Jel izasao
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma jok, presla ga tonja, mozda sljedece hefte tek
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Place na sudije, kaze da bi liga bila zanimljiva ovo rade 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Do kraja sezone ćemo morati igrati na 200% jer valja i protiv sudija igrat. Nakon ovoga danas je jasno da nisu nikakve greške u pitanju nego instrukcije
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Previse odmorni bili, pa nisu se uspjeli zagrijati kako treba 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovo neko od njih napisao?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 23:09Do kraja sezone ćemo morati igrati na 200% jer valja i protiv sudija igrat. Nakon ovoga danas je jasno da nisu nikakve greške u pitanju nego instrukcije![]()
![]()
Il Club più titolato al mondo!
Pa onaj sto je usao u rupu jos od bode i ne izlazimuxa je napisao/la: ↑15 mar 2026, 06:56Ovo neko od njih napisao?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 23:09Do kraja sezone ćemo morati igrati na 200% jer valja i protiv sudija igrat. Nakon ovoga danas je jasno da nisu nikakve greške u pitanju nego instrukcije![]()
![]()
![]()
Denzel toliko bio odsutan i čim se vratio odmah se uklopio u ekipu Padavičara
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Interu je problem forma Tirama, lik izgleda kao Leao iz Milana, totalna kurcobolja na terenu iz nekog razloga. Seru po Lautaru što ne zabija protiv Juventusa, Milana, Napolija a lik doktor za ove manje ekipe u skladu sa svojim mogućnostima.
Ipak nije svjetska klasa napadača ali opet dovoljno dobar da u ovom mrtvilu Serije A gdje nema svjetske klase u napadu bude najbolji u ligi. Kada dodaš na to da nema ni svjetske klase u odbrani u cijeloj ligi osim golmana Svilara i Majka on dođe do izražaja i rješava te male utakmice bez problema.
Mislio sam da neću dočekati dan kada u Italiji nema klasnog štopera, Kjelini zadnji WC štoper bio sa 37 godina.
Ipak nije svjetska klasa napadača ali opet dovoljno dobar da u ovom mrtvilu Serije A gdje nema svjetske klase u napadu bude najbolji u ligi. Kada dodaš na to da nema ni svjetske klase u odbrani u cijeloj ligi osim golmana Svilara i Majka on dođe do izražaja i rješava te male utakmice bez problema.
Mislio sam da neću dočekati dan kada u Italiji nema klasnog štopera, Kjelini zadnji WC štoper bio sa 37 godina.
MANIJACI JUG 1987
Je li razlika između ovog jucerasnjeg pada Dumfriesa i ovog od Salemakersa prije koji mjesec toliko drasticna da je jedno suđeno kao prekrsaj a drugo nije, obje situacije su rezultirale golom i u obje imamo istog sudca, samo sta je Chiffi na utakmici Intera bio var sudac a ovdje je glavni.
Da se razumimo za mene ni jedna nije prekrsaj, to sam pisao i kad je bila ova utakmica između Torina i Milana ali su me pojedinci uvjeravali da je ovo prekrsaj, nula dosljednosti, da ne pisem za onu situaciju Frattesia koja se do sada uvijek sudila, pa imamo i slicnu kad se sudila na stetu intera na utakmica Inter-Verona.
I ne mislim da postoji neka zavjera kako bi se prvenstvo napravilo zanimljivim, Inter je jucer moga zavrsit utakmicu i prije ove situacije vec su tal sudci teski qurac. Evo uvjeren sam da ce vec iduce kolo sudit nesto kontroverzno u korist Intera pa ce se opet pisat kako se pomaze a greska od ovog tjedna ce se zaboravit.
Da se razumimo za mene ni jedna nije prekrsaj, to sam pisao i kad je bila ova utakmica između Torina i Milana ali su me pojedinci uvjeravali da je ovo prekrsaj, nula dosljednosti, da ne pisem za onu situaciju Frattesia koja se do sada uvijek sudila, pa imamo i slicnu kad se sudila na stetu intera na utakmica Inter-Verona.
I ne mislim da postoji neka zavjera kako bi se prvenstvo napravilo zanimljivim, Inter je jucer moga zavrsit utakmicu i prije ove situacije vec su tal sudci teski qurac. Evo uvjeren sam da ce vec iduce kolo sudit nesto kontroverzno u korist Intera pa ce se opet pisat kako se pomaze a greska od ovog tjedna ce se zaboravit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ni blizu.
Svako ce za svoj tim naci bruku situacija koje idu za ili protiv. I nasem Hansu u napadu su lomili prste pa se nije sviralo prekrsaj. Ponistavali nam ciste golove zbog navodnih prekrsaja (RLC) a iste takve protiv nas priznavali etc.....
Rabiot dobija crveni tj drugi zuti radi prigovora. Dok svakog vikenda gledamo deset puta jace reakcije recimo od Barele pa ne dobije karton....
Covjek stavi ruku na njeg, a ovaj se baci ko u bazen
Svako ce za svoj tim naci bruku situacija koje idu za ili protiv. I nasem Hansu u napadu su lomili prste pa se nije sviralo prekrsaj. Ponistavali nam ciste golove zbog navodnih prekrsaja (RLC) a iste takve protiv nas priznavali etc.....
Rabiot dobija crveni tj drugi zuti radi prigovora. Dok svakog vikenda gledamo deset puta jace reakcije recimo od Barele pa ne dobije karton....
Covjek stavi ruku na njeg, a ovaj se baci ko u bazen
Bas bi fensi bilo vidjeti Como u LP, igraju bas fino, evo imaju sad i covjeka vise, tamam da okrenu Romu.
Tocno kao Gabbia, a osim sta je stavio ruku zahvatio mu je desnu nogu sta je vidljivo iz drugog kuta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ide Como prema LP, stvarno je Fabregas napravio moćan stroj
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Grehota bi ovdje bilo ista svirati. Ako je i bio neki kontakt nogama, onda ga je Denzel prouzrokovao ovakvim ofirnim bacanjem.
I za ovo se trazi faul, hahahha cisto simuliranje, kontakt je bio , ali ovako se nasađivati sasvim ispravna odluka ali navikli nakon Bastonija Barelle i ostalih zasticeni.
Ma cisto simuliranje, meni je smijesno da se ovo cak pokusava i opravdati. Mogu shvatiti da se bune sto im nije dosudjen eventualni penal nad Fratesijem, jer je bilo kontakta, ali ovo....
Pazi ovog Leaoa, on se kao buni nesto.
Evo internisti jeste sad sretni isti slucaj kao fratesi nije ni za milan penal.
Nismo. Mi bi dobili utakmicu a vi remizirali
We all have a past. We have ours and we're proud of it.