Mokes je napisao/la: ↑15 dec 2024, 00:14
Tek sad vidim da je mučena Sloboda dala 3 gola u ovih 16 utakmica.
10 utakmica u nizu bez datog gola. Vjerovatno su poobarali sve negativne rekorde u ligi. Da igraju s juniorima, ne bi bili puno lošiji. Ne pratim ih, ali je očito nešto dublje, ne samo kvalitet ekipe.
Imaju dva puta ove zime. Da već sad krenu s pripremama za prvu ligu federacije ili da probaju na zimu dovesti par jakih igrača i krenuti u ovu skoro nemoguću misiju opstanka.
Pratim ligu dugo i zaista ne znam da je ikada bila gora ekipa.Na dobrom su putu da nadjebu Dzerzelez.Okej ne mogu pobjedjivati jer nemaju kvalitet,ne mogu boda uzeti cak ni kuci ali stvarno mi je nevjerovatno da ekipa za polusezonu skupi svega 3 gola.Ljudi uopste ne igraju fudbal,ne stvaraju sanse ne ulaze u prilike.I ta 3 gola sto su zabili jedan sa penala jedan iz ofsajda ili tako nesto protiv Veleza.
Stvarno ne znam do cega je,ekipa ima nekoliko pristojni imena.Da pucaju svaku sa 30 metara uslo bi nesto s vremena na vrijeme.
Ispast ce ponovo iz lige sto je sramota medjutim pitanje kako dalje.Husic mi ne djeluje nesto zagrijano za ovo,citao sam da ima dosta problema u privatnom zivotu pa mu se ne zamara oko ovoga.Sta ce dalje bit sa ovim klubom i kako ce skrpiti ekipu za sljedecu sezonu ostaje nam da vidimo.
Volio bi cuti misljenje tuzlaka o svemu