Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kakav je cirkus ovaj Facebook imam Velić, brate slatki.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Budite fini kad vam nije fino.
50 kila mesa bacila si tigruarelinho je napisao/la:
![]()
Otkad ti postade vehabija?High je napisao/la:Kakav je cirkus ovaj Facebook imam Velić, brate slatki.
Sto se drugih statusa tice, mislim da sami o sebi najbolje govore.
Pratim sve, satire radi.Federer17 je napisao/la:Otkad ti postade vehabija?High je napisao/la:Kakav je cirkus ovaj Facebook imam Velić, brate slatki.Ne znam, vec odavno u sirokom luku izbjegavam njegove postove, za razliku od prije kada sam to sve uglavnom popratio. Sad vidjoh neko od prijatelja na r.adiosarajevo lajkao vijest kako je imam te i te dzamije ugostio studenta da prespava u dzamiji. Odmah sam znao da je on i hajde reko da procitam..
Jarane moj, pa ne moras svako dobro djelo koje uradis napisati na FB-u, pogotovo pisati gotovo sve informacije o momku, samo sto nije licnu kartu skenirao i objavio. Ne studira 500 studenata iz Livna pravo u Sa. xD
Sto se drugih statusa tice, mislim da sami o sebi najbolje govore.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo FKS iz ljubavi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesi li napustio toprak?Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo FKS iz ljubavi
- legenda reala
- Kontakt:
šta je pitari
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad.High je napisao/la:Jesi li napustio toprak?Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo FKS iz ljubavi
Nova misija je pozicija premijera KS. Prvi akt ce biti delozacija svih Tuzlaka iz granica KS, posebno ovih NVO sektaša koji žive na kavijaru zbog naše nejaci.
@legendarni haj i ti u bordo dzemat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kao kad je Petar Kočić Musi Ćazimu Ćatiću rekao: Svi Turci u Malu Aziju, a on mu uzvratio: A Srbi u šumu. Za Tuzlake, one neuke, vrijedi ovo Ćatićevo. 
- alan_kardec
- Kontakt:
High je napisao/la:Kao kad je Petar Kočić Musi Ćazimu Ćatiću rekao: Svi Turci u Malu Aziju, a on mu uzvratio: A Srbi u šumu. Za Tuzlake, one neuke, vrijedi ovo Ćatićevo.
pocetak pjesme Muse Cazima Catica koja se zove Srpski ponos
Ja sam Srbin, srpsko d'jete,
Srpska mi je savijest čista;
Junačkih mi djeda slava
Ko sunašce žarko blista.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali i:alan_kardec je napisao/la:High je napisao/la:Kao kad je Petar Kočić Musi Ćazimu Ćatiću rekao: Svi Turci u Malu Aziju, a on mu uzvratio: A Srbi u šumu. Za Tuzlake, one neuke, vrijedi ovo Ćatićevo.
pocetak pjesme Muse Cazima Catica koja se zove Srpski ponos
Ja sam Srbin, srpsko d'jete,
Srpska mi je savijest čista;
Junačkih mi djeda slava
Ko sunašce žarko blista.
Postojbino draga Mladena i Tvrtka!
Hrvatstvo mi tvoje baštinstvo je sveto.
Ali pošto je poezija srpska, onda tu nema dvojbe.Ja sam Bošnjak - dičan junak:
Dobar ovaj drugi citat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Srpski.Besic je napisao/la:Dobar ovaj drugi citat
- alan_kardec
- Kontakt:
to si ti rek`o, ne ja.High je napisao/la:Ali pošto je poezija srpska, onda tu nema dvojbe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Fake NewsKawhi je napisao/la:RiNo je napisao/la:
Radikal u srcu
Ovde nema sumnje, obojica i dalje sanjaju Bulevar Ratka Mladića ali ****, ta priča odavno ne pije vodu i morala je da se izvrši kameleonizacija samo što, zbog prethodnog odeljka, Vučić to radi mnogo očiglednije citirajući Vebera i Pekića a Toma mučenik baš nume pa izgleda nekad baš izgleda groteksno kad prikriva zarđalu kašiku.
Pročitajte još na http://www.tarzanija.com/sudar-titana-toma-vs-vucic/
Što bi Donald rekao "Shhh, quiet".Goalgetter je napisao/la: Fake News
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.