Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne vrijedjam ja selektora,ja samo napisem njegove greske.A to sto je neko zaludjen Papetom pa misli da se on ne smije kritikovati nek to okaci macku o rep.Igrace takodje nikad ne pljujem,nekad neke kritikujem.
Forumase NIKAD ne vrijedjam,to je izricito zabranjeno a i obraz mi ne dozvoljava,svako ima pravo na svoje misljenje.
Forumase NIKAD ne vrijedjam,to je izricito zabranjeno a i obraz mi ne dozvoljava,svako ima pravo na svoje misljenje.
http://www.vecernji.ba/sport/ovdasnje-s ... nti-417035 / evo LINK /Goalgetter je napisao/la:Nema sanse da Drmic igra za nas, njegova konacna odluka je Svicarska. Kad su igrali Hrvati protiv Svicaraca u februaru, Drmic je pjevao Hrvatsku himnu, i nakon tekme rekao da bi se mozda i odlucio za Hrvate, da su bili konkretniji, ali su ''prespavali'', i Hitzfeld ga je sebi uzeo. Sumnjam da je kod njega bila ikakva zelja da igra za BiH, iako teoretski, mogao je igrati za nas da je htio.
Btw. Mario Vrancic i dalje hara sa Paderbornom. Vode protiv FSV Frankfurta u gostima 0:3.
Da se je momku pristupilo prije godinu ipo. Sada bi imali jos jednog igraca kao sto je SEO za 10 godina u reprezentaciji. Takvog centarfora u BiH necemo stvoriti ni za sljedecih 50 godina. Ali sta ce on. Imamo mi takvih koliko hoces ....
"Zašto? Jesu li možda ovdašnji stručnjaci koji rade u hrvatskom, ali i u bh. nogometu, jer ovi bi mladići mogli možda nastupiti i za BiH, krivo procijenili da oni nisu dovoljno kvalitetni? A na takve mogućnosti upućuju i činjenice da baš nitko i nikada, kako tvrde očevi nogometaša, iz struktura HNS-a i NS-a BiH nije ni pitao za ovu dvojicu talentiranih igrača. A prije godinu-dvije bili su spremni i pješice doći u Zagreb ili Sarajevo, da im je ponuđeno igranje u hrvatskoj ili bh. reprezentaciji. Ta šutnja ili neupućenost i njih ih je rastužila, razočarala i definitivno ih ‘gurnula’ u švicarski dres, koji će časno nositi i u svakoj prilici, kao u prošlu subotu kada je Josip Drmić u Koprivnici presudio Hrvatskoj"
Inace Drmic ispade bolji igrac od Seferovica i Tankovica zajedno. 21 godina ( 15 golova u Bundesligi ovo godine ). Mozda i stigne do 20 golova. A tek mu je 21 ??
http://www.transfermarkt.com/en/josip-d ... 40579.html
Iskreno se nadam. Da ne bude sa Mariom Vrancicem kojega gora spominjes isto. Da kad se plasira u Bundesligu na kraju ove godine. Da se ne odluci Hrvatska i da ga ne pozove da zaigra za njih ( jako realno ). Ne znam zasto se momka ne pozove na jednu obicnu utakmicu i isproba. Posebno kad se zna da igra zadnjeg veznog ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 mar 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ok, evo ti tvog obraza u par postova:drummer je napisao/la:Ne vrijedjam ja selektora,ja samo napisem njegove greske.A to sto je neko zaludjen Papetom pa misli da se on ne smije kritikovati nek to okaci macku o rep.Igrace takodje nikad ne pljujem,nekad neke kritikujem.
Laz, neistina, dezinformacija, nagadjanje, lazna optuzba, pljuvanje, sve u jednom postu.drummer je napisao/la:Kad mu je šef i prijatelj Munja Usanovic dao selektorsko mjesto vjerovatno mu je rekao plata ti je 5000 eura,jbg.nema vise ali zato slobodno mozes safatati i sa strane sto ti god naleti sto on i radi.E u medjuvremenu su se primjenile neki odnosi u savezu ali on se tesko odrice tog profita sa strane bez obzira sto je legla i fina lova za plasman na SP.Kad se Bosnji osladi taj samo trazi vise.
Znaci imamo selektora iz vremena kad se mesetarilo masovno a u medjuvremenu smo promijenili neke stvari na bolje i tu nam nastaje nesklad,selektor ne prati poboljsanja nego zivi i radi u skladu sa proslim,nakardanim standardima.
To je nas problem.
Laz, obmana, dezinformacije, nigdje dokaza za optuzbe, poziv na linc.drummer je napisao/la:Umjesto da se veselimo prvenstvu i spremamo se za velike stvari mi strahujemo da se ne osramotimo a sve zbog toga sto se pravi kult licnosti od mesetara koji je davno reprezentaciju podredio licnim i interesima svog brata.
Moze u rang sa Kemalom,neunistivim vudu iscjeliteljem.
Okrenite se Kemalu,okrenite se Safetu,okrenite se kibletu.
SAFETE ODLAZI!
Mijesanje politike u sport, pljuvanje jednog naroda, rasprava o nekoj stranci na sportskom forumu.drummer je napisao/la:Najbolje je to primjetio i opisao gringo.To je ta sorta ljudi,SDA Bosnjaka kojima je rezon,suti nas je,samo nek ne puca dobro je.Eno citam sinoc navijace Zelje nazivaju plenumasima,to dovoljno govori u prilog mojoj tezi.
Svako ko se suprostavi nepotizmu,korupciji i svemu sto je rak-rana nasem drustvu,ti patrioti zvani samo nek ne puca ga proglase izdajnikom.
E ako ste vi zadovoljni s tim samo nek ne puca,ima nas koji nismo.Reprezentacija je nasa a nije Susiceva,ni stranacka.Mi cemo je braniti i ukazivati na ono sto ne valja,ne samo ukazivati nego i djelovati da to sprijecimo.
A prije ce biti da ste vi placenici,uvijek ste prisutni na forumu sa zadatkom da spinujete u maniru svojih idola.
Ponovo lazi, dezinformacije, obmane, bez ikakvih dokaza da neko pljacka, cisto pljuvanje. Takodjer pljuvanje direktno po Avdiji, jer eto zbog Avdije cemo se osramotiti.drummer je napisao/la:Samo nek ne puca dobro.A lole pljackaju li pljackaju.Ali suti,dobro je,nasi su,samo nek ne puca.
Nek igra i Avdija,nek se i osramotimo,samo nek ne puca.
Ovo nije vrijedjanje forumasa?drummer je napisao/la:I manipulator i obmanjivac.Jasno.Ammare je napisao/la:Calcio je lazovcina.... Evo i ja tvrdim!
Eto ti tvog obraza u par postova iz prethodnih dana, ne da mi se traziti vise, ali morao sam jednostavno da ti pokazem kakav si ti uljudjeni forumas koji laprda po citav dan, iznoseci lazi, obmanjujuci, vrijedjajuci kako Selektora tako i igrace, a tako i forumase.
Adio uljudjeni forumasu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
da mu je otisao Josip Broz on opet ne bi igrao za BiHAjax je napisao/la:http://www.vecernji.ba/sport/ovdasnje-s ... nti-417035 / evo LINK /Goalgetter je napisao/la:Nema sanse da Drmic igra za nas, njegova konacna odluka je Svicarska. Kad su igrali Hrvati protiv Svicaraca u februaru, Drmic je pjevao Hrvatsku himnu, i nakon tekme rekao da bi se mozda i odlucio za Hrvate, da su bili konkretniji, ali su ''prespavali'', i Hitzfeld ga je sebi uzeo. Sumnjam da je kod njega bila ikakva zelja da igra za BiH, iako teoretski, mogao je igrati za nas da je htio.
Btw. Mario Vrancic i dalje hara sa Paderbornom. Vode protiv FSV Frankfurta u gostima 0:3.
Da se je momku pristupilo prije godinu ipo. Sada bi imali jos jednog igraca kao sto je SEO za 10 godina u reprezentaciji. Takvog centarfora u BiH necemo stvoriti ni za sljedecih 50 godina. Ali sta ce on. Imamo mi takvih koliko hoces ....
"Zašto? Jesu li možda ovdašnji stručnjaci koji rade u hrvatskom, ali i u bh. nogometu, jer ovi bi mladići mogli možda nastupiti i za BiH, krivo procijenili da oni nisu dovoljno kvalitetni? A na takve mogućnosti upućuju i činjenice da baš nitko i nikada, kako tvrde očevi nogometaša, iz struktura HNS-a i NS-a BiH nije ni pitao za ovu dvojicu talentiranih igrača. A prije godinu-dvije bili su spremni i pješice doći u Zagreb ili Sarajevo, da im je ponuđeno igranje u hrvatskoj ili bh. reprezentaciji. Ta šutnja ili neupućenost i njih ih je rastužila, razočarala i definitivno ih ‘gurnula’ u švicarski dres, koji će časno nositi i u svakoj prilici, kao u prošlu subotu kada je Josip Drmić u Koprivnici presudio Hrvatskoj"
Inace Drmic ispade bolji igrac od Seferovica i Tankovica zajedno. 21 godina ( 15 golova u Bundesligi ovo godine ). Mozda i stigne do 20 golova. A tek mu je 21 ??![]()
Uf kako bi nam samo ovaj igrac dobro dosao.
http://www.transfermarkt.com/en/josip-d ... 40579.html
Iskreno se nadam. Da ne bude sa Mariom Vrancicem kojega gora spominjes isto. Da kad se plasira u Bundesligu na kraju ove godine. Da se ne odluci Hrvatska i da ga ne pozove da zaigra za njih ( jako realno ). Ne znam zasto se momka ne pozove na jednu obicnu utakmicu i isproba. Posebno kad se zna da igra zadnjeg veznog ??
Eldin Hadžić strijelac za Hercules na gostovanju kod Jaena.
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Drugi strijelac Bundeslige je potpisao za Arsenal!
Bilo je, kao i svake subote, zanimljivo u poslijepodnevnom šou-programu njemačkog Sky Sporta. U jednom trenutku Lothar Matthäus objavio je da supruga mladog švicarskog napadača hrvatskih korijena, Josipa Drmića, traži stan u Londonu, te da ima informaciju da je švicarski reprezentativac potpisao ugovor s Arsenalom. Konverzacija je tekla ozbiljno i neće nas iznenaditi pokaže li se na kraju tačnom. Drmić je ove sezone postigao 16 bundesligaških golova iz 27 nastupa. U proljetnom je dijelu sezone upisao 10. Zabio je 50 posto svih Nürnbergovih golova i drži bavarski klub u borbi za bundesligaški opstanak. Samo je Mario Mandžukić ispred njega na bundesligaškoj listi strijelaca s postignutim pogotkom više. Nedavno je ovaj odlični napadač zabio i dva gola za Švicarsku u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske.
Drugi strijelac Bundeslige je potpisao za Arsenal!
Bilo je, kao i svake subote, zanimljivo u poslijepodnevnom šou-programu njemačkog Sky Sporta. U jednom trenutku Lothar Matthäus objavio je da supruga mladog švicarskog napadača hrvatskih korijena, Josipa Drmića, traži stan u Londonu, te da ima informaciju da je švicarski reprezentativac potpisao ugovor s Arsenalom. Konverzacija je tekla ozbiljno i neće nas iznenaditi pokaže li se na kraju tačnom. Drmić je ove sezone postigao 16 bundesligaških golova iz 27 nastupa. U proljetnom je dijelu sezone upisao 10. Zabio je 50 posto svih Nürnbergovih golova i drži bavarski klub u borbi za bundesligaški opstanak. Samo je Mario Mandžukić ispred njega na bundesligaškoj listi strijelaca s postignutim pogotkom više. Nedavno je ovaj odlični napadač zabio i dva gola za Švicarsku u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske.
- maximusdecimus
- Kontakt:
ma ja, frajer koji pjeva hrvatsku himnu dok igra za Svicarsku ce bas igrati za Bosnu...to mu uopste nije bila opcija i glupo je kriviti savez zbog toga
Frajer pjeva Hrvatsku himnu GODINU IPO poslje neuspljelog skautinga Hrvatskog i BiH saveza. Otac mu je godinama igrao fudbal u Bosni. Pitanje je kako bi reagovao da se je igralo protiv BiH. Normalno da voli i Hrvatsku. Ali ipak prije naseg rekla kazala. Ja vjerujem rijecima njegovog oca, kao i Vuletinog oca ( prijeratnog fudbalera Sarajeva ) da su njihovi sinovi bili spremeni da odu pjeske u Zagreb ili Sarajevo. Evo ti sve crno na bijelo.maximusdecimus je napisao/la:ma ja, frajer koji pjeva hrvatsku himnu dok igra za Svicarsku ce bas igrati za Bosnu...to mu uopste nije bila opcija i glupo je kriviti savez zbog toga
http://www.vecernji.ba/sport/ovdasnje-s ... nti-417035 / LINK /
Da se ga je pozvalo prije godinu ipo. Kad nije bio toliko poznat igrac a ocigledno je bio spreman ( ne vidim razlog da ocevi lazu u medijima, cak mislim da je to bio njihov poziv preko medija savezima ). Mozda bi imali veceg patriotu nego sto su npr. Begovic ili Hajrovic sada. Momak je ipak Bosanac.
adriano_leite je napisao/la:Ok, evo ti tvog obraza u par postova:drummer je napisao/la:Ne vrijedjam ja selektora,ja samo napisem njegove greske.A to sto je neko zaludjen Papetom pa misli da se on ne smije kritikovati nek to okaci macku o rep.Igrace takodje nikad ne pljujem,nekad neke kritikujem.
Laz, neistina, dezinformacija, nagadjanje, lazna optuzba, pljuvanje, sve u jednom postu.drummer je napisao/la:Kad mu je šef i prijatelj Munja Usanovic dao selektorsko mjesto vjerovatno mu je rekao plata ti je 5000 eura,jbg.nema vise ali zato slobodno mozes safatati i sa strane sto ti god naleti sto on i radi.E u medjuvremenu su se primjenile neki odnosi u savezu ali on se tesko odrice tog profita sa strane bez obzira sto je legla i fina lova za plasman na SP.Kad se Bosnji osladi taj samo trazi vise.
Znaci imamo selektora iz vremena kad se mesetarilo masovno a u medjuvremenu smo promijenili neke stvari na bolje i tu nam nastaje nesklad,selektor ne prati poboljsanja nego zivi i radi u skladu sa proslim,nakardanim standardima.
To je nas problem.
Laz, obmana, dezinformacije, nigdje dokaza za optuzbe, poziv na linc.drummer je napisao/la:Umjesto da se veselimo prvenstvu i spremamo se za velike stvari mi strahujemo da se ne osramotimo a sve zbog toga sto se pravi kult licnosti od mesetara koji je davno reprezentaciju podredio licnim i interesima svog brata.
Moze u rang sa Kemalom,neunistivim vudu iscjeliteljem.
Okrenite se Kemalu,okrenite se Safetu,okrenite se kibletu.
SAFETE ODLAZI!
Mijesanje politike u sport, pljuvanje jednog naroda, rasprava o nekoj stranci na sportskom forumu.drummer je napisao/la:Najbolje je to primjetio i opisao gringo.To je ta sorta ljudi,SDA Bosnjaka kojima je rezon,suti nas je,samo nek ne puca dobro je.Eno citam sinoc navijace Zelje nazivaju plenumasima,to dovoljno govori u prilog mojoj tezi.
Svako ko se suprostavi nepotizmu,korupciji i svemu sto je rak-rana nasem drustvu,ti patrioti zvani samo nek ne puca ga proglase izdajnikom.
E ako ste vi zadovoljni s tim samo nek ne puca,ima nas koji nismo.Reprezentacija je nasa a nije Susiceva,ni stranacka.Mi cemo je braniti i ukazivati na ono sto ne valja,ne samo ukazivati nego i djelovati da to sprijecimo.
A prije ce biti da ste vi placenici,uvijek ste prisutni na forumu sa zadatkom da spinujete u maniru svojih idola.
Ponovo lazi, dezinformacije, obmane, bez ikakvih dokaza da neko pljacka, cisto pljuvanje. Takodjer pljuvanje direktno po Avdiji, jer eto zbog Avdije cemo se osramotiti.drummer je napisao/la:Samo nek ne puca dobro.A lole pljackaju li pljackaju.Ali suti,dobro je,nasi su,samo nek ne puca.
Nek igra i Avdija,nek se i osramotimo,samo nek ne puca.
Ovo nije vrijedjanje forumasa?drummer je napisao/la:I manipulator i obmanjivac.Jasno.Ammare je napisao/la:Calcio je lazovcina.... Evo i ja tvrdim!
Eto ti tvog obraza u par postova iz prethodnih dana, ne da mi se traziti vise, ali morao sam jednostavno da ti pokazem kakav si ti uljudjeni forumas koji laprda po citav dan, iznoseci lazi, obmanjujuci, vrijedjajuci kako Selektora tako i igrace, a tako i forumase.
Adio uljudjeni forumasu.
Ovo je sve istina.Jel mu Munib prijatelj-jeste.Jel se bunio kad su ga smjenili-jeste.Jel poziva slabe igrace iz slabih klubova-poziva.Jel mimo svakog postenog kriterija pozvao bratica i u debiju mu dao 70 minuta igre-jeste.Jel izigrao dogovor sa Dzekom da ga zamijeni oko 60 minute protiv Egipta-jeste.Jel ignorise nase mlade i kvalitetne igrace zbog njih-ignorise(Prcic,Bešić...)Jel se ponasa neprofesionalno,kasni na zrijeb,putem medija komunicira sa svojim igracima-jeste.Je li rekao nece meni Spahic i Dzeko praviti spisak pa kasnije da mu se oni nisu pokusavali mjesati u posao,dakle lagao je-jeste.To je taj kljucni trenutak koji je izazvao svu ovu frku,skrenuo je paznju da se pise o Spahicu i Dzeki a da prikrije svoje licne intereseJel prekrizio igrace koji su dugogodisnji reprezentativci da bi ovima napravio mjesto-jeste(Rahimic,Ibricic,Pandza,Muslimovic..)Jel ih poziva menadzerskim linijama radi prodaje-jeste.Jesu li se igraci zbog toga pobunili-jesu.Jesu li u pravu-jesu.
Dakle nema pljuvanja,samo moj pogled na stanje stvari.
Meni a vjerujem i vecini istinskih navijaca reprezentacije su duplo vece legende i za reprezentaciju vazniji faktori Misimovic,Spahic,Dzeko,Pjanic...nego Susic,to je ono sto vi navijaci Sarajeva ne mozete shvatiti.Susic je legenda iz proslosti(Sarajeva,Jugoslavije,PSG-a ali ne reprezentacije BiH,ovdje je samo to bitno)a oni su legende sadasnjosti i buducnosti i sto je najvaznije,opet ponavljam,reprezentacije Bosne i Hercegovine,ne nekih drugih kolektiva.
Uzivaj.
- maximusdecimus
- Kontakt:
gdje su u ovom tekstu izjave oceva??? ovo je obicno naklapanje novinara...evo ti tekst gdje mu otac kaze da Bosna uopste nije bila opcija i to je ono sto ja govorim, zbog toga ne mozes kriviti savezAjax je napisao/la:Frajer pjeva Hrvatsku himnu GODINU IPO poslje neuspljelog skautinga Hrvatskog i BiH saveza. Otac mu je godinama igrao fudbal u Bosni. Pitanje je kako bi reagovao da se je igralo protiv BiH. Normalno da voli i Hrvatsku. Ali ipak prije naseg rekla kazala. Ja vjerujem rijecima njegovog oca, kao i Vuletinog oca ( prijeratnog fudbalera Sarajeva ) da su njihovi sinovi bili spremeni da odu pjeske u Zagreb ili Sarajevo. Evo ti sve crno na bijelo.maximusdecimus je napisao/la:ma ja, frajer koji pjeva hrvatsku himnu dok igra za Svicarsku ce bas igrati za Bosnu...to mu uopste nije bila opcija i glupo je kriviti savez zbog toga
http://www.vecernji.ba/sport/ovdasnje-s ... nti-417035 / LINK /
Da se ga je pozvalo prije godinu ipo. Kad nije bio toliko poznat igrac a ocigledno je bio spreman ( ne vidim razlog da ocevi lazu u medijima, cak mislim da je to bio njihov poziv preko medija savezima ). Mozda bi imali veceg patriotu nego sto su npr. Begovic ili Hajrovic sada. Momak je ipak Bosanac.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se dogodilo da Josip ne igra za Hrvatsku?
- A, nije do nas... Mi smo dugo čekali, nadali se. I ja kad mi je sin ono dao gol za mlade Švicarske u Koprivnici, pitao sam se hoće li nam netko konačno prići. Nisu dolazili. A kad je zazv'o Hitzfeld, e, ovaj selektor, tri mu dana nismo odgovarali i mislili se, čekali. Tri dana smo ga pustili da čeka. Na kraju smo pristali, nije bilo druge opcije...
Pardon, vi ste iz Viteza, mali je rođen u Feierbachu, ali Bosna nije bila opcija...
- Ne, nikad, ma kakvi. Hrvatska ili Švicarska. Odavde nas nitko nije zvao...
jbga nije ni savez za sve kriv, kad ovaj smecar drmic nikad nije htio cuti o BiH nema se tu sta traziti.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kao prvo moj clanak je iz Vecernjeg lista /5.6.2012 /. Gdje novinar ( u kojega ti sumnjas da laze ) eksplicitno navodi ovaj citat " A na takve mogućnosti upućuju i činjenice da baš nitko i nikada, kako tvrde očevi nogometaša, iz struktura HNS-a i NS-a BiH nije ni pitao za ovu dvojicu talentiranih igrača. A prije godinu-dvije bili su spremni i pješice doći u Zagreb ili Sarajevo, da im je ponuđeno igranje u hrvatskoj ili bh. reprezentaciji".maximusdecimus je napisao/la:Ajax je napisao/la:
gdje su u ovom tekstu izjave oceva??? ovo je obicno naklapanje novinara..
Tvoj clanak je iz Slobodne Dalmacije /7.3.2014/. Poslje sjajnih igara Drmica. Mislim ja vise sumnjam u istinitost novinara Slobodne Dalmacije ( nebi bio prvi igrac kojeg nam je HR uzela ) nego u istinitost neutralnog novinara iz Vecernjeg lista. ( Bosansko izdanje )
Isto tako ponavljam. Intervju u vecernjem listu se je desio godinu i 8 mjeseci prije ovog u slobodnoj dalmaciji. Da je neko koje za to zaduzen. Imao nos i pozvao malog Drmica, ( prije vise od godine ipo ) oni bi se tada vjerovatno i odazvao. ( kao sto mu otac sam rece ).
Ali posto nasi "genialci" cekaju tek da se igrac u potpunosti razvije igracki da ga pozovu ( Ibrahimovic ). Nije im dovoljno da nekoj drugoj drzavi oduzmu dobar proizvod ( u kojeg su oni ulagali godinama ) nego hoce ljudi gotov proizvod. Mada ni tad nije 100% da ce se igrac pozvati. Zbog tih "genijalaca" cemo i dalje gubiti vrhunske igrace Drmic, Halilovic itd.. Isto ce se vjerovatno desiti ( ponavljam ) sa Mariom Vrancicem. Koji cim izbori Bundesligu ceka ga poziv Hrvatske reprezentacija. A ako ga nasi pozovu za ovih par okupljanja , mozda i bude nas igrac. Vjerovatno imamo previse igraca na zadnjem veznom pa je to valjda problem.
Mario Vrančić: Dres Zmajeva je velika želja
Mario Vrančić ranije je nastupao za omladinske selekcije Njemačke, a kako kaže, bila bi mu čast postati dio reprezentacije Bosne i Hercegovine, zemlje iz koje vuče porijeklo. Mario ove sezone sa uspjehom nastupa u Drugoj Bundesligi u dresu Paderborna, dok je stariji brat Damir uspješan u Eintrachtu iz Braunschweiga. „Nikada me nitko nije zvao iz BiH. Imao sam samo kontakt od strane njemačkog nogometnog saveza, pa sam i igrao za omladinske selekcije Elfa. Bila bi mi velika čast igrati za Zmajeve. Već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu? Ma teško, jer je BiH jaka selekcija i Safetu Sušiću i njegovim momcima želim što bolji plasman na Mundijalu. Mislim kako ćemo uz Argentinu proći u knockout fazu takmičenja," izjavio je mlađi Vrančić.
/ Evo tek toliko da se zna. Da ne bude poslje pola godine, kada izjavi da voli i Hrvatsku sto je normalno. Da se ne bude opet pricalo kao i sa Drmicem. Nikad on nebi zaigrao za BiH itd ...... /
http://www.24sata.info/sport/fudbal/390 ... s-bih.html
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9713 ... zelja.html
http://****/magazin/vrancic-bi ... a-bih.html
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vrancic ... nik/123069
"Naravno da pratim utakmice reprezentacije BiH jer je i moj brat igrao u državnom dresu i svaku utakmicu sam pratio i radovao se uspjehu. Mislim da imamo dobru reprezentaciju, koja je u stanju pobijediti svakoga, te se nadam da ćemo u Brazilu proći grupu", kaže bivši igrač Mainza i Borussije Dortmund i na kraju dodaje:
"San svakog igrača je reprezentativni dres i naravno da se ne bi dvoumio ni sekunde oko nastupa, ali ne želim se sada pred Svjetsko prvenstvo nametati preko medija radi drugih igrača koji su iznijeli teret u kvalifikacijama. Mlad sam i vrijeme je moj saveznik, ako selektor osjeti da sam potreban reprezentaciji svakako da ću s velikom radošću obući državni dres."
Mario Vrančić ranije je nastupao za omladinske selekcije Njemačke, a kako kaže, bila bi mu čast postati dio reprezentacije Bosne i Hercegovine, zemlje iz koje vuče porijeklo. Mario ove sezone sa uspjehom nastupa u Drugoj Bundesligi u dresu Paderborna, dok je stariji brat Damir uspješan u Eintrachtu iz Braunschweiga. „Nikada me nitko nije zvao iz BiH. Imao sam samo kontakt od strane njemačkog nogometnog saveza, pa sam i igrao za omladinske selekcije Elfa. Bila bi mi velika čast igrati za Zmajeve. Već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu? Ma teško, jer je BiH jaka selekcija i Safetu Sušiću i njegovim momcima želim što bolji plasman na Mundijalu. Mislim kako ćemo uz Argentinu proći u knockout fazu takmičenja," izjavio je mlađi Vrančić.
/ Evo tek toliko da se zna. Da ne bude poslje pola godine, kada izjavi da voli i Hrvatsku sto je normalno. Da se ne bude opet pricalo kao i sa Drmicem. Nikad on nebi zaigrao za BiH itd ...... /
http://www.24sata.info/sport/fudbal/390 ... s-bih.html
http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/9713 ... zelja.html
http://****/magazin/vrancic-bi ... a-bih.html
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vrancic ... nik/123069
"Naravno da pratim utakmice reprezentacije BiH jer je i moj brat igrao u državnom dresu i svaku utakmicu sam pratio i radovao se uspjehu. Mislim da imamo dobru reprezentaciju, koja je u stanju pobijediti svakoga, te se nadam da ćemo u Brazilu proći grupu", kaže bivši igrač Mainza i Borussije Dortmund i na kraju dodaje:
"San svakog igrača je reprezentativni dres i naravno da se ne bi dvoumio ni sekunde oko nastupa, ali ne želim se sada pred Svjetsko prvenstvo nametati preko medija radi drugih igrača koji su iznijeli teret u kvalifikacijama. Mlad sam i vrijeme je moj saveznik, ako selektor osjeti da sam potreban reprezentaciji svakako da ću s velikom radošću obući državni dres."
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 mar 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
@Ajax, ne trollaj više temu s Drmićem, ne da se ući na temu od tvog piskaranja o nebitnim stvarima, itd
nemaš potrebe da bolduješ slova, svi mi znamo ko je i šta je Mario Vrančić i da mu je dres naše repke dugogodišnja želja
Necu vise pisati o Drmicu. Ali samo AKO i samo tada. Ako ti licno poznajes njegovog oca ili njega mozes eksplicitno sa sigurnoscu tvrditi da on nebi igrao za BiH da se ga je pozvalo prije godine i 8 mjeseci. Dali bi on zaigrao ili ne je u najmanju ruku podjednaka spekulacija onih koji tvrde da bi. Kao onih koji tvrde da nebi. To jaro nije n T od Trolanja, toliko !!Chinaglia je napisao/la:@Ajax, ne trollaj više temu s Drmićem, ne da se ući na temu od tvog piskaranja o nebitnim stvarima, itdnemaš potrebe da bolduješ slova, svi mi znamo ko je i šta je Mario Vrančić i da mu je dres naše repke dugogodišnja želja
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 mar 2014, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Eldin Hadzic strijelac za Hercules. Trenutno igraju 1:1 kod Jaena. Da napomenem da su danas u pocetnom sastavu Standarda Dino Arslanagic, odnosno Dario Dumic u sastavu Brondbya. Cini se da se Dumicev Brondby napokon moze boriti za najvise pozicije u Danskoj.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
jašta nego trolaš, niko ne spominje Drmića, ti se nakačio i uporno kucaš postove o njemu jebt .. pa ja bih prvi kritikovao Papeta i Savez zbog njega, da je bilo neke šanse da on zaigra za nas, itd .. vidiš da niko ne stavlja ovo na dušu Papetu i Savezu, pa nemoj ni ti
imaju Pape i Savez drugih stvari zbog kojih se može kritikovati, pa raspali
imaju Pape i Savez drugih stvari zbog kojih se može kritikovati, pa raspali
- Goalgetter
- Kontakt:
Da zavrsimo ovo oko Drmica:

Nego Ajax aka. Romanista10 ili VanPersie se vratio.JOSIP DRMIĆ (21) pokazao je HNS-u koga je izgubio: Hrvat čiji su roditelji iz Srednje Bosne zabio je Hrvatskoj dva sjajna gola u St. Gallenu, umjesto da je sinoć, ali i ranije, zabijao za Hrvatsku.
"Dok je svirala Lijepa naša, pjevao sam je u sebi. Mama me naučila riječi." otkrio je nakon utakmice napadač koji je ove sezone za Nurnberg zabio 11 golova.
Iako je utakmicu protiv Hrvatske odigrao tako da bi se mogao hvaliti i likovati, nakon meča bio je skroman: "Hrvatska je senzacionalna, a Modrić, Mandžukić, Olić, igrači kojima se divim."
I još malo poruke HNS-u za kraj: "Žao mi je što ne igram za Hrvatsku, tužan sam zbog toga. Ali, nitko iz Hrvatske nije se obratio, ni meni, ni mojoj obitelj.
"I što sam onda mogao", opravdava se Drmić, "odrastao sam u Švicarskoj i u njezinom dresu dajem sve od sebe. Pa i protiv Hrvatske, ispada da je to moj najdraži suparnik." rekao je Hrvat, koji je Hrvatskoj zabio i kao napadač mlade švicarske reprezentacije.
Drmić je nakon utakmice razmijenio dres s Modrićem, a još jedan Hrvat koji je za Švicarsku zabijao svojima, Mario Gavranović, mijenjao se za majicu s "dvostrukim sunarodnjakom" Rakitićem.
Sto je ruzno vidjeti ovu Belgijsku zastavu pored Arslanagicevog imena...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje su dokazi za to sto kazes da je tako? Gdje su dokazi? Zasto mu je produzen ugovor od strane Ivice Osima ako je sve to istina? Ovo su pitanja vezana za te malverzacije, dakle, dokazi, kojih nema, ali eto ti to iznosis kao da imas dokaze. Pokazi i nama dokaze pa cemo ga pljuvati.drummer je napisao/la:
Ovo je sve istina.Jel mu Munib prijatelj-jeste.Jel se bunio kad su ga smjenili-jeste.Jel poziva slabe igrace iz slabih klubova-poziva.Jel mimo svakog postenog kriterija pozvao bratica i u debiju mu dao 70 minuta igre-jeste.Jel izigrao dogovor sa Dzekom da ga zamijeni oko 60 minute protiv Egipta-jeste.Jel ignorise nase mlade i kvalitetne igrace zbog njih-ignorise(Prcic,Bešić...)Jel se ponasa neprofesionalno,kasni na zrijeb,putem medija komunicira sa svojim igracima-jeste.Je li rekao nece meni Spahic i Dzeko praviti spisak pa kasnije da mu se oni nisu pokusavali mjesati u posao,dakle lagao je-jeste.To je taj kljucni trenutak koji je izazvao svu ovu frku,skrenuo je paznju da se pise o Spahicu i Dzeki a da prikrije svoje licne intereseJel prekrizio igrace koji su dugogodisnji reprezentativci da bi ovima napravio mjesto-jeste(Rahimic,Ibricic,Pandza,Muslimovic..)Jel ih poziva menadzerskim linijama radi prodaje-jeste.Jesu li se igraci zbog toga pobunili-jesu.Jesu li u pravu-jesu.
Dakle nema pljuvanja,samo moj pogled na stanje stvari.
Meni a vjerujem i vecini istinskih navijaca reprezentacije su duplo vece legende i za reprezentaciju vazniji faktori Misimovic,Spahic,Dzeko,Pjanic...nego Susic,to je ono sto vi navijaci Sarajeva ne mozete shvatiti.Susic je legenda iz proslosti(Sarajeva,Jugoslavije,PSG-a ali ne reprezentacije BiH,ovdje je samo to bitno)a oni su legende sadasnjosti i buducnosti i sto je najvaznije,opet ponavljam,reprezentacije Bosne i Hercegovine,ne nekih drugih kolektiva.
Uzivaj.
Dalje, dogovor sa Dzekom? Kako znas da je postojao dogovor sa Dzekom? Dzeko rekao da je postojao, Susic rekao da nije postojao, da ga je pregledao doktor reprezentacije i dao zeleno svjetlo. Da je bio povrijedjen, sigurno se ne bi s njim rizikovalo. Dakle, spekulacija, neistina, laz, obmana, jer se ne moze sa sigurnoscu reci da li je postojao dogovor ili ne.
Za Dzeku i Spahica je demantovao ako se dobro sjecam i mislim da je taj intervju bio ovdje, da je rekao da mu se niko ne mijesa u posao. Ispravi me ako grijesim, ali ispravi sa opipljivim sredstvima, a ne spekulacijama.
Rahimic, Ibricic, Pandza, Muslimovic, sta reci nego se nasmijati
Koji su se igraci pobunili? Ko se to javno pobunio? Koji su to igraci pozvani po menadzerskoj liniji? Dosadni ste vise sa tom pricom oko Seada Susica. Ako je tako, zasto nema Zahirovica koji vam je do jucer bio adut da se "dokaze" uticaj Seada u repki? Dakle, spekulacije, gluposti, nikakvi argumenti.
Dakle, pljuvanje od a do z, jer je tvoj pogleda na stvari upravo pljuvanje, izvrtanje istine, laz, obmana itd.
Istinskim navijacima je repka na prvom mjestu, a ne igrac ili selektor. Ni Dzeko, ni Spaha, ni Miske, ni Pape, ni Pjana, niko nije veci od repke. Repka je svetinja svakom normalnom insanu. Da li je normalan insan onaj koji iznosi lazi i neistine i obmanjuje narod? To je upravo ono sto ti radis. Iznosis svoje misljenje kao da su neki argumenti ili dokazi, sto nema veze s vezom i kao takav, nikada neces moci biti istinski navijac reprezentacije, jer je ocigledno tebi Pape meta, bez ikakvih dokaza. Istinski navijaci BiH, kao i najveci na ovim prostorima Ivica Osim, pozivaju na smirivanje strasti, na spustanje lopte na zemlju, jer je to ono sto nam treba. Oni koji sada pozivaju na ostavke, nikako ne zele dobro reprezentaciji, jer ne mozes tako velike stvari mijenjati pred pocetak Svjetskog i to bi svaki laik morao znati. Dakle, ponavljam ti, ne zelis dobro repki, zelis da ispunis neke svoje ciljeve ili zadatke.
Kazes da branim Susica jer sam navijac Sarajeva? Zasto onda ne pljujem po Ivici Osimu koji je legenda Zeljeznicara? Zasto imam toliko postovanja prema Ivici, iako sam navijac Sarajeva? Dakle, opet spekulacija, laz, neistina, ono sto ti odlicno ide od ruke.
I za kraj, ma koliko ja volio Sarajevo, reprezentacija BiH uvijek mora biti na prvom mjestu, jer je to ono sto nas spaja, a ne bi nas trebalo razdvajati. Ljubav prema klubu je jedno, a ljubav prema zemlji u kojoj sam odrastao i za koju bih glavu dao je nesto sasvim drugo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, denza, HariTz, L-Train, Miske01, Mostarska, NebeskaSila96, s4mke, signalidunapark i 71 gost.