razlomci,var,nebitno
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ja i dalje samo cujem kuknjavu ...
razlomci,var,nebitno
razlomci,var,nebitno
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I ovaj nekome pise o mentalnim sklopovima.Jos kad se poceo izvlaciti sa ovom pricom o stalkanjuBlejzer10 je napisao/la:LEO10 je napisao/la:Bas me zanima sta si pisao nakon ovog Marcelovog lakta?Epidaurus je napisao/la:Lik ga slozio laktom ko da je MMA borac i ovi se bune sto je crveni dobio![]()
![]()
Kakvi mentalni sklopoviEto šta je pisao. To sam ja aludirao iznad postom, a ne da Lenglet nije zaslužio. Ali Epid nije jedan od onih momaka što su u stanju pročitati post i razumjeti gaEpidaurus je napisao/la:Cuj kante Marcelo crveni
kek
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa nije stalkanje po forumu, već u real life. Čovjek je bolesnik. Ovom govori ne vozaj se tramvajima, meni šalje poruke s inicijalima imena.enobarca je napisao/la:I ovaj nekome pise o mentalnim sklopovima.Jos kad se poceo izvlaciti sa ovom pricom o stalkanju
A moraš razumjeti meduzeenobarca je napisao/la: I ovaj nekome pise o mentalnim sklopovima.Jos kad se poceo izvlaciti sa ovom pricom o stalkanju
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Osveticete im se u Miamiu 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Ja kako se sjecam Real prosle sezone izgubi od Gironemadridist je napisao/la:Osveticete im se u Miamiu
Gdje sam to napisao?anonymousHD je napisao/la:Čovjek je bolesnik. Ovom govori ne vozaj se tramvajima
prvi dobar post ovdje nakon utakmicemadridist je napisao/la:Osveticete im se u Miamiu
Čekaj, ja mislio Girona katalonska prcija.
Ipak su Espanyol i Getafe radodajke vjerne.
Ipak su Espanyol i Getafe radodajke vjerne.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rona ne dolazi ni večeras, pa jbemu di je puklo?
strah ga da ne zaplaceLillard je napisao/la:Rona ne dolazi ni večeras, pa jbemu di je puklo?
I mana mu sto nikad bijeli dres ne navuce jelanonymousHD je napisao/la:Treba ga suspendovati radi ovoga, kakvo malo drogirano smeće.
Rona ne dolazi, Pero isposlovo jos jednu nagradu za Modrica
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Navijači Barcelone slave što igrač Real Madrida osvoja nagradu. Šta sve neću doživit.
Iz La Lige izgleda samo prco neće doći, jbg, sramota ga, nema ga ni među TOP 3.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 24 sep 2018, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ove sezone nikad raniji pocetak madridskih govana u spasavanju prvenstava uz pomoc sudijske masinerije.
Da. Ali nije to ni upitno, upitno je što ti kao navijač RMa želiš da nagrada ode u ruke Ronalda. Nećemo se lagatanonymousHD je napisao/la:Navijači Barcelone slave što igrač Real Madrida osvoja nagradu. Šta sve neću doživit.
Casemiro: "Ballon d'Or to Modric? I think this year Luka has been excellent but I'd give it to..... CRISTIANO."
Rakitic, though, says that Modric is on another level, and has issued a firm rebuttal to those who are "jealous".
"Luka is now La Liga's big gun, he is the best player in the world this year and we Croats are very proud of him," he told Novi list . "I wish him that last prize that is left for him to win [the Ballon d'Or] because he absolutely deserves it.
"Those that are jealous of Luka, let them die in their jealousy! I am proud of him and as happy as if I was winning those awards!
Koga boli qurac za ronaldom
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ova danas je nebitna, BDO je bitan.Lillard je napisao/la:Da. Ali nije to ni upitno, upitno je što ti kao navijač RMa želiš da nagrada ode u ruke Ronalda. Nećemo se lagat![]()
Vrijeme je da se izjednačimo sa Barcom.

- IlCapitano
- Kontakt:
Ova sad će se računati Juventusu kao Cannavarova vama 2006. tako da se nećete izjednačitianonymousHD je napisao/la:Ma ova danas je nebitna, BDO je bitan.Lillard je napisao/la:Da. Ali nije to ni upitno, upitno je što ti kao navijač RMa želiš da nagrada ode u ruke Ronalda. Nećemo se lagat![]()
Vrijeme je da se izjednačimo sa Barcom.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moja poenta bila je ta da Modric zasluzeno uzima nagradu, ali isto tako, on je NIKADA ne bi uzeo da je Kiki ostao u Rejalu. Fact.anonymousHD je napisao/la:Navijači Barcelone slave što igrač Real Madrida osvoja nagradu. Šta sve neću doživit.
27.10.2020
Ali kakvi kompleksi od Messija.
likovi žele da fudbaler drugog tima uzme Balon samo da bi prestigao Lea.
A igrač iz njihovog tima prvi favorit za Balon.
A igrač iz njihovog tima prvi favorit za Balon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.