La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: La Liga
Prca čovjek koji je nakon Rome 10 dana nestao s foruma.
Veliki Gil Manzano je uvijek tu kad zatreba... Samo se sjetim ovog kada se lomilo prvenstvo prije 2 sezone kada Real osvoji titulu
ye*em li mu mamu madridsku
ye*em li mu mamu madridsku
U ban da su manje od tri dana u pitanju?anonymousHD je napisao/la:Prca čovjek koji je nakon Rome 10 dana nestao s foruma.

Kad se samo sjetim negiranja da ovo nije crveni
Tipično madridsko licemjerstvo, heh
Pa nije bilo VAR-a, štas ti mislio. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio
Kakvi mentalni sklopovi
Kakvi mentalni sklopovi
Bas me zanima sta si pisao nakon ovog Marcelovog lakta?Epidaurus je napisao/la:Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio![]()
![]()
Kakvi mentalni sklopovi
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
LEO10 je napisao/la:Bas me zanima sta si pisao nakon ovog Marcelovog lakta?Epidaurus je napisao/la:Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio![]()
![]()
Kakvi mentalni sklopovi
Eto šta je pisao. To sam ja aludirao iznad postom, a ne da Lenglet nije zaslužio. Ali Epid nije jedan od onih momaka što su u stanju pročitati post i razumjeti gaEpidaurus je napisao/la:Cuj kante Marcelo crveni
kek
Vjerujem da si jedva docekao prostalkat postove, ipak je to stalkanje jedina stvar koja ti daje neki smisao u zivotu i cini te sretnim. Drago mi je sto sam ti pomogao bar malo, takvima ko ti je sevap pomoc.
De Epi, bgt ne kenjaj o nekim mentalnim sklopovima i ne izmišljaj bezvezeEpidaurus je napisao/la:Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio![]()
![]()
Kakvi mentalni sklopovi
Epi nisi ti nista pomogao Blejzu nego si ispao glup kao i uvijek, nije da nismo navikli. Ajd sad razguli. Ako je namjerno udaranje zestoko kazniti pa ko je da je u pitanju.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav stalker.
Nemoj nas pratit u tramvajima više, života ti.
Šta li su pisali nakon što je Suarez KO Godina
Nemoj nas pratit u tramvajima više, života ti.
Šta li su pisali nakon što je Suarez KO Godina
Trebao ga je Marcelo jače odvaliti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Treba ga suspendovati radi ovoga, kakvo malo drogirano smeće.
Kako ti se da?Blejzer10 je napisao/la:LEO10 je napisao/la:Bas me zanima sta si pisao nakon ovog Marcelovog lakta?Epidaurus je napisao/la:Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio![]()
![]()
Kakvi mentalni sklopoviEto šta je pisao. To sam ja aludirao iznad postom, a ne da Lenglet nije zaslužio. Ali Epid nije jedan od onih momaka što su u stanju pročitati post i razumjeti gaEpidaurus je napisao/la:Cuj kante Marcelo crveni
kek
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
kakvla izvlakuša kad nema argumenataEpidaurus je napisao/la:Vjerujem da si jedva docekao prostalkat postove, ipak je to stalkanje jedina stvar koja ti daje neki smisao u zivotu i cini te sretnim. Drago mi je sto sam ti pomogao bar malo, takvima ko ti je sevap pomoc.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zato što nije toliko teško koristiti search ako znaš šta treba ukucati. Samo je.biga glupanima to izgleda kao magija pa te prozovu stalkerom.Kanye je napisao/la:Kako ti se da?
This is so sad, Alexa play Magija by Tose Proeski and Esma Redzepova.Blejzer10 je napisao/la:Zato što nije toliko teško koristiti search ako znaš šta treba ukucati. Samo je.biga glupanima to izgleda kao magija pa te prozovu stalkerom.Kanye je napisao/la:Kako ti se da?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Tražim oči plave ko Sarine.
Vidim po netu madridisti već počeli kalkulacije da bi Barca imala sada dva boda više da nije VAR-a. I odmah naravno 7 zadnjih titula osporise jer bi ih tobože Real osvojio da je bio VAR
Naravno u kalkulacije ne uračunaše poništeni gol Valladolida u zadnjoj minuti, jer jbg - madridisti
Naravno u kalkulacije ne uračunaše poništeni gol Valladolida u zadnjoj minuti, jer jbg - madridisti
Sto je meni trebalo da procitam zadnje 3 stranice ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.