FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobar je Crnov igrač i ističe mu ugovor sa Zrinjskim na kraju sezone, mada opet sumnjam da mu je cilj naša liga vjerovatno momak puca na inostranstvo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako se situacija u Želji popravi do kraja sezone, a hoće sigurno. S obzirom na veličinu imena Željo, on bi mogao doći što da neFaraonTM je napisao/la:Dobar je Crnov igrač i ističe mu ugovor sa Zrinjskim na kraju sezone, mada opet sumnjam da mu je cilj naša liga vjerovatno momak puca na inostranstvo.
Ljubav klase RADNIČKE !
Koliko još ima dana do objavljivanja imena gen.sponzoraaaaa?

Uglavnom u klubu se radi na dovođenju generalnog sponzora kao sto se radi na saradnji sa ostalim mogucim partnerima. Ali nema nista konkretno za sada da se zna tacno, kad ce sta biti.Fidelito je napisao/la:Koliko još ima dana do objavljivanja imena gen.sponzoraaaaa?![]()
![]()
![]()
![]()
Klub nije izlazio u javnost sa tim informacijma, tako da mozemo samo nagađati. Samo strpljenja.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Super neki dan reče da će se znati za desetak dana,da bi to trebala biti kao neka strana banka,pa vidjet ćemoFidelito je napisao/la:Koliko još ima dana do objavljivanja imena gen.sponzoraaaaa?![]()
![]()
![]()
![]()

Samo sabura 
Naš generalni sponzor u dogledno vrijeme će biti Baja, Dado, Amir, Memija, Veca, Beganović, Mujagić, Behram, Žerić i ostali. Pored njih redovni izlasci u evropu će nas sponzorisati. Ali svaki sponzor je dobrodošao, pa i generalni Boga mi.

Naš generalni sponzor u dogledno vrijeme će biti Baja, Dado, Amir, Memija, Veca, Beganović, Mujagić, Behram, Žerić i ostali. Pored njih redovni izlasci u evropu će nas sponzorisati. Ali svaki sponzor je dobrodošao, pa i generalni Boga mi.

DRUG NEBI TI PUNCA
Mene je najviše dosad oduševio ovaj Miloš Žeravica iz Borca , al sad koliko je realno ga dovesti vidi se da je strasno talentovan bio i clan U21 repke Srbije ... al nesto se ocigledno nije poklopilo!!
Nije isključeno ni da nas Dijamant još jednom sponzoriše.bagrcavi je napisao/la:Naš generalni sponzor u dogledno vrijeme će biti Baja, Dado, Amir, Memija, Veca, Beganović, Mujagić, Behram, Žerić i ostali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kao u onom vicu gdje je Mujo dobio milion na lotu. Pokupio kes i pravac kuci, zove Fatu da vidi. Fata vidi lovu otkaze joj srce, a Mujo prokomentarise; kad te ide, onda te bas ideVirtu4l je napisao/la:Nije isključeno ni da nas Dijamant još jednom sponzoriše.bagrcavi je napisao/la:Naš generalni sponzor u dogledno vrijeme će biti Baja, Dado, Amir, Memija, Veca, Beganović, Mujagić, Behram, Žerić i ostali.

Bilo bi lijepo od Dzeke hajrovati jos bar jedan mil

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
biće to bar još jednom. ako ne ovo ljeto onda nekad drugo, ali takva su vremena da mora bar još jednom. a dug mu je ugovor pa neće za džaba.
Ma ne treba razmišljati o tim parama, niti se nadati njima. Ako dodju super je, ako ne dodju nema veze.
Ljubav klase RADNIČKE !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zar nije da se to može uzimati samo dok igrač ne napuni određeni broj godina, npr. 27 ako se dobro sjećam?
Ova druga polusezona lijepo počela, 7 bodova u prva 3 kola i prva pauza. Sad malo pritegnuti igrače, da se poradi bar još malo na fizičkoj spremi. Mada, opet moram reći da sam primjetio da Željo odavno nije stajao bolje na terenu i da naši igrači nisu dugo ovako dobro pokrivali prostor. Odoviću svaka čast!
Do utakmice sa Zrinjskim ima puno, ali moramo uzeti u obzir da nam pobjeda u Mostaru otvara put ka tituli. Nije ovo neka euforična izjava, ali svi smo svjesni da ta pobjeda može donijeti dosta.. Još jednom da napišem da vas što više planira put za Mostar da podržimo našeg Želju na tom vrućem gostovanju. Zajedno smo jači!
Do utakmice sa Zrinjskim ima puno, ali moramo uzeti u obzir da nam pobjeda u Mostaru otvara put ka tituli. Nije ovo neka euforična izjava, ali svi smo svjesni da ta pobjeda može donijeti dosta.. Još jednom da napišem da vas što više planira put za Mostar da podržimo našeg Želju na tom vrućem gostovanju. Zajedno smo jači!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije, klubovi u kojim je igrac igrao do svoje 23. godine imaju 5% od svakog transfera dok on ne zavrsi karijeruDukeOfWellington je napisao/la:Zar nije da se to može uzimati samo dok igrač ne napuni određeni broj godina, npr. 27 ako se dobro sjećam?
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ficobahtic
- Kontakt:
Novac na danasnjem vremenu je neophodan i lijepo bi bilo da i neka neplanirana sredstva legnu na racun naseg Želje
Sto se tice utakmice u Mostaru, odigrati muski i borbeno pa kako god bude. Odovic je pokazao da zna postaviti ekipu a nismo ni sumnjali, domacin je pod pritiskom i na nama je da to pokusamo iskoristiti.

Sto se tice utakmice u Mostaru, odigrati muski i borbeno pa kako god bude. Odovic je pokazao da zna postaviti ekipu a nismo ni sumnjali, domacin je pod pritiskom i na nama je da to pokusamo iskoristiti.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ne opterecujte se puno oko novca, ev sada igramo sa minimumom i ide nam odlicno. Ovako mozemo do sudnjeg dana, imamo nasu djecu jer mi smo zeljo. Ako dodu kakve pare odlicno a ako ne dodu pa i dosada igramo bez njih nismo mi kao neki kome treba 5 m eura da bi bili konkurenti za naslov.
Kad se vec spominje mec sa Zrinjskim treba napomenuti da smo mi pod palicom Odovica u sezoni 2003/2004 ostvarili trijumf od 5:1 pod Bijelim Brijegomficobahtic je napisao/la:Novac na danasnjem vremenu je neophodan i lijepo bi bilo da i neka neplanirana sredstva legnu na racun naseg Želje![]()

Na Stadionu pod Bijelim Brijegom, Željezničar je u okviru posljednjeg, 30. kola, slavio sa visokih 1:5, a susret je obilježio fudbaler, koji još uvijek na maestralan način predvodi našu ekipu.
Zajko Zeba je bio strijelac jednog pogotka i asistent kod prvog i posljednjeg gola Željezničara, zasjenivši tako današnju zvijezdu Real Madrida, Luku Modrića, koji je postigao počasni gol za domaćina na pomenutom susretu.
Poveli smo već u 14. minuti, kada je Zeba sjajno pronašao Admira Raščića, danas napadača Novog Pazara, koji je rutinski poslao loptu u mrežu. Samo osam minuta kasnije, Zrinjski je poravnao preko već pomenutog Modrića, da bi u posljednjim sekundama prvog poluvremena Admir Kajtaz ponovo donio vodstvo Plavima.
U nastavku susreta je postojao samo jedan tim. Već u 55. minuti je pogodio sjajni Zeba, nakon solo akcije Muharemovića koji je nanizao nekoliko protivničkih igrača. Deset minuta kasnije, Dželaludin Muharemović se i sam upisao u listu strijelaca, da bi potop domaćih kompletirao Omer Joldić u samom finišu, na asistenciju Zebe, koji mu je majstorski dodao loptu iz sjedećeg položaja.
Bio je to šlag na tortu fantastičnog proljetnog dijela sezone 2003/2004, pod vodstvom Milomira Odovića, u kojem je Željezničar osvojio čak 37 bodova.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma ja bih i 0:0, al' eto moze i 0:1Schwarz je napisao/la:Kad se vec spominje mec sa Zrinjskim treba napomenuti da smo mi pod palicom Odovica u sezoni 2003/2004 ostvarili trijumf od 5:1 pod Bijelim Brijegomficobahtic je napisao/la:Novac na danasnjem vremenu je neophodan i lijepo bi bilo da i neka neplanirana sredstva legnu na racun naseg Želje![]()
Sto se tice utakmice u Mostaru, odigrati muski i borbeno pa kako god bude. Odovic je pokazao da zna postaviti ekipu a nismo ni sumnjali, domacin je pod pritiskom i na nama je da to pokusamo iskoristiti.evo nasao sam i clanak o tome pa da se prisjetimo malo:
Na Stadionu pod Bijelim Brijegom, Željezničar je u okviru posljednjeg, 30. kola, slavio sa visokih 1:5, a susret je obilježio fudbaler, koji još uvijek na maestralan način predvodi našu ekipu.
Zajko Zeba je bio strijelac jednog pogotka i asistent kod prvog i posljednjeg gola Željezničara, zasjenivši tako današnju zvijezdu Real Madrida, Luku Modrića, koji je postigao počasni gol za domaćina na pomenutom susretu.
Poveli smo već u 14. minuti, kada je Zeba sjajno pronašao Admira Raščića, danas napadača Novog Pazara, koji je rutinski poslao loptu u mrežu. Samo osam minuta kasnije, Zrinjski je poravnao preko već pomenutog Modrića, da bi u posljednjim sekundama prvog poluvremena Admir Kajtaz ponovo donio vodstvo Plavima.
U nastavku susreta je postojao samo jedan tim. Već u 55. minuti je pogodio sjajni Zeba, nakon solo akcije Muharemovića koji je nanizao nekoliko protivničkih igrača. Deset minuta kasnije, Dželaludin Muharemović se i sam upisao u listu strijelaca, da bi potop domaćih kompletirao Omer Joldić u samom finišu, na asistenciju Zebe, koji mu je majstorski dodao loptu iz sjedećeg položaja.
Bio je to šlag na tortu fantastičnog proljetnog dijela sezone 2003/2004, pod vodstvom Milomira Odovića, u kojem je Željezničar osvojio čak 37 bodova.

Ljubav klase RADNIČKE !
uhhhh koja fuzija i zajedništvo na utakmici protiv slavije,igrači stručni štab navijači.......dobro je ovo biće još bolje