uci u polusezonu bez pojacanja u vezi

Golmani: Asmir Begović (Stoke City), Ibrahim Šehić (Qarabag), Ratko Dujković (Zrinjski).

Odbrana: Avdija Vršajević (Hajduk), Mensur Mujdža (Freiburg), Ervin Zukanović (Chievo), Edin Cocalić (Mechelen), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Emir Spahić (Bayer Leverkusen).

Vezni red: Miralem Pjanić (Roma), Haris Medunjanin (Deportivo), Senad Lulić (Lazio), Sejad Salihović (Hoffenheim) Semir Štilić (Wisla), Tino-Sven Sušić (Hajduk), Izet Hajrović (Werder), Edin Višća (Istanbul Basaksehir) i Muhamed Bešić (Everton), Anel Hadžić (Sturm), Sanjin Prcić (Rennes), Gojko Cimirot (Sarajevo).

Napad: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart), Milan Đurić (Cessena), Riad Bajić (Željezničar).
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 16 mar 2015, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 mar 2015, 11:12

http://fkzeljeznicar.ba/riad-bajic-pozv ... iju/13656/" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa: :opaopa: :bow:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 mar 2015, 11:14

Čestitke Bajiću.

Mogao je i Antolović dobiti poziv prije Dujkovića

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 16 mar 2015, 11:16

shzna je napisao/la:Čestitke Bajiću.

Mogao je i Antolović dobiti poziv prije Dujkovića
Hoces i muzicku zelju, trebalo je 10 igraca iz Zelje pozvat, budi realan ni Dujkovic ni Antolovic ne mogu u reprezentaciju prije Burica
Limvo Likce

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 mar 2015, 11:27

Može muzička. Može i Kvesa u repku :bih: :bih:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2015, 11:31

Cestitke Bajicu na pozivu, nadam se da ce sada jos bolje partije pruzati :clap: :clap:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 mar 2015, 11:32

Bravo Baja, zaslužio je...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2015, 11:32

"Mislim da je bolje da Bajić igra za mladu reprezentaciju, a da trenira s prvim timom kako bi osjetio tu atmosferu. U utorak ili srijedu ćemo odraditi dva treninga i oni će biti otvoreni za novinare i navijače. U četvrtak je planiran odlazak za Andoru. Imam tremu pred novinarima samo, a na terenu nikada", rekao je Baždarević.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 mar 2015, 11:33

Rezultat jako dobar i nema tog navijaca koji treba biti nezadovoljan bodom iz Sirokog.Medjutim,ne shvatam brojne hvalospjeve na racun igraca tipa "odlican,super" itd. :oops: Ono je ljudi katastrofa od igre bila.Igraci jako lose postavljeni ili nespremni s obzirom da cijelo 2.poluvrijeme gdje god nabijes loptu stoji igrac Sirokog koji je uzme ili veoma lako dobije duel sa bilo kojim nasim igracem.Smisljene akcije nismo imali 90 min,upotrebljivog centarsuta nije bilo,pasa,a o sansama da i ne govorim.Imali smo i dosta srece,jer su ljudi lako mogli dobiti 2,3-0.Jedna stativa,dvije odlicne odbrane Antolovica,te los pas igraca Sirokog u izglednoj situaciji.Daleko je ovo od dobrog,ako cemo suditi po spremnosti i igri.Doduse,falio nam je i Bajic,a on jedini ima "kliker" sto se kaze i dovoljno je potkovan i znanjem da moze biti prava prijetnja,pa smo donekle imali opravdanje...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 mar 2015, 11:34

@lazar.. igrao je i Vrsajevic za nas :lol:

Repka cijela plavo-bijela. :cool:
Cestitke Bajicu. :tokralju:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 11:35

exbabilon je napisao/la:@lazar.. igrao je i Vrsajevic za nas :lol:

Željovci su i Pjanić i Medunjanin samo da se zna.. :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 mar 2015, 11:36

Čitam ove komentare i taman kad sam pomislio da niko nije primjetio vidim ipak da jesu neki :) Čist penal na Dadi. Ide lopta prema njemu a Pandža ga namjerno sa leđa gurnu. malo me nerviralo u drugom što smo stalno izbijali, ali bod je dobar i ne treba mu gledati u zube. Ne treba nam ni euforija (mada je nam u tolikoj mjeri), jer će ovo biti duga polusezona. Kiksalo Sarajevo, Zrinjski pa nam to mora biti znak da svaku tekmu igramo sa sto posto. ne smije biti potcjenjivanja bilo koga pogotovo što mi nemamo veliki fond igrača i svako opuštanje može dovesti do kiksa. Varea jest loše odigrao ali on će biti itekako bitan za ove tekme kući koje igramo protiv objektivno lošijih ekipa. Mislim da će se počinjati i sa njim i sa Kokotom. On nije trkač i on nije za onakvih tekmi kao što je ova protiv Širokog. Bučan užas, nadam se da će Nuspahić dobijati više šanse, ali eto shvatam Odu sve konta bitna nam je tekma p aće Bučan nešto na iskustvo itd, ali već čitavu sezonu ništa od njega.
Dado je bio čvršći, Amir će biti bolji, ipak je ovo njemu prva ovakva gostujuća tekma da je počeo a dok je on igrao imali smo i posjed veći.
Benjo dobar defanzivno, Zeljković bolji na beku. Sinoć ispao glupo kod šanse Zakarića, ali sve u svemu defanzivno smo čvršći prije svega zbog pomaganja krila i veznog reda :clap:

Ovaj belaj na Grbavici sa djecom svi komentarišete i drago mi je da osuđujete, ali optuživati klub i Željovce dok se ne sazna ko je to uradio je malo bezveze.

Znači idemo dalje od tekme do tekme. Bitan nam je u kup da ove prve tri ekipe prođu jer kad znaš da ide četvrti u Evropu lakše će nam biti igrati pa možemo možda i na titulu jer ćemo biti rasterećeniji. Vjerujte NSBiH će učiniti sve da ide jedan klub iz RS-a u Evropu a to je Borac i da ne ispadnu dva nego samo jedan iz RS-a. Zbog toga je bitno i to treće mjesto ili prolazak Sarajeva u kupu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 mar 2015, 11:36

Željooooo je napisao/la:

Željovci su i Pjanić i Medunjanin samo da se zna.. :cool:
Pjanic je bio na Grbavici s nasim salom, ali Medunjanin neki dan u jednoj emisiji rece kad bi birao izmedju Zelje i Sarajeva sad izabrao bi Sarajevo... :roll:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 mar 2015, 11:38

Golmani: Kenan Pirić (Sloboda Tuzla), Vedran Kjosevski (Željezničar), Nemanja Trkulja (Kozara)

Odbrana: Jozo Špikić (Osijek), Renato Gojković (Čelik), Luka Miletić (Inter Zaprešić), Miloš Šatara (Kozara), Kerim Memija (Željezničar), Adis Omerbašić (Schalke), Alem Merajić (Olimpic), Dženan Bureković (Čelik)

Vezni red: Damir Sadiković (Željezničar), Andrej Modić (Milan), Samir Radovac (Sarajevo), Branimir Odak (Neretvanac), Fedor Predragović (Borac), Nikola Jelisić (Bayern Minhen), Josip Ćorluka (Široki Brijeg), Omar Marković (Start), Haris Hajradinović (Gent), Semir Musić (Travnik), Amar Rahmanović (Koper)

Napadači: Rijad Bajić (Željezničar), Armin Hodžić (Dinamo), Smail Prevljak (Liefering)

Kad se pogleda i mlada repka puno našeg materijala u njoj što sadašnjih igrača, što igrača koji su ponikli kod nas...RESPEKT
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 mar 2015, 11:38

znam, ali on nije vrijedan spomena :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 mar 2015, 11:39

čestitke Rikiju :thumbup:

protiv Slavije očekujem posjetu ako ništa kao i protiv Olimpica, 3 gola u mreži gosta i nijedan u našoj kad nas je već krenulo :angel:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 mar 2015, 11:42

Ma bitno da je pola repke igralo za nas, i da su od nas otisli u inostranstvo, dakle da nije bilo Zelje ne bi bilo ni ovih igraca kakvi su sada

mercedesBenzel
Kontakt:

Post Postao/la mercedesBenzel » 16 mar 2015, 11:50

Treba odma poceti furati raju do nedelje , treba ovim momcima dati ogromnu podrsku , Kokot igra sa ogromnom zeljom ko ga je pratio i protiv Bratstva u prijateljskoj i olimpika i sad sirokog. Varea nikad slabiji da on ima u pola zelju kao kokot on bi napravio nesto . SVe u svemu bod je odlican , zadatak slijedeci je napuniti grbavicu ! to nam je obaveza :!:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Cwirek, klasik, Levin, Napaceni87, perodeformero i 62 gosta.