BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mogle je bolje u prvom setu, ali najbitnije da se ušlo u top100, sad odmor i onda idemo po nove pobjede!
Damir je danas dobro odigrao samo sve vazne poene je uzeo protivnik.Imao je vise puta sansu da uzme sevris protivniku I to je na kraju presudilo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na glup način je izgubio, naivno. Što najsmješnije vrača sve servise i kad je break lopta ne vrati je.
Moglo se ovo i dobit, bio je bolji ali šta je tu je. Jest mi krivo ali mu ne zamjeram ništa. Svaka čast majstore. U dvije sedmice titula i finale, što je odlično. Cilj je ispunio, sad na odmor pa DC i IW.

Moglo se ovo i dobit, bio je bolji ali šta je tu je. Jest mi krivo ali mu ne zamjeram ništa. Svaka čast majstore. U dvije sedmice titula i finale, što je odlično. Cilj je ispunio, sad na odmor pa DC i IW.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kod mene dupli zal..citav dan pogađam fudbal i jednu tenisa ubacio i eto šta bi 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nekako sam ocekivao ovaj poraz..nema veze..Damir je napravio sto smo gotovo godinu dana prizeljkivali TOP 100
Sutra Mirza..uzima turnir 
Re: Odg: BiH Tenis
Uzeo ga na iskustvo nije ni on bez veze na 51 mjestu. Ali ovo je dobra skola za Damira i obavezno da smiri zivce jer ovakvo ponasanje mu ne prilici.Uglavnom DAMIRE HVALA TI ZA OVAJ REZULTAT A ODGOVORNI U DRZAVI NEK SE STIDEBosnaSTL je napisao/la:Damir je danas dobro odigrao samo sve vazne poene je uzeo protivnik.Imao je vise puta sansu da uzme sevris protivniku I to je na kraju presudilo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ne vidjeh ja gdje je to nas bio bolji, nego vidjeh potpuno obratno, vidjeh da je Estrela ipak stepenica vise, nije Viktor bezveze 50 igrac na svijetu.
Sa osnovne linije se vidi da je puno jaci, puno jace udara lopticu, a i servis ima pravo dobar.
Cista suprotnost u odnosu na Menendeza koji je vristao pri udaranj, a loptice ni blizu snazne kao kod Estrele.
Nas Damir sto je uspio bilo je na mrezi, sa osnovne linije nikakvu sansu nije imao,
imao je jedino u rijetkim situacijama kada je Estrela na backhand lose reagovao, inace Estrelin forehand je znacio i kraj poena.
Da ne pricamo o servisu, nije Damiru pruzio skoro nikakvu sansu.
Sa osnovne linije se vidi da je puno jaci, puno jace udara lopticu, a i servis ima pravo dobar.
Cista suprotnost u odnosu na Menendeza koji je vristao pri udaranj, a loptice ni blizu snazne kao kod Estrele.
Nas Damir sto je uspio bilo je na mrezi, sa osnovne linije nikakvu sansu nije imao,
imao je jedino u rijetkim situacijama kada je Estrela na backhand lose reagovao, inace Estrelin forehand je znacio i kraj poena.
A isti broj brejk lopti imali. I nije sve u snaziKlare je napisao/la:Ne vidjeh ja gdje je to nas bio bolji, nego vidjeh potpuno obratno, vidjeh da je Estrela ipak stepenica vise, nije Viktor bezveze 50 igrac na svijetu.
imao je jedino u rijetkim situacijama kada je Estrela na backhand lose reagovao, inace Estrelin forehand je znacio i kraj poena.![]()
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Razlika nije bila u pozicijama na listi nego u 12 godina razlike. Mec je bio sasvim izjednacen,ne znam o kakvim jakim udarcima kakvoj Estrellinoj nadmoci se prica.Sve je bilo potpuno izjednaceno do jedne loptice,da je je taj poen otisao na Damirovu stranu i citav mec bi.Ali kao sto sam rekao 12 godina vise iskustva.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Bolji je Damir, kompletniji...nedostajalo je samo snage danas...sljedeći put će Estrella dobiti batine 
Promaklo mi je to da su imali isti brejk lopti.
Nista onda zanemarite, meni su ucinilo kako je Estrela sa osnovne forehandom drzao inicijativu,
a Damir igrom na mrezi cuvao prikljucak.
Moramo pohvaliti igru na mrezi, cak i spremnog protivnika cesto savlada.
Nista onda zanemarite, meni su ucinilo kako je Estrela sa osnovne forehandom drzao inicijativu,
a Damir igrom na mrezi cuvao prikljucak.
Moramo pohvaliti igru na mrezi, cak i spremnog protivnika cesto savlada.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije baš taj fh pravio veliku razliku, izlazio je Damir s njim lahko. Dva stila tenisa, Burgos igra malo ofanzivniji a Damir defanzivniji i zato nema puno winnera sa Damirove strane niti će ga biti nekad. Da je uzeo onu break-set loptu sve bi ovo drugačije bilo.Klare je napisao/la:Ne vidjeh ja gdje je to nas bio bolji, nego vidjeh potpuno obratno, vidjeh da je Estrela ipak stepenica vise, nije Viktor bezveze 50 igrac na svijetu.
imao je jedino u rijetkim situacijama kada je Estrela na backhand lose reagovao, inace Estrelin forehand je znacio i kraj poena.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sjetite se samo sta smo pisali ovdje kada smo saznali da ce Damir nastupiti na ovom turniru. Tada su dvije pobjede ovdje bile odlicne, a Damir je otisao do finala. Estrela igra u zivotnoj formi i danas je njegovo iskustvo donijelo prevagu. Damir je konacno usao u TOP 100 i ispisao historiju, sve ostalo je u ovom trenutku manje vazno. Ukoliko nece nastupiti u BA neka se dobro odmori i onda idemo u nove pobjede. Prvo DC, a onda se okrecemo novim turnirima.
svaka cast damiru u ovom mecu je mogao više ali nema veze idemo dalje 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma nema veze sto je izgubio, odlicne dvije sedmice su iza njega. Nek je Mirza dobio, nisam se pretjerano nadao pobjedi protiv Berankisa ali eto Mirza po svom, kad najmanje ocekujes pobijedi.
Samo nek nastave ovako
Samo nek nastave ovako
- sigurnoable
- Kontakt:
Svaka cast nasem Damiru, momak da ima uslove u pola kao ostale drzave sigurno bi bio u top 50. Trebao bi imati kao nagradu od drzave makar all inclusive u Trnovu na ovom turistickom mjestu sto se planira praviti. 
Sad će ponovo biti onaj turbulentni period dok ne prođe IW i Miami.
Već u aprilu bi se Damir mogao naigrati ATP turnira, Casablanca, Bucharest, Munich, Estoril, Istanbul, sve turniri iz serije 250, svi su na zemlji, tri posljednja su u istoj sedmici, tako da će bez problema upasti u MD.
Vjerujem da ćemo u aprilu dočekati jedan sjajan rezultat na ATP nivou, neko četvrtfinale, pa možda i polufinale.
Već u aprilu bi se Damir mogao naigrati ATP turnira, Casablanca, Bucharest, Munich, Estoril, Istanbul, sve turniri iz serije 250, svi su na zemlji, tri posljednja su u istoj sedmici, tako da će bez problema upasti u MD.
Vjerujem da ćemo u aprilu dočekati jedan sjajan rezultat na ATP nivou, neko četvrtfinale, pa možda i polufinale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idemo danas u nove pobjede,vrijeme je za prvu CH titulu

Mirzoni ako citas ovaj forum znaj da smo uz tebe bez obzira dal pobijedio il izgubio
Mirzoni ako citas ovaj forum znaj da smo uz tebe bez obzira dal pobijedio il izgubio
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza ako bude imao snage pobjedit će danas. Zaslužio je ovu titulu. Još turnir u Francuskoj pa DC. Vidjet ćemo koji će biti sljedeći turniri. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam nesto pratio s kim igramo dc i gdje kuci ili u gostma i s kim igramo ako prodjemo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.