To je realna slika i prilika.
Onda sojenice koje svako drugi vjetar ustimava, slicne onim iz praistorije itd.
Vecina ruralnog stanovnista prezivljava na bizaran nacin.
Moderator/ica: insider
Cuo sam da ni JAR nije nista bolji. Dan te moze progutati a o noci da ne pricam... Ovi Arapi pogotovo Libija do onog proljeca su nekako bile najnormalnije i najsigurnije... Meni je Afrika generalno prelijep kontinent, koljevka covjecanstva, prelijepa priroda ali preopasna... Negdje sam isto cuo da je Etiopija onako prilicno "normalna"?SlevinKelevra je napisao/la:Ali, zato 20% stanovnistva ima HIV, a i noc te moze progutati samo tako... JAR, i zemlje Magreba. Sve ovo izmedju je...Bosniacum Lilium je napisao/la:
Hararu, glavni grad Zimbabvea, drzave koja ima nominalni GDP ko BiH
Ma, ovaj je neki psihopata
plus jako izrazen rasizam prema malobrojnoj bjelackoj populaciji u u drzavi.Asteriks je napisao/la:Kakav crni Zimbabve, losa industrija, a generalno privreda u kanalu iako leze na zlatu, zeljezu, platini i jos milion nekih ruda, neobrazovano poludivlje stanovnisto, strasno nizak prosjecni zivotni vijek itd.
Shadows je napisao/la:Pustite se crnjaka, samo sekss rodjaci.
Sad da je kriv, glupo je to tako reci. Nije tu jedan faktor presudan.Marsal je napisao/la:Kažu na klixu sve je alkohol kriv što je ovaj lav trojicu jarana uzrafalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesmo i glup narod u pm
Shadows je napisao/la:Svaki put sve bolje.
Cim se Ivanic i ostala bagra poziva na ustav znas koliko je sati.IlProfessore je napisao/la:Bake ih prska na BHT-u
A i kod njih zaudara na nejedinstvo između opozicije i vladajućih, a i katolička crkva se cijepa oko federalizacije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Cim se Ivanic i ostala bagra poziva na ustav znas koliko je sati.IlProfessore je napisao/la:Bake ih prska na BHT-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.