Moratti je kao predsjednik dobar i to stoji i uvijek ce stojati, malo je takvih danas, ali Moratti kao netko tko se razumije u ovaj posao je daleko od dobrog i to stoji.
Nego evo i Nagatomo nesto koljeno zayebo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uskace Pereira,ionako je slab Naga u zadnjim tekmama.Huska je napisao/la:Zar nije italjuve milan juve ili sta vec, pa ne znam zbog cega stalno ta prica o reprezentativcima, zar nije jak juve jaka i italija ili se to koristi kada se brane neke druge tvrdnje...
Moratti je kao predsjednik dobar i to stoji i uvijek ce stojati, malo je takvih danas, ali Moratti kao netko tko se razumije u ovaj posao je daleko od dobrog i to stoji.
Nego evo i Nagatomo nesto koljeno zayeboja stvarno ne kontam sta je ovo u zadnje vrijeme sa povredama, pa jos malo pa ce se i spavajuci pocet lomit...
Da,samo što ja nisam takvo što niti tvrdio.MaGiCa je napisao/la:Poenta nije na pravdanju 1 loseg poteza, vec na aboliranju celokupne lose politike.SiamoNoi je napisao/la: Ok,gdje sam ja to ja ijedan njegov loš potez opravdao kao što se može zaključiti iz tvog prethodnog posta?Očekujem citate.![]()
Kad kazes/kazete npr. "MM je dobar predsednik" ti/vi zapravo tvrdis/tvrdite da je ulupati milijardu i kusur miliona u 1 klub, a za to osvojiti 4 titule sul campo + LS + UEFACUP + CWC i napraviti 2 i 1/2 reprezentativaca za 17 godina nesto pozitivno.
Ovaj lik, ne znam ko je, @stomaklija, govori o sustini problema, a odmah (gle cuda) - neargumentovano ga se napada braneci lik i delo MMa od strane drugih forumasa. O tome se ovde radi.
A i takvog kakav god da je ga ne bi mijenjao za niti jednog drugog predsjednika.Moratti je kao predsjednik dobar i to stoji i uvijek ce stajati, malo je takvih danas, ali Moratti kao netko tko se razumije u ovaj posao je daleko od dobrog i to stoji.
Samuel tek za 14 dana na terenuPuma je napisao/la:A sto to niko nece da cestita rodjendan Johnatan-u ?![]()
Gadno ce biti bez japanca. Veliki je radnik i nadam se da ce sad uletiti Pereira i napokon pokazati sta zna. Oporavio se i Wally, bice spreman za vikend.
sLucajni je napisao/la:Alvarez na treningu izbio dva zuba Palasiju ... Ovaj upitan za Cataniu
Ja sam ipak juce naletio da je on spreman. Sad cu opet provjeriti.sanjingr je napisao/la:Samuel tek za 14 dana na terenuPuma je napisao/la:A sto to niko nece da cestita rodjendan Johnatan-u ?![]()
Gadno ce biti bez japanca. Veliki je radnik i nadam se da ce sad uletiti Pereira i napokon pokazati sta zna. Oporavio se i Wally, bice spreman za vikend.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.