Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo je ključno, svi su već nestrpljivi, jedva se čekaju utakmice, Željo je opet IN, ako je ikada to prestao biti...terabajt je napisao/la:i jedva cekam narednu utakmicu
Ja već razmišljam ko bi mogao biti u prvih 11Virtu4l je napisao/la:Ovo je ključno, svi su već nestrpljivi, jedva se čekaju utakmice, Željo je opet IN, ako je ikada to prestao biti...terabajt je napisao/la:i jedva cekam narednu utakmicu
Nema se sta dodati !!!Western je napisao/la:Hvala Virtual na linku. Svaka cast klubu bez generalnog sponzora, klubu koji je sam svoj, klubu koji ne mora slaviti kinesku novu godinu. Klub koji samo slavi svoje titule i svoje omladince.
Uprite prstom u jos jedan klub u drzavi ciji je omladinac prvi strijelac kluba i ganja se sa Wagnerom za prvo mijesto. Zbog ovoga je Zeljo Zeljo.
Nemojte da vam ova euforija zamuti um. Lagano stati na zemju sa dvije noge igrati tekmu po tekmu. A komsijama prepustiti glorificiranje Benke, Krste i Kalasija. Nemao mi sampionski tim ali imamo sampionski duh sto ja ipak mislim da nije dovoljno za titulu ali lijepo nas je vidjet iznad Galaktikosa.
Bravo druže na ovoj analizi naših igraca, sve što si napisao je tačno, samo bih dodao za Vareu da zna ali da igra preko qrca, onako rekreativno, kad se vrati Đelmić, Varea ide na klupu a na ljeto ga trebamo ili prodati ili mu ne ponuditi novi ugovor. Razumijem ja kad nekoga ne ide, nije u formi, ali se onda bar bori majka mu stara,a ne ko maneken. I moram samo još dodati da naša sredina puno bolje i sigurnije izgleda sa malim Amirom nego bez njega..Minjore je napisao/la:Sta god da se desi do kraja sezone, ja sam zadovoljan. Ova borba i onakvo zalaganje zasluzuju sve pohvale.Pohvale i za dalekometne lopte, mislim da je danas odrzana lekcija u tim pasovimaEvo nabrzaka cu o igracima :
Antolovic - malo posla, sasvim solidno obavio i to malo posla. Raja je previse nesigurna sto se njega tice, bezveze paniku stvaraju. Pravi kapiten![]()
Čolić - Momak se polahko, ali sigurno vraca na pravi put. Par kornera lose izveo ali ostalo je na mjestu.
Kosoric - Fino odigrao, sigurno. Oni sanse nisu imali, osim tih suteva iz daleka, i tog retardiranog gola, frljoka obicna. Tri sanse imao poslije kornera, ali nije mu se dalo.
Uzelac - Momak pokazuje da ce biti od njega dobar stoper. U jednom trenutku u drugom poluvremenu je sam povukao loptu od naseg gola, nanizao 5,6 njihovih igraca i stvorio sansu Kokotu. Bravo Dejo![]()
Kvesic- Ako se ko vratio u pravu formu onda je to on. Fenomenalno igra, da bilo koga stavimo na stranu sa njim, pa čak i mrtvog Bučana to bi dobro izgledalo. Alal ti vera Kvesa.
Hasanovic- Solidno, malo sigurniji u odnosu na prosle utakmice.
D.Sadikovic - Solidno odigrao, po meni previse je carinio lopte, ali imao i dobrih poteza.
Memija- Odlicno, borio se, ginuo, svaka lopta se morala dobiti kada je on u pitanju. Ja od Mulalica ne pamtim srcanijeg i borbenijeg igraca. Sve je stizao. Dobar u tandemu sa Benjom![]()
Varea- Jedan od slabijih danas. Opet je na krilu bio, nekako mi previse loptu carini. Vidi se da zna, ali nije u formi.
Kokot - Sasvim dobra partija. Izuzetno me dojmio kod prvog gola, kakav je to ubacaj lijevom nogom bio, da se Riki samo poklonio. Borba svih 90 minuta, pokazuje da zasluzuje nositi Zeljin dres. Steta sto nije zabio onaj lob.
Bajic- Ja o tom momku imam samo rijeci hvale. Danas su ga i ostali forsirali, ali osjecaj za gol mu je postao izvanredan. Nastavi li ovako igrati, mi cemo milionsku cifru za njeg uzeti na ljeto. Korneri![]()
Hadziahmetovic- Kakav je to dragulj. Pa onaj roling na centru, kada izbaci dva igraca Slavije, tesko da ko moze napraviti u ovoj ligi, da ima smek za to. Bravo Amire![]()
Beganović - Malo igrao za neki objektivni komentar.
Manijaci - Perfektno izdanje. Od samog izdanja na tribinama, ponasanja, bez baklji opet bilo, do toga da su nasi navijaci ovaj put bili redari na Jugu i da su Želju nosili svih 90 minuta dovoljno dobro pokazuje kakvo je stanje. Bravo Manijaci, Bravo Željo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 47 gostiju.