Prvo zašto imaš potrebu da vrijeđaš, ja sam mislio da se može sa tobom normalno diskutovati ali ništa. Meni je baš drago da si ti nama dao dokaze o prošloj sezoni baš su nam bili potrebni, pa čovjece mi pricamo o ovoj sezoni i ona tabela je o OVOJ AKTUELNOJ SEZONI 2012/2013, a ti nama daješ dokaze o PROŠLOJ SEZONI. Ne kontma šta tebi nije jasno ovdje imamo sezonu 2011/2012 i ovu aktuelnu 2012/2013, valjda imaš kalendar i razlikuješ godine.korisnikforuma je napisao/la:LegendKiller, pričaš laži kao i obično, jer za ni jednu svoju tvrdnju nemaš nikakav argument ili dokaz.
Ja sam ti dao dokaze crno na bijelo o prošloj sezoni, prošle sezone je Milan grubo oštećen u derbiju protiv Juventusa ne priznavanjem regularnog gola. I onda ste plakali pola godine i govorili o sudačkim krađama. I tko je onda vama bio ravan. Ali podatak da je u trenutku kada se dogodio Muntarijev gol Milan već imao SEDAM dosuđenih penala, a Juventus JEDAN JEDINI govori nešto. A to što kažeš da vam je tada Inzaghi znao izboriti penal je LAŽ, a lako se da dokazati. Dakle dragi moj, vaš Inzaghi prošle sezone nije izborio niti jedan penalZato bolje šuti i ne sramoti se. A moram priznat da je Pazzinijevo umijeće iznuđivanja penala poprilično diskutabilno, jer za onakav pad protiv Bologne se obično dobiva žuti karton. Za simuliranje. Pogledaj ponovo video koji sam stavio.
Jednostavno Milanisti shvatite, vaš klub trenutno ima najveći utjecaj u nogometnom savezu Italije i za vas se zadnje dvije sezone KRADE na očigled svih nas ovdje. I to nije teorija zavjere već činjenica
Još jedan detalj da pobijem i zadnju tvrdnju iz tvog posta LegendKiller, Mexesu i Zapati su nedodjeljeni crveni kartoni i pri tome je grubo oštećen protivnik oba puta. A o kojem ti crvenom kartonu Chiellinija govoriš? Slažem se da je Cavani trebao, dapače morao dobiti izravni crveni karton zbog udaranja laktom, ali Chiellini?
" onclick="window.open(this.href);return false;
U ovom videu je jasno što je predhodilo Chiellinijevom čupanju Cavanija, a predhodio je grubi faul Cavanija.
I jeli Chiellini kriv što sudac nije zaustavio igru i svirao faul? Naravno da nije.
I reagirao je kako bi i svatko normalan reagirao nakon što je grubo i podlo udaren od strane Cavanija, vratio mu je, i to puno blaže.
Zato molim te, ako nemaš nikakvih dokaza za svoje tvrdnje, nemoj ih ni iznositi i sramotiti i sebe i nas.
O kvalitetu dokaza ne želim ni govoriti, nema potrebe smiješni su, tebi je dokaz da je milan poguran od strane sudija u prosloj sezoni penal dosuđen protiv fiorentine na utakmici koju smo izgubili, ok penal jeste diskutabilan ali kakve je milan imao koristi od tog penala da bi se moglo reci sudija nam donio pobjedu.
A to što kažeš da vam je tada Inzaghi znao izboriti penal je LAŽ
e vecu glupost odavno nisam cuo, pa svako ko se i malo razumije u fudbal zna da je inzagi bio najveci majstor za padanje i dobijanje penala, jednostavno covjeka vukla gravitacija malo više od ostalih igraca, ovako nesto ni sanjin još nije izjavio. A ja nisam ni reako nigdje da je inzagi prosle godina izborio i jedan penal reko sam imali smo ranije inzagija koji je znao izboriti penal to što ti nerazumiješ što citas nije moj problem. Ono što je nekad bio inzagi sada je pazini, ocito da mu je pipo dao par savjeta, ucio je od najboljeg.
obzirom da vidim kakve gluposti valjaš i pišeš nema smisla sa tobom diskutovati, pa cak ni sezone ne razlikuješ.
Kada skontaš u koja je aktuelna sezona javi se!