Nego da ponovimo gradivo:
Donnie T.You know what uranium is, right? It’s this thing called nuclear weapons.
And other things.
Like lots of things are done with uranium.
Including some bad things.
A tek se zagrijava
Moderator/ica: insider
Donnie T.You know what uranium is, right? It’s this thing called nuclear weapons.
And other things.
Like lots of things are done with uranium.
Including some bad things.
Pa trebas biti ponosan na toBosniacum Lilium je napisao/la:Počelo se pričati po mahali da sam SDP-ovac![]()
Samo politika razuma. Glasao sam 3x do sada. Glasao sam za partije za koje sam mislio da imaju tim ljudi koji fakat mogu nešto uraditi. Glasao sam i za crvene, ali to nije SDP. Njihova kampanja se uvijek svodi "anamo oni zeleni". Ja na to ne padam. Sve dok vode takve kampanje, neće imati moj glas.tuzlak1987 je napisao/la:Pa trebas biti ponosan na toBosniacum Lilium je napisao/la:Počelo se pričati po mahali da sam SDP-ovac![]()
90% stranku cine pravi ljudi. U to sam se uvjerio.IlProfessore je napisao/la:Ma samo SDA Allaha mi
Ma i ja ako treba za poštene i iskrene ljude. Na lokalnim izborima je prava stvar jer neke ljude znam lično i mogu lično garantovati, a ovi opći su druga i krupnija stvar. Ne znam kome je ovdje historija fah i ko zna sva dešavanja još od srednjovjekovne Bosne, ali gotovo uvijek u nekoj literaturi o historiji iste naiđem na dijelove u kojima se govori o sukobima plemićkih porodica pa čak i uže porodice. Taj pogani mentalitet smo zadržali i gotovo hiljadu godina poslije pa zato danas svako na svoj mlin okreće. Najbolji primjer je šepić i skupina onih "nezavisnih", mada ni Efendić nije daleko od toga da bude još jedan u nizu odmetnika.Bosniacum Lilium je napisao/la:90% stranku cine pravi ljudi. U to sam se uvjerio.IlProfessore je napisao/la:Ma samo SDA Allaha mi
Ako se Seka kandiduje za predsjednicu, imat ce moj glas i besplatno cu lobirati za nju
Ma neće joj dozvoliti onaj konj, ali bih i ja to volio iskreno.Bosniacum Lilium je napisao/la:90% stranku cine pravi ljudi. U to sam se uvjerio.IlProfessore je napisao/la:Ma samo SDA Allaha mi
Ako se Seka kandiduje za predsjednicu, imat ce moj glas i besplatno cu lobirati za nju
To mozda u Sarajevu, u ostatku BIH nemaju ni 5% kvalitetnih. Sve seoske lole vode..Bosniacum Lilium je napisao/la: 90% stranku cine pravi ljudi. U to sam se uvjerio.
Mislim na lokalni nivo. Moje Novo Sarajevo je ok mjesto za zivot. Uvijek moze bolje i treba stremiti prema tome. Zato je neophodna ta kritika i zato se nije dobro vezati za stranke. Recimo Novi Grad je bio rupcaga dok je vladao SDP, kako je Efendic uzeo mandat, preporodio ih. Drugi mandat uzeo glasova vise nego svi ostali SDA nacelnici u Sarajevu.tuzlak1987 je napisao/la:To mozda u Sarajevu, u ostatku BIH nemaju ni 5% kvalitetnih. Sve seoske lole vode..Bosniacum Lilium je napisao/la: 90% stranku cine pravi ljudi. U to sam se uvjerio.
A i da je taj procenat, posto su na vlasti eto 25 godina konstantno sa kracim prekidima BIH bi danas bila razvijenija drzava ili bar Federacija
“Vama vaša vjera, a meni moja.” (109:6)High je napisao/la:Memić je umjetnik u anarhiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.