FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj nismo htjeli da ovako sramno odigramo.Pa yebem ti i trenera i fudbal.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zaboravio sam reći da Kovačevića treba klupirati samo zbog lošeg poziconiranja iz utakmice u utakmicu . Ko želi ostanak Okića naredne sezone kod nas ,a osjeća se navijačem Sarajeva mora izvršiti suicid što brže može. Hebiba vratiti i Klaudija ako ikako može
FAKAT : Klaudijo 9 golova ove sezone
Bekić 9
Okić 5
FAKAT : Klaudijo 9 golova ove sezone
Bekić 9
Okić 5
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Uprava koja je vec na celu 5-6god.,koja je dozivjela blamaze poput Kukesija i Zete,najveci poraz u istoriji kluba od Menhegladbaha,nanijeli najvecu sramotu ugledu kluba petljajuci sa cobanom Husicem,potrosila milione u igracki kadar za bijedni ucinak od jednog Kup-a i jedne titule,pokrala i obogatila se dovodjenjem brat-bratu 70 NAZOVI igraca masno ih placajuci i uzimajuci procenat od njihovih ugovora,promjenila 15 trenera,samo u ovoj sezoni 4 ,svaku tekmu angozovali 5 puta vise policije od normalnog bojeci se vlastitih navijaca, nije zasluzila da ostane.FINANSIJE NISU SVE! UPRAVA NAPOLJE!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Uprava koja je vec na celu 5-6god.,koja je dozivjela blamaze poput Kukesija i Zete,najveci poraz u istoriji kluba od Menhegladbaha,nanijeli najvecu sramotu ugledu kluba petljajuci sa cobanom Husicem,potrosila milione u igracki kadar za bijedni ucinak od jednog Kup-a i jedne titule,pokrala i obogatila se dovodjenjem brat-bratu 70 NAZOVI igraca masno ih placajuci i uzimajuci procenat od njihovih ugovora,promjenila 15 trenera,samo u ovoj sezoni 4 ,svaku tekmu angozovali 5 puta vise policije od normalnog bojeci se vlastitih navijaca, nije zasluzila da ostane.FINANSIJE NISU SVE! UPRAVA NAPOLJE!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To bi bila najbolja stvar unazad godina i godina i imenovanje Petrovića poslije skupštine.SiouxLukavac je napisao/la:Zamislite sad ovaj scenarij, koji nije nemoguć:
-Ješić je dobio podršku od Tan-a, ostaje na klupi.
Sutradan, Ješić otkaz.
Prije neki dan, Hurtić vodi ekipu i u nastavku, treba nam kontinuitet sto se tiče trenera.
????????? OTKAAAAAAAAAAAAAAAZ ODMA!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovo barem znam i vjerujem da je nastimana tekma pa necu da se nerviram za nesto sto je vec onaprijed dogovoreno. Al meni je veca sramota kad izgubis od Mladosti na otvaranju nekog stadiona, kad te uzme slavija pa igracima poluamaterima, kad te Travnik klepi a meda ne mozes, kad mrtvi Rudar ne mozes da dobijes, kad se patis kuci pa ti sudija navlaci cijelu tekmu...e to je sramota.
A sto se tice prodaje tekme, jesmo li se ljutili kad smo godinama prodavali bodove Crvenoj zvezdi, jesu li tada svi u upravi bili kreteni, ili kad je nama Zvezda davala bodove da ostanemo u ligi.....to mnogi ne znaju al je bilo. Ne branim Dinu i kao i vecina mislim da treba da ode jer je bas debil i unazadio nas je koliko je mogao, al dati bodove Olimpiku je meni ok, kao sto smo i mi kupovali kad smo mogli samo jok niko to nece da prizna, gdje cemo mi kupiti neku tekmu. Jesmo drugovi kupovali smo i kupovat cemo mo...pozzz
A sto se tice prodaje tekme, jesmo li se ljutili kad smo godinama prodavali bodove Crvenoj zvezdi, jesu li tada svi u upravi bili kreteni, ili kad je nama Zvezda davala bodove da ostanemo u ligi.....to mnogi ne znaju al je bilo. Ne branim Dinu i kao i vecina mislim da treba da ode jer je bas debil i unazadio nas je koliko je mogao, al dati bodove Olimpiku je meni ok, kao sto smo i mi kupovali kad smo mogli samo jok niko to nece da prizna, gdje cemo mi kupiti neku tekmu. Jesmo drugovi kupovali smo i kupovat cemo mo...pozzz
Pola tima vapi za promjenom. Ovo je očaj i to nije samo zbog ove utakmice, već zbog čitave sezone. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A kad Benko promasi skoro citavu loptu,pa jos jedan zicer,da ne nabrajam dalje,nije nama problem Okic,vec je problem sto su nam sve pozicije u timu pokrivene igracima kvaliteta Sekija...joker90 je napisao/la:Al kad Okic promasi onu 1000% sansu, znao sam sta ce nam se desiti! Hurticu yebo te on, a ti njega, levatu onaj maloumni!!
Ajde HZ sad fino posamarajte debile,il cete opet da prijetite na treninzima pa poslije vam se ti isti smiju jer prijetite uz vjetar. Jadovi jadni jel znate ciji dres nosite,jel vam se nije igralo po kisi klosari bjedni. Ovaj lafo trener nemam objasnjenja za ovo dana pa bjednice dvije tekme dozivis najvece bruke ovo jos nisam dozivio u dvije tekme primas jade jadni 7 golova mrs klosari mrs Bekici,Okici i ostale tarabe sto dalje
Niti jednog placenika i branitelja uprave nema na temi ni A da napisu.
Da Benke nije bilo ispali bi iz lige, yebo te Okic i kad ga stavljas u istu recenicu sa Benkom! Duljevica na ljeto mozemo komotno dzabe pustiti, opet ga niko nece htjeti!PAPE1 je napisao/la:A kad Benko promasi skoro citavu loptu,pa jos jedan zicer,da ne nabrajam dalje,nije nama problem Okic,vec je problem sto su nam sve pozicije u timu pokrivene igracima kvaliteta Sekija...joker90 je napisao/la:Al kad Okic promasi onu 1000% sansu, znao sam sta ce nam se desiti! Hurticu yebo te on, a ti njega, levatu onaj maloumni!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Narednu sezonu smiju početi Pavlović Mihojević i 9 novih igrača.
Sve je ok al ovo za Borisiju je fula totalna,oni ce nabusit jace timove od nas,Bayerna redovno deru sta ima tu da se cudis kad nas oderuzlo87 je napisao/la:Uprava koja je vec na celu 5-6god.,koja je dozivjela blamaze poput Kukesija i Zete,najveci poraz u istoriji kluba od Menhegladbaha,nanijeli najvecu sramotu ugledu kluba petljajuci sa cobanom Husicem,potrosila milione u igracki kadar za bijedni ucinak od jednog Kup-a i jedne titule,pokrala i obogatila se dovodjenjem brat-bratu 70 NAZOVI igraca masno ih placajuci i uzimajuci procenat od njihovih ugovora,promjenila 15 trenera,samo u ovoj sezoni 4 ,svaku tekmu angozovali 5 puta vise policije od normalnog bojeci se vlastitih navijaca, nije zasluzila da ostane.FINANSIJE NISU SVE! UPRAVA NAPOLJE!
Svaka čast @Evandere poslije svega doživljenog se vidi da nisi uzalud prozivao one,kako vole za sebe reći,"spasioce" kluba..Evander je napisao/la:Idemo li ove godine u grupnu fazu?
Mame vam svima nesposobne hebem.
Majkl, jel te stid iti malo?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Upravo podizu dnevnice, poslije ce. Takodje strateski cekaju da splasne bijes navijaca, pa da nam predoce svijetlu viziju buducnost kluba.Evander je napisao/la:Niti jednog placenika i branitelja uprave nema na temi ni A da napisu.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 15 maj 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
To je nebuloza i spin obicniUnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
Budala ko vjeruje u vizionara na klupi ili ti ga trenera.
Ma Benko jedini koji odskace,al i on moze jedno poluvrijeme,ostali su svi isti,imas ovih mladjih od kojih moze neko i postati igrac al to jos uvijek nije...
- UnitedForce
- Kontakt:
Ne idemo jer i Tanov Kortrijk ce se plasirati u evropu. Po pravilima ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom tako da on bira ko ce igrat. Nije budala da nas odabere.joker90 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup, idemo nazalost u evropu..UnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
' $!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, fks74, Hajdeee, misstianopenaldo, Sazg, Vanja8 i 31 gost.