FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 16 maj 2016, 11:45

A onda ih poslije utakmice batinasi i mafijasi razvlace autima do kuca.

Koja je to skupina **** od ljudi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 16 maj 2016, 12:03

pasica je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Da samo znate koliko ih boli k****, kakve slamke. Pa ljudi satro daju mandate na raspolaganje, i u ostavci su do 10og, a onda daju ugovor Hurticu. Kako uprava u ostavci moze dati nekome ugovor? Zar nije logika da bi to trebao raditi onaj ko ih naslijedi?
Naravno sve je to farsa, nikakve oni ostavke nisu ponudili. Kakvi su samo ovo kriminalci, zemlja im kosti povracala.
Legendo slazem se sa tobom ... vidi se da ih zaboli neka stvar i za plasman kluba i za stav navijaca kluba, ovo vise nije neogovornost nego je.bavanje nas u zdrav mozak ... ovo sa Hurticem je prelilo casu def. covjek ne nesposoban za trenersku poziciju ...
Hocu da kazem evropa je jedina pozitivna stvar koja se moze desiti klubu ove sezone ... :kafa:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 16 maj 2016, 12:18

SiouxLukavac je napisao/la:Očekujem Dinanu analizu sezone uskoro, tipa ovog:

Cilj nam je da u budućnosti afirmišmo što više mladih igrača, koji su se dokazali u omladinskim pogonima i reprezentaciji. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali nije sve tako crno, u ovoj godini smo zahvaljujući meni i još par ljudi vratili dugove, napravili kamp, spasili klub, imamo 500 sponzora i što je najvažnije, najbitnije i svrha svega - poslovali smo pozitivno (a ukrali mnogo). Svi u klubu imamo podršku Tana i ne razmišljam o ostavci, volim ovaj klub, dajem za njega sve i obećajem navijačima da će Sarajevo sljedeće sezone, u inat dušmanima, lopovima, i ostalim (pronaći će se oni sami) ići na bar jedan trofej i svaku utakmicu će ići na pobjedu, kako doliči najvećem klubu u Bosni, a priča o stadionu prepuštam predsjedniku Emiru Kusturici.

Nešto tipa ovog, ma 100%.

Umjesto onoga njihovog: Za 2-3 godine očekujemo ulazak u grupne faze LP ili EL.
Dobili smo, zahvaljujući njima: Za 2-3 godine da očekujemo izlazak u Evropu.
Ubo si svaku rijec. Bas u njegovom stilu. :clap: :clap: :clap:
' $!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 maj 2016, 13:24

Fakat, jos zamisljam Dinu kako prica

Sent from my E6653 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2016, 13:53

Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
-afirmacija nekoliko mladih igraca:Kadusic i Mihojevic prvenstveno i nagovjestaj jos nekoliko:Catakovic,Heric,Vazda...
-sjajne igre i rezultati kadeta i juniora (mada je ovo relativno jer se uspjeh omladinske skole gleda po broju afirmisanih igraca,a ne po broju trofeja,ali eto ostavlja nam prostora da se nadamo)
-trofej najboljeg strijelca PL BiH Leona Benke
I to je to!
Ako neko zna za jos neku svijetlu tacku u prethodnoj sezoni neka doda,ja zaista ne vidim nista drugo.
Edit:-sto se tice prvog tima,po meni,u potpunosti prolaznu ocjenu zasluzuju Benko,Mihojevic,Kadusic i golman Pavlovic. Ostalo sve ili prosjek ili ispod prosjeka.

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 16 maj 2016, 13:55

Dini i Kusti dat doživotne mandate :kafa:

VRATITE JEŠIĆA, il makar Uščuplića

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 maj 2016, 14:01

zagorski je napisao/la:Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
-afirmacija nekoliko mladih igraca:Kadusic i Mihojevic prvenstveno i nagovjestaj jos nekoliko:Catakovic,Heric,Vazda...
-sjajne igre i rezultati kadeta i juniora (mada je ovo relativno jer se uspjeh omladinske skole gleda po broju afirmisanih igraca,a ne po broju trofeja,ali eto ostavlja nam prostora da se nadamo)
I to je to!
Ako neko zna za jos neku svijetlu tacku u prethodnoj sezoni neka doda,ja zaista ne vidim nista drugo.
Edit:-sto se tice prvog tima,po meni,u potpunosti prolaznu ocjenu zasluzuju Benko,Mihojevic,Kadusic i golman Pavlovic. Ostalo sve ili prosjek ili ispod prosjeka.
Pa vratili smo dugove :mrgreen:
SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 maj 2016, 14:42

Uprava napolje, Dino Odlazi

Sta nam uradise od kluba
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 14:46

Naredne godine u ova doba slavit' će se opstanak u ligi .

Hej jest bilo dodaj ne driblaj jal kae evo ga sad će napisat titula gle budale
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 16 maj 2016, 14:51

zagorski je napisao/la:Koliko god pokusavao da gledam i mislim pozitivno,u ovoj sezoni koja je vec za nama (hvala Bogu) vrlo je malo svijetlih tacki,pogotovo je malo pozitivnih nagovjestaja za slijedecu sezonu.
Izdvojio bi slijedece:
I to je to!
Ako nam je neka utjeha u ovom sivilu 4 sezona uzastopno mali plavi iza nas u konacnici!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 14:53

Treća .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 maj 2016, 14:55

E jest nam to velika utjeha... Sljede sezone mi cemo biti 8., oni 9. kako je krenulo.
SARAJEVO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 maj 2016, 15:09

Briga me za male plave, interesuje me samo Sarajevo i da osvajamo titule! Hocu da smo uvjek 1, a mali plavi ako ce biti 2 ili 10 mene to ne interesuje. Ovako mi 4 oni 5 ili da smo mi 2 oni 3 sta nam to pomaze?
Jos malo pa cemo se poceti podyebavati ko vise bjezi zoni ispadanja
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2016, 15:14

Meni nije nikakva utjeha to što su oni iza nas. Uopšte me ostale ekipe ne zanimaju na taj način.
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 maj 2016, 15:24

DenchiNL je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
glupo.
past će usred polusezone

a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno :think:
Pa kad budu jedva hodali tamo nakon 10. kola opet će marioneta Hurtić ispred kamere da se ibreti i izjavljuje bisere tipa 'ne znam stvarno šta se dešava ni zašto su ovako umorni....'

UPRAVA NAPOLJE!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2016, 15:30

Al' jučer ide onaj Faik pita ga lik:
- Kako ste digli ekipu iz letargije?
Faik:
- Mnogo razgovora i savjetovanja sa igračima

Dolazi Hurtić i pita ga lik u vezi igre naše kaže:
- Ja stvarno ne znam šta se dešava sa ekipom....

PA KO ĆE ZNATI AKO TI NE ZNAŠ? Ako ne znaš šta se dešava u ekipi u kojoj si ti taj koji vedri i oblači, ti ŠEF STRUČNOG ŠTABA te ekipe - onda možda ne radiš dobro svoj posao?
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 15:37

PitarBordo je napisao/la:
[youtube][/youtube]

29:04

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 maj 2016, 15:41

PitarBordo je napisao/la:Al' jučer ide onaj Faik pita ga lik:
- Kako ste digli ekipu iz letargije?
Faik:
- Mnogo razgovora i savjetovanja sa igračima

Dolazi Hurtić i pita ga lik u vezi igre naše kaže:
- Ja stvarno ne znam šta se dešava sa ekipom....

PA KO ĆE ZNATI AKO TI NE ZNAŠ? Ako ne znaš šta se dešava u ekipi u kojoj si ti taj koji vedri i oblači, ti ŠEF STRUČNOG ŠTABA te ekipe - onda možda ne radiš dobro svoj posao?
Sad će te napasti sa pričom, on je naš trener, poznaje ekipu :urnebes: voli Sarajevo :crazy:
HURTIĆU ODLAZI !
DINO ODLAZI !
ELVIRE ODLAZI !
EDISE ODLAZI !
I ne tjeram Hurtića, jer je izgubio ''samo'' 3 utakmice. Tjeram ga jer će gurati menadžerske igrače, jer ne zna taktiku postaviti (u Tuzli postavi nas defanzivno, a mi se nikad u životu nismo znali braniti, protiv Gladbacha igrali smo ofanzivno :D ), jer ne zna pričati i NE ZNA ŠTA MU SE DEŠAVA SA EKIPOM !!!!
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2016, 15:45

Besic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
[youtube][/youtube]

29:04
Tugica... :plac:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 16 maj 2016, 15:52

Čuj skup za vraćanje članskih. :lol: :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.