Niko ne kaze da ste vi losa ekipa. Zasticeni ste kao polarni Medvjedi od strane sudija zajedno sa Borcem. Sasvim je logično da bude penal ili crveni za Radnik.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:18Sta im radis ZrinjskiSvi se skupili, potajno se nadaju kiksu. Ako ne bude kiks, nadaju se kakvom nepostojecem penalu da im moze pjena na usta
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
A ako ne bude ni jedno ni drugo, hocemol se slozit da ce se analizirat svaki minut utakmice da se bar nepostojeci prekrsaji i zuti kartoni napisuRollingPaper je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:23Niko ne kaze da ste vi losa ekipa. Zasticeni ste kao polarni Medvjedi zajedno sa Borcem. Sasvim je logično da bude penal ili crveni za Radnik.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:18Sta im radis ZrinjskiSvi se skupili, potajno se nadaju kiksu. Ako ne bude kiks, nadaju se kakvom nepostojecem penalu da im moze pjena na usta
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Miješaš babe i žabe. Nisam pričao o općenitoj zaradi. Govorim o moći na tržištu. Niste zaradili tih 5 miliona kroz prodaje, nego kroz igre u Europi. Okej, poštujem, ne kažem da tih para nema, ali nisam uopšte o tome pričao.RedBlue je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:13O cemu pricas ljudino, pa mi smo zaradili ove sezone 5mil evra a nikog ne moramo prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:10Gruzijci imaju bolju reprezentaciju.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:50
Tri godine mladji igrac, nivo reprezentacija tu negdje..
Jedva cekam da vidim te transfere (Celika i Guliashvilia) 10 miliona KM, ocekuju se prilivi 20 miliona KM sljedece godine.
Nabroj mi 3 Saudijska igrača koja igraju na velikom nivou u Europi?
Gruzijci imaju Mamardashvilija, Kvaratskheliju, Mikautadzea..
Giorgi neće otići za cifru ispod 2 miliona eura ako nastavi sa ovakvim igrama. Naravno, ne mogu biti vidoviti pa da znam kakav bi scenarij ispao kad ga ne bi prodali ovu zimu. Može doživjeti pad forme.
Čelik će otići za milion, do max milion ipo eura.
Cifra od 1.5 bi bio odličan deal, iako ne znam kako bi mogli toliko dobiti.
Dižemo standarde na tržištu za našu ligu. Sviđalo se to nekome ili ne, ali to ne fakt.
Sarajevo redovno zadnjih 3-4 prelazna roka ima moć koju nema nijedan drugi klub u BiH, a to je da kupimo igrača za 300-400.000€ kao da je ništa( da se neko ne nakači i krene pisati gluposti, apsolutno ne mislim da su ovo ozbiljne cifre za iole ozbiljan fudbal, ali je stanje takvo da je za našu ligu takva cifra pojam ). Naravno, drugi segmenti se nisu poklopili i realnost je da smo od nekih kupljenih igrača imali manju korist od očekivane, ali sada nam se polako i rezultati kreću poklapati sa nivoom ulaganja.
Za Celika ako dobijete 500k da ga sutnete u dupe i proslavite kad ode. Malac veze nema, ne kontam forsiranje i hajp.
Tebi Virto nema koristi odgovarati, možemo lupati emotikone do ujutru, kad odgovoriš argumentovano pa ćemo se citirati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Čovjek je hladno izjavio da plaćaju obeštećenja od 400 hiljada eura i traži neke argumente.
A Mudražiji nisu mogli dati 3 hiljade eura veću platu koliko je tražio. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovdje da je dobar teren, utakmicabi bila jedna od boljih u ovoj polusezoni....
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Pola toga dođete dodiku, ne smijem ni pomislit ostalo na koliko stotina dijelova se mora razbit da bi se vratilo.RedBlue je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:13O cemu pricas ljudino, pa mi smo zaradili ove sezone 5mil evra a nikog ne moramo prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:10Gruzijci imaju bolju reprezentaciju.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:50
Jedva cekam da vidim te transfere (Celika i Guliashvilia) 10 miliona KM, ocekuju se prilivi 20 miliona KM sljedece godine.
Giorgi neće otići za cifru ispod 2 miliona eura ako nastavi sa ovakvim igrama. Naravno, ne mogu biti vidoviti pa da znam kakav bi scenarij ispao kad ga ne bi prodali ovu zimu. Može doživjeti pad forme.
Dižemo standarde na tržištu za našu ligu. Sviđalo se to nekome ili ne, ali to ne fakt.
Sarajevo redovno zadnjih 3-4 prelazna roka ima moć koju nema nijedan drugi klub u BiH, a to je da kupimo igrača za 300-400.000€ kao da je ništa( da se neko ne nakači i krene pisati gluposti, apsolutno ne mislim da su ovo ozbiljne cifre za iole ozbiljan fudbal, ali je stanje takvo da je za našu ligu takva cifra pojam ). Naravno, drugi segmenti se nisu poklopili i realnost je da smo od nekih kupljenih igrača imali manju korist od očekivane, ali sada nam se polako i rezultati kreću poklapati sa nivoom ulaganja.
Za Celika ako dobijete 500k da ga sutnete u dupe i proslavite kad ode. Malac veze nema, ne kontam forsiranje i hajp.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma ovaj Nidal Celik nije igrac na kojem bi se uzele pare. Kikser pravi samo napuhan igrac
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nismo, ybg, zavrnuo Mirvić pipu.
Kažu tražio 50 eura više, ali mu Ismir krenuo pokazivati džepove i da nema ni marke više.
Potajno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:18Sta im radis ZrinjskiSvi se skupili, potajno se nadaju kiksu. Ako ne bude kiks, nadaju se kakvom nepostojecem penalu da im moze pjena na usta
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da baš je Dodik iz svog dzepa dao....ne zabadaj nos tamo gdje nemaš pojmamnon46 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:33Pola toga dođete dodiku, ne smijem ni pomislit ostalo na koliko stotina dijelova se mora razbit da bi se vratilo.RedBlue je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:13O cemu pricas ljudino, pa mi smo zaradili ove sezone 5mil evra a nikog ne moramo prodati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:10
Gruzijci imaju bolju reprezentaciju.

Zrinski očajan, da nemaju pomoć sudija borili bi se za sredinu tabele.
-
- Kontakt:
Kod gola cist faul barisica nad barisicem
Radnik fenomenalan, odavno nisam vidio ovako borbenu ekipu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije besmisao, bar po meni?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:23Nerealno je da je veca cifra na tm-u od transfera, od cijelokupnih prihoda u fin.izvjestaju. Nesto se ne poklapa tu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:10Gruzijci imaju bolju reprezentaciju.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:50
A sto se ulaznih transfera tice i tih gluposti sa placanjem..
Zasto placati vodu 10 km ako ne vrijedi toliko? Besmisao.
A i kakvu ulogu predstavlja Bolonji ako daje 3 miliona eura jer ste za Serbecica dali pola miliona?
Možemo sve na papir staviti pa da vidimo jel tako. Ma da za tako nešto treba više vremena, prvom prilikom kad budem imao vremena ću to uraditi.
Ali evo ovako na prvu, Renan 170ak hiljada eura plaćen, a otići će za veću cifru. Da smo imali želju da ga prodamo dok je bio u boljoj formi, baš bi lijepo zaradili na njemu, a i ovako ćemo u najgorem slučaju na nuli biti( računam i pofinu cifru koju uzima već 2 godine ).
Viveros kupljen za oko 300.000€, na ljeto će njegov trenutni klub vjerovatno aktivirati klauzulu i platiti nam 1.5 miliona dolara za Kevina.
Lulićev otkup je otprilike tu negdje koliko smo i Kevina platili, vjerovatno ćemo se na taj potez odlučiti ako bude interesa i igrača.
Teško Beli, prije da će još koji iza leđa Mariću....
-
- Kontakt:
Lokomotiva tražila obeštećenje + da platimo dugove koje imaju prema Mudražiji da bi ga pustili kod nas - naši rekli NE.
Računovođi je to smiješno. Bolesnik.
Računovođi je to smiješno. Bolesnik.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 15 dec 2024, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Busi mamu im škutorsko ciifutsku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Proximic, ritam21 i 28 gostiju.