FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UnitedForce
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UnitedForce » 16 maj 2016, 08:46

Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Vec od proslog kola se pricalo da ce nasi pustit jer se znalo to. Odigrali su juce blijedo i preko kur.ca posebno Benko koji je u dvije 100% sanse nonsarlantno reagovao... A opet i sa takvom igrom je daleko bolji bio od ostalih.
' $!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 16 maj 2016, 08:59

UnitedForce je napisao/la:Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Vec od proslog kola se pricalo da ce nasi pustit jer se znalo to. Odigrali su juce blijedo i preko kur.ca posebno Benko koji je u dvije 100% sanse nonsarlantno reagovao... A opet i sa takvom igrom je daleko bolji bio od ostalih.
Sto nisi bacio 1000 eur-a pa uzeo para kad se "znalo" ..... :shh: :shh: :shh: :shh:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 16 maj 2016, 09:11

DBR1987 je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la:Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Sto nisi bacio 1000 eur-a pa uzeo para kad se "znalo" ..... :shh: :shh: :shh: :shh:
Neka hvala, ne kladim se. Ali ima Bogme drugih koji jesu. Ocit primjer ti je pad kvote na pobjedu olimpika sa 5 na 2.40
' $!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 maj 2016, 09:13

A eto sve ostale utakmice smo dali po 5 golova I nismo imali problema sa realizacijom. Ne serite. Mi smo **** od ekipe.

Ocekujem Kusturicu I Dinu na pressu da pitaju jel kraj svijeta sto Sarajevo ne osvoji titulu.
4.10.2009.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2016, 09:18

Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 maj 2016, 09:21

joker90 je napisao/la:Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!

slika
Da nam je slatko dok nas jebu u supak svi redom?
4.10.2009.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2016, 09:27

koalem je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!

slika
Uprava uvijek misli na nas i kako da nam olaksa! :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 maj 2016, 09:30

Mislim da u upravi nisu ni znali niti imaju pojma da smo kojim slucajem osvojili ligu da bi bili nosioci , pojma nemaju da je ova godina kljucna bila , moglo se sve uloziti na ovu godinu **** im dzeno sve kao i hurtic oj boze okrece mi se u stomaku .....

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 maj 2016, 09:31

joker90 je napisao/la:
koalem je napisao/la:

slika
Uprava uvijek misli na nas i kako da nam olaksa! :thumbup:
Ne zna covjek bil se smijao il plakao od muke.
4.10.2009.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 maj 2016, 09:33

KURAVE!!!

E oticete. Itekako.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2016, 09:50

Pa nemojte tako braco...
Da ne bi njih mi bi se ugasili,a jos nam dugove vratili,pa kamp,pa kup,pa titula kuknjava

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 10:06

Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 maj 2016, 10:07

Šta reći nakon svega? Nisam čitao prethodne stranice, pa ako se šta već pisalo po forumu od ovog što ću napisati, halalite. Nemam snage se nervirati oko svega ovoga. Kao prvo, svejedno mi je ko će Kup osvojiti. Znam da nam treba izlazak u evropu radi koeficijenta, ali kako nam klub ide, pitanje je hoćemo li se naredne godine uopšte boriti za evropu. O Upravi i planovima za narednu sezonu ne bih pisao, ništa prije 10. juna. Samo ću reći, DABOGDA VAM ZA LIJEKA TREBALA SVAKA MARKA KOJU STE UKRALI IZ FK SARAJEVO!
Što se tiče prodaje utakmice, ja nešto ne vjerujem u to. Kao prvo, sumnjam da su naši toliko ludi da puste Olimpicu i riskiraju šta će se desiti u Lukavici. Kao drugo, sumnjam da je Gracić uspio kupiti X u Lukavici, pa da ga onda naši puste na Koševu. S obzirom da on ove sezone skoro nikako ne ulaže u Olimpic, ne znam ni koji mu je interes igrati Premijer ligu. Naši igrači su toliko loši da je sasvim moguće da nas pobjedi ko hoće, bilo kući ili u gostima.
Loše vrijeme koje nas je pratilo na Koševu ove polusezone, najbolje opisuje naše igrače, naše trenere i našu Upravu.
SARAJEVO

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 16 maj 2016, 10:17

Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 maj 2016, 10:24

ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
Džaba im dvije godine treninga bez odmora.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 maj 2016, 10:38

DBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Ja tako rekoh halalio bi titulu jednu sezonu da se rastjeraju **** pa vidi sta se desi :urnebes:

:plac:
4.10.2009.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 maj 2016, 11:04

ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
glupo.
past će usred polusezone

a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 11:13

DenchiNL je napisao/la:
glupo.
past će usred polusezone

a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno :think:
Pa vidis da se gube da ne znaju sta rade vise...ovo je Hurticeva odluka, nakon jucerasnje utakmice

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 maj 2016, 11:25

Očekujem Dinanu analizu sezone uskoro, tipa ovog:

Cilj nam je da u budućnosti afirmišmo što više mladih igrača, koji su se dokazali u omladinskim pogonima i reprezentaciji. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali nije sve tako crno, u ovoj godini smo zahvaljujući meni i još par ljudi vratili dugove, napravili kamp, spasili klub, imamo 500 sponzora i što je najvažnije, najbitnije i svrha svega - poslovali smo pozitivno (a ukrali mnogo). Svi u klubu imamo podršku Tana i ne razmišljam o ostavci, volim ovaj klub, dajem za njega sve i obećajem navijačima da će Sarajevo sljedeće sezone, u inat dušmanima, lopovima, i ostalim (pronaći će se oni sami) ići na bar jedan trofej i svaku utakmicu će ići na pobjedu, kako doliči najvećem klubu u Bosni, a priča o stadionu prepuštam predsjedniku Emiru Kusturici.

Nešto tipa ovog, ma 100%.

Umjesto onoga njihovog: Za 2-3 godine očekujemo ulazak u grupne faze LP ili EL.
Dobili smo, zahvaljujući njima: Za 2-3 godine da očekujemo izlazak u Evropu.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 maj 2016, 11:35

DBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Da samo znate koliko ih boli k****, kakve slamke. Pa ljudi satro daju mandate na raspolaganje, i u ostavci su do 10og, a onda daju ugovor Hurticu. Kako uprava u ostavci moze dati nekome ugovor? Zar nije logika da bi to trebao raditi onaj ko ih naslijedi?
Naravno sve je to farsa, nikakve oni ostavke nisu ponudili. Kakvi su samo ovo kriminalci, zemlja im kosti povracala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.