FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

farukzidane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la farukzidane » 14 maj 2016, 23:30

Ko mi je haver,brate dragi ja cesto pratim i kadete i juniore, u juniorima mi igra rodjak, ali to je nebitno, ovdje govorim o propustu i propustima koji se prave cijele sezone, ova generacija kadeta je najperspektivnija od rata na ovamo,,to ko prati zna o cemu pricam, za repke su bila bar jos dva igraca,,jer Klaric je pravi biser, decko po meni je i bolji od hadzica, pogledaj par njegovoih golova u zadnjih nekoliko kola i vidjeces o cemu pricam.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 maj 2016, 23:37

@faruk Bas se poceli bacati 'u cosak', evo prvi Klaric, odigrao za juniore utakmicu danas, i pogodio dva puta. Vjerovatno ce od sljedece sezone neki kadeti biti prebaceni u juniore, a neki juniori u prvi tim. Kakvo cosak, kakvi bakraci...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 14 maj 2016, 23:40

[quote="muhamedhulk"]@faruk Bas se poceli bacati 'u cosak', evo prvi Klaric, odigrao za juniore utakmicu danas, i pogodio dva puta. Vjerovatno ce od sljedece sezone neki kadeti biti prebaceni u juniore, a neki juniori u prvi tim. Kakvo cosak, kakvi bakraci...

nadam se da ce tako biti,,,vrijeme je pred nama,,samo da bude kako si napisao,,,Bog te cuo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 maj 2016, 23:41

Kako ce se ponoviti slucaj Cenaj kad likovi imaju profesionalne ugovore :urnebes: :rol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2016, 23:55

hilmo je napisao/la:@farukzidane
Sve što ti pišeš ima veze s Ibrakom i mi to svi znamo...
Pored svih onih stvari koje ostali forumaši zamjeraju upravi, opravdano, i što su opravdano nezadovoljni, ti našao da ih šatro kritikuješ za jednu glupost.. eee propust administracije, to je propust struke te selekcije.
Čuj plakao što nije igrao utakmicu koju može dobiti naša kadetska selekcija koja se takmiči u kantonalnoj ligi, a prije par dana taj isti igrač nastupao na evropskoj smotri svog uzrasta, još pod dojmom svega toga i da plače zbog jedne yebene tekme u OPL. E nabijam ja njega na nešto ako je zbog toga plakao.

Čuj da ga sklone u čošak.. e kakvo razmišljanje za odraslog čovjeka.. pa nije niko lud.

A slučaj "Cenaj" je objašnjen u medijima tako da administraciju ne treba kriviti zbog tog, jedino ako ti nisi pisao onaj članak u avazovom sportu po nalogu Ibraka.
:wave: :wave: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 14 maj 2016, 23:56

Lakoste je napisao/la:Kako ce se ponoviti slucaj Cenaj kad likovi imaju profesionalne ugovore :urnebes: :rol:
vrlo jake ugovore imaju i ponasaju se u skladu sa svim napisanim u istom, da bas je tako :thumbup:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 14 maj 2016, 23:59

Sabinho je napisao/la:
Pored svih onih stvari koje ostali forumaši zamjeraju upravi, opravdano, i što su opravdano nezadovoljni, ti našao da ih šatro kritikuješ za jednu glupost.. eee propust administracije, to je propust struke te selekcije.
Čuj plakao što nije igrao utakmicu koju može dobiti naša kadetska selekcija koja se takmiči u kantonalnoj ligi, a prije par dana taj isti igrač nastupao na evropskoj smotri svog uzrasta, još pod dojmom svega toga i da plače zbog jedne yebene tekme u OPL. E nabijam ja njega na nešto ako je zbog toga plakao.

Čuj da ga sklone u čošak.. e kakvo razmišljanje za odraslog čovjeka.. pa nije niko lud.

A slučaj "Cenaj" je objašnjen u medijima tako da administraciju ne treba kriviti zbog tog, jedino ako ti nisi pisao onaj članak u avazovom sportu po nalogu Ibraka.
Raspitaj se bolje za slucaj Cenaj i sta se sve tu desilo,,to neces sigurno naci na portalima, i da ti kazem,,zaboli me i za ibraka i za te u avazu (da ne kazem sta) i bilo kom portalu, nemam potrebe citati u portalima o stvarima koje se desavaju u klubu.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 maj 2016, 00:02

poznajem 70% ljudi u klubu,,i zaboli me,,kao sto sam vec rekao i za ibraka i dinu i sve ostale,,mene klub zanima i iznosim svoje misljenje o stanju u istom,,tudje misljenje postujem.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 00:05

farukzidane je napisao/la:poznajem 70% ljudi u klubu,,i zaboli me,,kao sto sam vec rekao i za ibraka i dinu i sve ostale,,mene klub zanima i iznosim svoje misljenje o stanju u istom,,tudje misljenje postujem.
Kako jedan obican navijac upozna 70% ljudi u klubu?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2016, 00:05

farukzidane je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Raspitaj se bolje za slucaj Cenaj i sta se sve tu desilo,,to neces sigurno naci na portalima, i da ti kazem,,zaboli me i za ibraka i za te u avazu (da ne kazem sta) i bilo kom portalu, nemam potrebe citati u portalima o stvarima koje se desavaju u klubu.

Nece se niko raspitivati o slucaju Cenaj, pogledacemo rezultate kadeta i juniora u domacim takmicenjima i inostranim turnirima, te njihovo ucesce i udio u reprezentativnim uspjesima. To nam je dovoljno. Ti si insajder, imas informacije iz prve ruke...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 maj 2016, 00:08

joker90 je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:poznajem 70% ljudi u klubu,,i zaboli me,,kao sto sam vec rekao i za ibraka i dinu i sve ostale,,mene klub zanima i iznosim svoje misljenje o stanju u istom,,tudje misljenje postujem.
prije svega nisam obican navijac, poslovi kojima sam se bavio na ovaj ili onaj nacin su bili povezani sa sportom, a sta ti to mislis da su ovi ljudi u klubu sad kao neke ogromne face ili vec sta da se ne mogu upoznati,,ako ih zelis upoznati eto ja se javljam da te upoznam sa vecinom tih ljudi,,ako je to sad nesto jako bitno i jako veliko.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 00:13

joker90 je napisao/la:
prije svega nisam obican navijac, poslovi kojima sam se bavio na ovaj ili onaj nacin su bili povezani sa sportom, a sta ti to mislis da su ovi ljudi u klubu sad kao neke ogromne face ili vec sta da se ne mogu upoznati,,ako ih zelis upoznati eto ja se javljam da te upoznam sa vecinom tih ljudi,,ako je to sad nesto jako bitno i jako veliko.
Pa da druze, upravo zbog poznanstava tvojih sa tim ljudima i slikama sa Ibrakom te ne mogu shvatiti kao realnog i objektivnog forumasa koji pise samo svoje misljenje, a nije pod uticajem nekog od pomenutih. Od koga si dobijao info koje si prije prenosio ovdje? Ibrak?
Bahati, bahati Željkan!
1946

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 maj 2016, 00:23

Brate ja imam svoju glavu i svoj mozak..postujem svacije razmisljanje i misljenje..ali JA sam svoje kreiram onako kako mislim da treba..ima ovdje forumasa koji me poznaju licno i oni jedini to mogu potvrditi ili ne...ja sam vec napisao ko hoce da cita...zaboli me...zna se sta za bilo koga u klubu..svi dolaze i odlaze..logika cista.. a klub ostaje...informacije imam jer znam 70% ljudi u klubu i prijasnjih i sadasnjih i to je valjda logika.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2016, 00:25

@rukfas tvoj prvi post na temi o FK Sarajevu je bio 28.08.2013. , nikad prije toga nisi pisao na ovoj temi. Zsto to pisem? Zato sto je to datum koji je bio dva dana nakon sto je Abdulah Ibrakovic imenovan za sd-a fudbalskog kluba Sarajevo (26.08.2013). Prije toga si imao dosta postova i svi su bili na temi Juventusa. Ja da sam navijac Sarajeva i da navijam i za neki strani klub javio bi se i na temi Sarajeva, ne bih cekao dolazak nekog covjeka u klub.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 00:26

Gledaj rukfaša stare ohrdine šta je ovo EPP :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 15 maj 2016, 00:35

Sabinho je napisao/la:@rukfas tvoj prvi post na temi o FK Sarajevu je bio 28.08.2013. , nikad prije toga nisi pisao na ovoj temi. Zsto to pisem? Zato sto je to datum koji je bio dva dana nakon sto je Abdulah Ibrakovic imenovan za sd-a fudbalskog kluba Sarajevo (26.08.2013). Prije toga si imao dosta postova i svi su bili na temi Juventusa. Ja da sam navijac Sarajeva i da navijam i za neki strani klub javio bi se i na temi Sarajeva, ne bih cekao dolazak nekog covjeka u klub.
Brate rado cu te upoznati sa prijasnjim rukovodstvom kluba ako zelis...da ti bude lakse...ako volis redzepagica i blekica ziju..velikog pitara :-))))

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 15 maj 2016, 00:48

farukzidane je napisao/la:Brate ja imam svoju glavu i svoj mozak..postujem svacije razmisljanje i misljenje..ali JA sam svoje kreiram onako kako mislim da treba..ima ovdje forumasa koji me poznaju licno i oni jedini to mogu potvrditi ili ne...ja sam vec napisao ko hoce da cita...zaboli me...zna se sta za bilo koga u klubu..svi dolaze i odlaze..logika cista.. a klub ostaje...informacije imam jer znam 70% ljudi u klubu i prijasnjih i sadasnjih i to je valjda logika.
Kakve su informacije idu li Dino,Elvir i kompanija??
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 00:50

rukfaš usko sarađivao s nekim iz uprave .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2016, 01:05

Sabinho je napisao/la:@rukfas tvoj prvi post na temi o FK Sarajevu je bio 28.08.2013. , nikad prije toga nisi pisao na ovoj temi. Zsto to pisem? Zato sto je to datum koji je bio dva dana nakon sto je Abdulah Ibrakovic imenovan za sd-a fudbalskog kluba Sarajevo (26.08.2013). Prije toga si imao dosta postova i svi su bili na temi Juventusa. Ja da sam navijac Sarajeva i da navijam i za neki strani klub javio bi se i na temi Sarajeva, ne bih cekao dolazak nekog covjeka u klub.
Brate rado cu te upoznati sa prijasnjim rukovodstvom kluba ako zelis...da ti bude lakse...ako volis redzepagica i blekica ziju..velikog pitara :-))))
Brate nema potrebe ali siguran sam da ti oni nisu smetali da se nekad i ovdje javis.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 maj 2016, 01:19

Završit će se i ova naša bitka, i naš će Ibrak opet biti najjači. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.