FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo nemoj dovodit nekog ko izlazi iz povrede pa treba da dize karijeru 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
renan je uz bilbiju bio najbolji spic lige. Medjutim, katastrofalan pad je dozivio iz xy razloga i taj pad je trajao previse za jednog ozbiljnog napadaca. Citavu polusezonu je picio po zivcima, konacno je otisao i bravo uprava.
- relativizam
- Kontakt:
necu reci ni da je dobar potez odlazak oliveire ni da los.
mene to ne interesuje,svako za koga sef i uprava misle da nije za nas nije,nismo nikakva humanitarna organizacija da vazda nesto cekamo da neko nadodje.
ja hocu titulu pa makar morali svi otici
mene to ne interesuje,svako za koga sef i uprava misle da nije za nas nije,nismo nikakva humanitarna organizacija da vazda nesto cekamo da neko nadodje.
ja hocu titulu pa makar morali svi otici
- egocentrik
- Kontakt:
Ja bih volio vidjeti jos jednog Saida u nasem dresu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Treba nam spic "ubica". Bojim se da ni Turkes nije to. Daj Boze da pozitivno explodira i demantuje me, ali mislim da se ne uklapa profilom u ovaj nacin igre koju Zekic forsira.
Ne smiju zajebati sa dovodjenjem novog spica sada, ni slucajno.
Ne smiju zajebati sa dovodjenjem novog spica sada, ni slucajno.
- FKS -
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Renan se nažalost nije uspio uozbiljiti i logičan je ovo potez s obzirom na odnos uloženog (plata) i dobivenog (igre na terenu). Nije da nije imao priliku vratiti se u formu i nije da se nije imalo razumijevanja.
Ako dodamo i mahalske priče o njegovim ludim izlascima.. Hvala i sretno.
Veliko je pitanje kako dovesti vrhunsku zamjenu ako znamo da zimski prelazni je obično tanak s ponudom. Al vidjecemo, neko mora doći.
Ako dodamo i mahalske priče o njegovim ludim izlascima.. Hvala i sretno.
Veliko je pitanje kako dovesti vrhunsku zamjenu ako znamo da zimski prelazni je obično tanak s ponudom. Al vidjecemo, neko mora doći.
Krenuo kao i svi kvalitetni Brazilci - na vrlo visokom nivou, a završio kao i svi Brazilci - po nargilama, noćnim klubovima.
Sarajevo ljubavi moja.
10.1. počinje rok kod nas, do tada će biti imena kao u romanu. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
moja idealna zamjena za Renana je Romanić iz Pančeva... mislim da je ovo lagano izvodivo
moja idealna zamjena za Renana je Romanić iz Pančeva... mislim da je ovo lagano izvodivo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
I ja sam na oku imao ovog, al realno ovo mu je prva sezona da “radi” nesto, oko 30 golova u karijeri.juka55 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:15https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Zasluzen odlazak nema se sta prigovoriti.Da je mogao vise jeste.Ne mozes ovdje radi zasluga jedne polusezone igrati 5 godina.Kod Mirze lose krenuo poslije proigrao.Rozman obrnuto,fino krenuo poslije se ugasio.Kod Zekica se nije ni upalio.Polusezona nista ni s cim.Borbenost 0.Pa jbt da je igrao presing i ganjao zadnju liniju protivnika rekao bi covjek hajde trci daj mu jos malo vremena ali bas nista.Ostaje zal sto ga nismo na vrijeme prodali i tjt.
Obzirom da odlazi i da ce Ristic na novu posudbu od klasicni napadaca ostajemo jedino na Turkesu.Moram pohvaliti momka jer evo skoro svaki dan odmora objavi sliku iz teretane ili nekog trcanja.Cini mi se da nije bio bas najspremniji ovu polusezonu ali odma radi na tome.Svidja mi se profesionalan odnos i moglo bi se to isplatiti medjutim upitno koliko se uklapa u sistem nase igre.Bekovi nam ne znaju ubaciti i tu su mu odma 70% manje sanse za gol.U Bijeljini prvi koristan centarsut iskoristio,u Posusju citavu utakmicu cekamo tako nesto,nista.Cim izadje iz igre sjajan centarsut ali Renan ne zabija.
Treba nam taj napadac ubica,profil Benko/Krpic.Ne smijemo tu kiksati,ako pogodimo bas s tom pozicijom moglo bi bit svega na proljece.Fali nam taj gol igrac koji ima osjecaj napadaca.
Obzirom da odlazi i da ce Ristic na novu posudbu od klasicni napadaca ostajemo jedino na Turkesu.Moram pohvaliti momka jer evo skoro svaki dan odmora objavi sliku iz teretane ili nekog trcanja.Cini mi se da nije bio bas najspremniji ovu polusezonu ali odma radi na tome.Svidja mi se profesionalan odnos i moglo bi se to isplatiti medjutim upitno koliko se uklapa u sistem nase igre.Bekovi nam ne znaju ubaciti i tu su mu odma 70% manje sanse za gol.U Bijeljini prvi koristan centarsut iskoristio,u Posusju citavu utakmicu cekamo tako nesto,nista.Cim izadje iz igre sjajan centarsut ali Renan ne zabija.
Treba nam taj napadac ubica,profil Benko/Krpic.Ne smijemo tu kiksati,ako pogodimo bas s tom pozicijom moglo bi bit svega na proljece.Fali nam taj gol igrac koji ima osjecaj napadaca.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
slažem se, ali eto mislim da bi kod nas nastavio istim tempom, plus igrao je ja mislim svaku 90 minuta utakmicu, spreman je samo takoChony533 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:20I ja sam na oku imao ovog, al realno ovo mu je prva sezona da “radi” nesto, oko 30 golova u karijeri.juka55 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:15https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Drmić slobodan igrač 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Najidealniji bi bilo da dođe neki pressing napadača ili deep lying. Imaš Guliashvila koji je brz i prodoran te mu treba neko ko će kreirati prostor ili vršiti pritisak na zadnju liniju kako bi napravili greške.
Turkeš mislim da nikako nije za ove formacije, u 433 ili 4231 mislim da bi bio zvjerka, ovako ne možemo ga iskoristiti u punom kapacitetu.
Turkeš mislim da nikako nije za ove formacije, u 433 ili 4231 mislim da bi bio zvjerka, ovako ne možemo ga iskoristiti u punom kapacitetu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Imaš li kakvog iz naftalina?H8Z7 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:56Najidealniji bi bilo da dođe neki pressing napadača ili deep lying. Imaš Guliashvila koji je brz i prodoran te mu treba neko ko će kreirati prostor ili vršiti pritisak na zadnju liniju kako bi napravili greške.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nemam ništa još, imamo Zekića ne brinem se sekunde sad.Surreal je napisao/la: ↑03 jan 2025, 14:01Imaš li kakvog iz naftalina?H8Z7 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 13:56Najidealniji bi bilo da dođe neki pressing napadača ili deep lying. Imaš Guliashvila koji je brz i prodoran te mu treba neko ko će kreirati prostor ili vršiti pritisak na zadnju liniju kako bi napravili greške.
Turkeš mislim da nikako nije za ove formacije, u 433 ili 4231 mislim da bi bio zvjerka, ovako ne možemo ga iskoristiti u punom kapacitetu.![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Riješili smo se Renana jer je Zekić tražio da mu se, ako je cilj titula, dovede novi napadač i stoper u ovom prelaznom roku!
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lavcina, laznokrilo, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Zagor i 59 gostiju.