FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A onda ih poslije utakmice batinasi i mafijasi razvlace autima do kuca.
Koja je to skupina **** od ljudi.
Koja je to skupina **** od ljudi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Legendo slazem se sa tobom ... vidi se da ih zaboli neka stvar i za plasman kluba i za stav navijaca kluba, ovo vise nije neogovornost nego je.bavanje nas u zdrav mozak ... ovo sa Hurticem je prelilo casu def. covjek ne nesposoban za trenersku poziciju ...pasica je napisao/la:Da samo znate koliko ih boli k****, kakve slamke. Pa ljudi satro daju mandate na raspolaganje, i u ostavci su do 10og, a onda daju ugovor Hurticu. Kako uprava u ostavci moze dati nekome ugovor? Zar nije logika da bi to trebao raditi onaj ko ih naslijedi?DBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Naravno sve je to farsa, nikakve oni ostavke nisu ponudili. Kakvi su samo ovo kriminalci, zemlja im kosti povracala.
Hocu da kazem evropa je jedina pozitivna stvar koja se moze desiti klubu ove sezone ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- UnitedForce
- Kontakt:
Ubo si svaku rijec. Bas u njegovom stilu.SiouxLukavac je napisao/la:Očekujem Dinanu analizu sezone uskoro, tipa ovog:
Cilj nam je da u budućnosti afirmišmo što više mladih igrača, koji su se dokazali u omladinskim pogonima i reprezentaciji. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali nije sve tako crno, u ovoj godini smo zahvaljujući meni i još par ljudi vratili dugove, napravili kamp, spasili klub, imamo 500 sponzora i što je najvažnije, najbitnije i svrha svega - poslovali smo pozitivno (a ukrali mnogo). Svi u klubu imamo podršku Tana i ne razmišljam o ostavci, volim ovaj klub, dajem za njega sve i obećajem navijačima da će Sarajevo sljedeće sezone, u inat dušmanima, lopovima, i ostalim (pronaći će se oni sami) ići na bar jedan trofej i svaku utakmicu će ići na pobjedu, kako doliči najvećem klubu u Bosni, a priča o stadionu prepuštam predsjedniku Emiru Kusturici.
Nešto tipa ovog, ma 100%.
Umjesto onoga njihovog: Za 2-3 godine očekujemo ulazak u grupne faze LP ili EL.
Dobili smo, zahvaljujući njima: Za 2-3 godine da očekujemo izlazak u Evropu.
' $!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Fakat, jos zamisljam Dinu kako prica
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
-afirmacija nekoliko mladih igraca:Kadusic i Mihojevic prvenstveno i nagovjestaj jos nekoliko:Catakovic,Heric,Vazda...
-sjajne igre i rezultati kadeta i juniora (mada je ovo relativno jer se uspjeh omladinske skole gleda po broju afirmisanih igraca,a ne po broju trofeja,ali eto ostavlja nam prostora da se nadamo)
-trofej najboljeg strijelca PL BiH Leona Benke
I to je to!
Ako neko zna za jos neku svijetlu tacku u prethodnoj sezoni neka doda,ja zaista ne vidim nista drugo.
Edit:-sto se tice prvog tima,po meni,u potpunosti prolaznu ocjenu zasluzuju Benko,Mihojevic,Kadusic i golman Pavlovic. Ostalo sve ili prosjek ili ispod prosjeka.
Izdvojio bi slijedece:
-afirmacija nekoliko mladih igraca:Kadusic i Mihojevic prvenstveno i nagovjestaj jos nekoliko:Catakovic,Heric,Vazda...
-sjajne igre i rezultati kadeta i juniora (mada je ovo relativno jer se uspjeh omladinske skole gleda po broju afirmisanih igraca,a ne po broju trofeja,ali eto ostavlja nam prostora da se nadamo)
I to je to!
Ako neko zna za jos neku svijetlu tacku u prethodnoj sezoni neka doda,ja zaista ne vidim nista drugo.
Edit:-sto se tice prvog tima,po meni,u potpunosti prolaznu ocjenu zasluzuju Benko,Mihojevic,Kadusic i golman Pavlovic. Ostalo sve ili prosjek ili ispod prosjeka.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Dini i Kusti dat doživotne mandate 
VRATITE JEŠIĆA, il makar Uščuplića
VRATITE JEŠIĆA, il makar Uščuplića
Pa vratili smo dugovezagorski je napisao/la:Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
I to je to!
SARAJEVO
- Burberry46
- Kontakt:
Uprava napolje, Dino Odlazi
Sta nam uradise od kluba
Sta nam uradise od kluba
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naredne godine u ova doba slavit' će se opstanak u ligi .
Hej jest bilo dodaj ne driblaj jal kae evo ga sad će napisat titula gle budale
Hej jest bilo dodaj ne driblaj jal kae evo ga sad će napisat titula gle budale
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako nam je neka utjeha u ovom sivilu 4 sezona uzastopno mali plavi iza nas u konacnici!!!zagorski je napisao/la:Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
I to je to!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Treća .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
E jest nam to velika utjeha... Sljede sezone mi cemo biti 8., oni 9. kako je krenulo.
SARAJEVO
- ElCartel11
- Kontakt:
Briga me za male plave, interesuje me samo Sarajevo i da osvajamo titule! Hocu da smo uvjek 1, a mali plavi ako ce biti 2 ili 10 mene to ne interesuje. Ovako mi 4 oni 5 ili da smo mi 2 oni 3 sta nam to pomaze?
Jos malo pa cemo se poceti podyebavati ko vise bjezi zoni ispadanja
Jos malo pa cemo se poceti podyebavati ko vise bjezi zoni ispadanja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni nije nikakva utjeha to što su oni iza nas. Uopšte me ostale ekipe ne zanimaju na taj način.
Samo Saraj'vo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa kad budu jedva hodali tamo nakon 10. kola opet će marioneta Hurtić ispred kamere da se ibreti i izjavljuje bisere tipa 'ne znam stvarno šta se dešava ni zašto su ovako umorni....'DenchiNL je napisao/la:glupo.ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
past će usred polusezone
a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno
UPRAVA NAPOLJE!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' jučer ide onaj Faik pita ga lik:
- Kako ste digli ekipu iz letargije?
Faik:
- Mnogo razgovora i savjetovanja sa igračima
Dolazi Hurtić i pita ga lik u vezi igre naše kaže:
- Ja stvarno ne znam šta se dešava sa ekipom....
PA KO ĆE ZNATI AKO TI NE ZNAŠ? Ako ne znaš šta se dešava u ekipi u kojoj si ti taj koji vedri i oblači, ti ŠEF STRUČNOG ŠTABA te ekipe - onda možda ne radiš dobro svoj posao?
Faik:
PA KO ĆE ZNATI AKO TI NE ZNAŠ? Ako ne znaš šta se dešava u ekipi u kojoj si ti taj koji vedri i oblači, ti ŠEF STRUČNOG ŠTABA te ekipe - onda možda ne radiš dobro svoj posao?
Samo Saraj'vo.
[youtube][/youtube]PitarBordo je napisao/la:
29:04
Sad će te napasti sa pričom, on je naš trener, poznaje ekipuPitarBordo je napisao/la:Al' jučer ide onaj Faik pita ga lik:
Faik:
HURTIĆU ODLAZI !
DINO ODLAZI !
ELVIRE ODLAZI !
EDISE ODLAZI !
I ne tjeram Hurtića, jer je izgubio ''samo'' 3 utakmice. Tjeram ga jer će gurati menadžerske igrače, jer ne zna taktiku postaviti (u Tuzli postavi nas defanzivno, a mi se nikad u životu nismo znali braniti, protiv Gladbacha igrali smo ofanzivno
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Tugica...Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]PitarBordo je napisao/la:
29:04
Samo Saraj'vo.
Čuj skup za vraćanje članskih.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.