FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota.
U P R A V A
NAPOLJE
U P R A V A
NAPOLJE
Koja smo mi sramota, fuj!! Najljepsa bi vijest bila da jave da je neko Dinu rokno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne furajte se da smo pustili Olimpiku .... ja bi iskreno volio da jesmo .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
E nek su ispali i nek pjevaju u drugoj ligi titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava.Sad nek se takmice sa Laktasima hahahaha.Testo je napisao/la:ooooooooooooo ooooooooooooooo ooooooooooooo ooooooo ooooo oooooooooo ooooooooooo **** borca sarajvo
Iduce sezone prava liga
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- UnitedForce
- Kontakt:
@Besic de mi reci jesam li pogodio sastav 
Ovo na kraju ispade odlicno, sacuvali smo olimpic, jos uvijek smo u igri za evropu, a ispadose slavija i "srpski sampion"
Ovo na kraju ispade odlicno, sacuvali smo olimpic, jos uvijek smo u igri za evropu, a ispadose slavija i "srpski sampion"
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trecu godinu zaredom smo zavrsili ispred Skretnicara. Eto bar nesto pozitivno 
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 maj 2016, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo istinske fudbalske neznalice mogu podržavati ostanak Hurtića na klupi.
PS: Nekog treba ubit ako Okić ostane i naredne sezone kod nas , a Hebibović se ne vrati il' ne daj Bože ako se vrati pa mu ovaj prvi opet bude zauzimao mjesto onda treba više ljudi napastvovat hladnim ili vatrenim oružjem.
PS: Nekog treba ubit ako Okić ostane i naredne sezone kod nas , a Hebibović se ne vrati il' ne daj Bože ako se vrati pa mu ovaj prvi opet bude zauzimao mjesto onda treba više ljudi napastvovat hladnim ili vatrenim oružjem.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
treba spalevica dovest
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- PitarBordo
- Kontakt:
- UnitedForce
- Kontakt:
Jeste evo maloprije...PitarBordo je napisao/la:Da li je ikada na Koševu pobjedio Olimpic?
' $!
Kazu ne treba psovati igravima i upravi!
Yebo tebi Hurticu tvoj ljubimac sa brojem 9 sve po spisku ono neinteligentno, maloumno!! Kakva ubleha ce da nas vodi u ligi 12, ja jos ne vjerujem!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
PUTUJ EUROPO
PUTUJ EUROPO
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije nikad .PitarBordo je napisao/la:Da li je ikada na Koševu pobjedio Olimpic?
Majku li vam vašu glupu debilnu Ćelavi mag nam otišao ispred nosa , pa krv vam ***** šta vi radite . Marš u pm , da Bog da se svi raspustili 10og juna , pa da mogu normalnog trenera gledati nego ovog s vizijom koji gubi od Olimpica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma više retoričko pitanje...UnitedForce je napisao/la:Jeste evo maloprije...PitarBordo je napisao/la:Da li je ikada na Koševu pobjedio Olimpic?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako Sloboda osvoji kup, definitivno. Nek bude najskuplji igrač u ekipi, a nikad ni na klupi da ne bude, ne bi se ljutio.Testo je napisao/la:treba spalevica dovest
Dotakli smo dno. Ili ipak nismo, dotaci cemo ga slijedece sezone.
Pa ubleho feminizirana imas li grama obraza?? Daj tu ostavku, budi covjek, vidis dokle ste nas doveli krmad ona taldzijska!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 14 gostiju.