izaći će sutra vjerovatno.legenda reala je napisao/la:Ima li klip sa svim poenima
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
http://stats.nba.com/gameDetail.html?GameID=0021300418" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Ima li klip sa svim poenima
ovde ce biti ali kada ne znam
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Brat Redzo nakupi 13 skokova do si rek'o pita

[youtube][/youtube]
Iskreno, baš mi je žao što su luzerska ekipa, pogotovo sad kad je Mirza u prvoj petorci i ima zagarantovane minute. LJepše bi to sve izgledalo da pobjeđuju. Ali, smeće su od ekipe i timskog duha, realno.
Samo Mirza nastavi tako
Samo Mirza nastavi tako
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ima li gdje neki usporeni onog quick spina, u prvi mah mi se činilo da je Mirzoni malo prohod'o? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
i jest, al mu nisu sviralikobe24 je napisao/la:Ima li gdje neki usporeni onog quick spina, u prvi mah mi se činilo da je Mirzoni malo prohod'o?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Samo da ostane u prvoj petorci, valjda je Kidd dovoljno pametan da ga ne dira.
Samo da pozdravim raju koja tvrdi da je Mirza spot up shooter...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sad i on polako povezuje da se u NBA nista ne svira, koraka metar ljudi naprave pa spuste loptu na ulaz
..zato vise i forsira ulaz, isto tako treba i protiv crnaca malo igrat ledjima prema kosu. Dobro rece komentator na ESPN, on ima vise atletskog potencijala neg sto mislimo..vidi se to na igri odbrane, plus meka ruka..moze neki sut preko covjeka pogadjat sigurno 2 od 4 ako se spusti na 3 metra od kosa..
al u odbrani mi je najjace kad ga vidim, hahaha neprepoznatljiv igrac. glat cuva respektabilne cetvorke.
al u odbrani mi je najjace kad ga vidim, hahaha neprepoznatljiv igrac. glat cuva respektabilne cetvorke.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mrsko mi listat stranice mozda ste vec i pisali..kakav je sut iz igre imao Blec?
1/11robery20 je napisao/la:Mrsko mi listat stranice mozda ste vec i pisali..kakav je sut iz igre imao Blec?
Upravo to za odbranu, ni ja ne mogu da ga prepoznam (mozda mu je KG dodatno pomogaoultrasstyle_tz je napisao/la:ma sad i on polako povezuje da se u NBA nista ne svira, koraka metar ljudi naprave pa spuste loptu na ulaz..zato vise i forsira ulaz, isto tako treba i protiv crnaca malo igrat ledjima prema kosu. Dobro rece komentator na ESPN, on ima vise atletskog potencijala neg sto mislimo..vidi se to na igri odbrane, plus meka ruka..moze neki sut preko covjeka pogadjat sigurno 2 od 4 ako se spusti na 3 metra od kosa..
Mene posebno raduje sto protivnici sad ne znaju da li ce opaliti tricu, ili fintirati pa ici na ulaz. Mora jos malo traziti loptu na niski post, da i na taj nacin iznudi koji faul i dobije neke lagane poene kroz slobodna bacanja.
U svakom slucaju, mozemo samo biti ponosni na njega!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma polako ali sigurno se razvija u ono u sto smo svi znali da moze i umije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:Samo da pozdravim raju koja tvrdi da je Mirza spot up shooter...
hhaahhaa,strucnjaci koji ga prije nba nisu gledali
poslije danasnjih poteza koje je uradio tj nije uradio Kidd tesko da je normalan uopstearmin je napisao/la:Samo da ostane u prvoj petorci, valjda je Kidd dovoljno pametan da ga ne dira.
Semper Fidelis
- Consigliere
- Kontakt:
I meni se svidjajuJTS je napisao/la:haman sam ja jedini kome su gotivne ove majice
Inace, Mirza je odlican zaista. Da mi je neko pricao prije samo mjesec dana da ce igrati u prvoj petorci i da mu nece biti cudno ubaciti 17 poena, ne bi mu vjerovao. Samo steta sto mu se ekipa ne moze sastati sa dobrom partijom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- inacefindecko
- Kontakt:
nekako imam osjećaj da je ovaj Brooklyn nekako vrlo sličan City-u u fudbalu, sve su to igrači, ali nigdje igre, svi sebične zvijezde.. Samo što se Mirza trenutno snalazi dosta bolje nego Edin tamo..
Imam osjećaj, isto kao i za Edina, da bi Mirza bio 40 % bolji u nekoj normalnijoj ekipi, gdje ne mora moliti za loptu..
INAČE, SUPER PARTIJA, da ne bi ličnih bilo bi ovo oko 24-25 sigurno!
Imam osjećaj, isto kao i za Edina, da bi Mirza bio 40 % bolji u nekoj normalnijoj ekipi, gdje ne mora moliti za loptu..
INAČE, SUPER PARTIJA, da ne bi ličnih bilo bi ovo oko 24-25 sigurno!
Kada igraju iducu? Iduce godine?
Sad u petak aBD protiv Milwaukee-asamson je napisao/la:Kada igraju iducu? Iduce godine?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.