Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 19:24

Pazi molim te koliko je drummer kontradiktoran, a ima ih još. Dakle, smeta im što je Sušić prijatelj sa Ušanovićem, a ne smeta im što je Emir Spahić javno podržao Muniba Ušanovića,
Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".
Kakvi su to licemjeri, nevjerovatno. Sa kime mi ovdje diskutujemo, ne mogu da vjerujem... čovjek laže i obmanjuje danima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 mar 2014, 19:33

Gleda li neko derbi izmedju Standard Lütticha i Anderlechta? Trenutno 70' minuta, Standard vodi 1:0, Arslanagic od prve minute.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 19:58

Pisao je neko maloprije, valjda će nam reći kako je igrao. Ja gledam Stevanovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 mar 2014, 19:59

Virtu4l je napisao/la:Pazi molim te koliko je drummer kontradiktoran, a ima ih još. Dakle, smeta im što je Sušić prijatelj sa Ušanovićem, a ne smeta im što je Emir Spahić javno podržao Muniba Ušanovića,
Emir Spahić: "Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".
Kakvi su to licemjeri, nevjerovatno. Sa kime mi ovdje diskutujemo, ne mogu da vjerujem... čovjek laže i obmanjuje danima...
Samo pratite njegove postove. On nije dosao ovdje da diskutuje nego da unese nemir i da vodi kampanju.Poziva na bojkot i na totalno rasulo, a nas koji nismo za to naziva rusiocima stubova reprezentacije.
On je malkice inteligentnija verzija @zutog mrava i @jackija. Eto dao sam mu cak i mali kompliment, a on je mene vrijedjao :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 20:01

Mogu reći da je uklizavanjem spasio gol Anderlehta u 90-oj minuti. Nakon toga sudija svira kraj za veliko slavlje navijača Liega :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 mar 2014, 20:03

Goalgetter je napisao/la:Gleda li neko derbi izmedju Standard Lütticha i Anderlechta? Trenutno 70' minuta, Standard vodi 1:0, Arslanagic od prve minute.
gledam jao,evo zavrsila utakmica,Standard pobjedio i pred titulom je prvaka drzave! Arslanagic u 95 minuti spasio cist gol Anderlehta.. odlicno je odigrao utakmicu,igra na istoj poziciji kao Spahic,desnog stopera,momak je odigrao bez greske!visok,dobar u skoku,disciplinovan... ako njega uspijemo dobiti to ce biti ogromna stvar,nesto slicno kao sa Kolasincem! Savez mora uciniti sve da ga ne izgubimo,mada tesko ce ga Belgijanci prepustiti nama,jer on ce biti igracina definitivno!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 mar 2014, 20:06

bosnas_ je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Gleda li neko derbi izmedju Standard Lütticha i Anderlechta? Trenutno 70' minuta, Standard vodi 1:0, Arslanagic od prve minute.
gledam jao,evo zavrsila utakmica,Standard pobjedio i pred titulom je prvaka drzave! Arslanagic u 95 minuti spasio cist gol Anderlehta.. odlicno je odigrao utakmicu,igra na istoj poziciji kao Spahic,desnog stopera,momak je odigrao bez greske!visok,dobar u skoku,disciplinovan... ako njega uspijemo dobiti to ce biti ogromna stvar,nesto slicno kao sa Kolasincem! Savez mora uciniti sve da ga ne izgubimo,mada tesko ce ga Belgijanci prepustiti nama,jer on ce biti igracina definitivno!
Ne ide nam na ruku to sto smo u istoj grupi za Euro sa Belgijom, imaju dupli razlog da ga ne puste. Mada ce na kraju sve biti do njega, otac mu je zagrijan da Dino igra za BiH ali on je pola belgijanac tako da mu sigurno nije lako donijeti odluku. Sta god da odluci treba ga shvatiti.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 mar 2014, 20:35

Daj boze da dobijemo Arslanagica, mislim da je kasno i vrlo je moguce da ce biti na preliminarnom spisku Belgije za SP. Steta, da smo prije godinu ili 6 mjeseci rjesavali bio bi nas, ali J**+ se Safetu ako nije clan Germanije.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 mar 2014, 20:40

Virtu4l je napisao/la:Pazi molim te koliko je drummer kontradiktoran, a ima ih još. Dakle, smeta im što je Sušić prijatelj sa Ušanovićem, a ne smeta im što je Emir Spahić javno podržao Muniba Ušanovića,
Mozel izvor za ovaj citat? Ovi koje prate reprezenatciju vise od par godina se sjecaju 2007.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2014, 20:55

oj ovog s Drmićem jes dosadan, samo još fali da napiše kako je Ognjen Koroman žudio za dresom BIH :problem:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 mar 2014, 20:58

Goalgetter je napisao/la: Da zavrsimo ovo oko Drmica:
Opet oko nickova. Nevjerovatno i jadno. :lol: :lol: A uvjek neki drugi.
Nego da zavrsimo oko Drmica. Idi radije prati kako je neko odigrao u 2,3 bundesligi. Ko J**+ ove kapitalce od igraca. Ako je neko Hrvat iz Bosne. Ti ljudi vole Hrvatsku u preko 95%. To naravavno stoji. Ali isto tako Goalgettere dragi. Ima i Hrvata iz Bosne koji vole I Bosnu. Vjerovao ili ne takvi ljudi postoje. Znaci ako on voli Hrvatsku. To ne znaci da ne voli i Bosnu ( a mozda je stvarno ne voli ). Zemlju i jednog i drugog njegovog roditelja, njegov zavicaj. Ako bi mu poslale BiH i HR poziv istovremeno vjerovatno bi se odlucio za HR. Ali ako bi BiH prva poslala. E onda bi mozda izabrao BiH. ( I ako si vidio ja za ovo nisam optuzio selektora. Ali neko bi morao bolje da obavlja svoj posao skauting potencialnih igraca izvan BiH i HR. Ako postoji osoba cijoj je to primarni posao ).

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 mar 2014, 21:11

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Da zavrsimo ovo oko Drmica:
Opet oko nickova. Nevjerovatno i jadno. :lol: :lol: A uvjek neki drugi.
Sto se zivciras Romanista. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2014, 21:15

Dobi li vise ovaj Arslanagic sve papire? :?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 mar 2014, 21:21

Nevjerovatno. Nego Golgetteru gdje ti do haras i dajes golove. Po pisanju izgleda da bar imas 20 tak godina. Pa bilo koji golgeter ( 15-20 golova ) u kojoj god ligi evrope a da je Bosanac. Npr. Austrija, Slovacka, Poljska koja god losija liga. O njemu bi se pisalo jako mnogo. Vidim skromnost ti nije vrlina, mocan nick. Ni manje ni vise nege Goalgetter. Cega 3 Njemacke lige zapad/istok. Tesko bit golgeter kraj smotanih poluamaterskih svaba. Pazi samo ako neki Hrvat iz BiH voli HR ne moze da vole i Bosnu nevjerovatno :lol: :lol: A Zivkovic, a Stanic i skoro pola sadasnje i bivse HR repke. Dali stvarno mislis da ne vole BiH :lol: :lol: Nista ti neznas pola HRV repke je izjavilo da im je Bosna draga i da navijaju za nju. Od Rakitica i svih vaznijih HR igraca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 mar 2014, 21:40

Ajax je napisao/la:Nevjerovatno. Nego Golgetteru gdje ti do haras i dajes golove. Po pisanju izgleda da bar imas 20 tak godina. Pa bilo koji golgeter ( 15-20 golova ) u kojoj god ligi evrope a da je Bosanac. Npr. Austrija, Slovacka, Poljska koja god losija liga. O njemu bi se pisalo jako mnogo. Vidim skromnost ti nije vrlina, mocan nick. Ni manje ni vise nege Goalgetter. Cega 3 Njemacke lige zapad/istok. Tesko bit golgeter kraj smotanih poluamaterskih svaba.
Ukoliko si igrao nogomet, i ukoliko ga i dalje treniras, igras, pogotovo u inostranstvu, znao bi sta sve poduhvata da se probijes pored poluamaterskih svaba(kao sto ih ti tako nazivas, samo se pitam odakle ti to, mozda i govoris iz iskustva, ili si se probio preko Austrije do Rome ili Ajaxa :mrgreen: ) . Sto se tice mene, ne zabijam vise (nije mi uloga), zadnji vezni sam, ukoliko zelis znati vise, javi na PP, da ne spamamo ovdje, a i ne znam je li na mjestu raspravljati o motivu biranja nicka. :mrgreen:

Nego kazem ti, ne osjecaj se odmah uvrijedjenim ako ti spomenem tvoj stari nick. Nisi los momak, ne mislim ti nista lose, pretjerujes nekad samo kod nekih cinjenica da nekome pojasnis nesto, a odaje te specificni stil pisanja. Dosta offtopica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 mar 2014, 21:43

Ovaj Arslanagic je strasan igrac danas najbolji obrambeni igrac na terenu. Poznavajuci nase bojim se da cemo mi ovog momka tesko dobit ako ne skoce svi. Ako ga Belgijanci samo tako prepuste pisat ce o njemu u novinama kao Nijemci o Kolasincu prije par dana. Ali bojim se daj boze ovaj je po meni bolji od Emira vec sada.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 mar 2014, 21:51

Ovo sto sam ja gledao ostavio me Dino bez daha, 20 godina a igra kao da mu je 30, iznosi loptu, uklizava, beton...
Sta je sa njegovim papirima, ovog ne smijemo izgubiti ni za zivu glavu...
Uklizavanje u zadnjoj sekundi... :clap:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 mar 2014, 21:52

Dobro Goalgettere, necemo ici u off topic. Kao ni u rasprave o nickovima i ostalim glupostima. Imam ozbiljno pitanje. TI kao bivsi/sadasnji zadnji vezni. Sta mislis o Mariu Vrancicu. Dali su Hadzic/Susic trenutno bolji, spremniji igraci da su zavrjedili prije od njega poziv. Sam si rekao kako je tesko u 3 njemackoj ligi. A Vrancic evo igra standardno za jednog od lidera 2 Bundeslige.
Ili o Salaticu, Koji nije ni meni simpatican. Ali je covjek razbijac ( bar izgleda tako ). Kao Niko Kovac, Gattuso i slicni igraci. Mi takvog nemamo. A jako nam je potreban.To je jedini razlog zasto sam ja za njega. Cak ni Rahimic nije bio tolika klasa kako ga mnogi ovdje dozivljavaju ali to je vec druga tema. Dobar je bio ali ne i klasa zadnji vezni. Tek kad bi pronasli pravog zadnjeg veznog. Ljudi nisu ni svjestni da bi reprezentacija odma izgledala bar 20% jaca. Zbog sigurnosti u veznom redu.

Znaci moje pitanje ( najiskrenije ) glasi. Sta mislis o pozivima M.Vrancicu ili Salaticu u ove 3,4 utakmice prije svjetskog. Za Besica vjerovatno mislis da bi trebao dobiti poziv ( kao i ja ). Jesam li u pravu ??

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 mar 2014, 21:58

dubrovnik je napisao/la:Ovaj Arslanagic je strasan igrac danas najbolji obrambeni igrac na terenu. Poznavajuci nase bojim se da cemo mi ovog momka tesko dobit ako ne skoce svi. Ako ga Belgijanci samo tako prepuste pisat ce o njemu u novinama kao Nijemci o Kolasincu prije par dana. Ali bojim se daj boze ovaj je po meni bolji od Emira vec sada.
Sreca nasa je da Belgija zadnje 3 godine ima beton ekipu u rangu Holandije i slicnih. Da ima igrace kao Kompany, Vertonghen i slicni. I kod nas ce vjerovatno biti starter jer Spahic polako odlazi ( za 2 godine ). A ni Bickackic ili Zukanovic ne izgledaju nesto bolje od Arslanagica. Znaci slicna situacija kao kod Kolasinca i seniorske Njemacke reprezentacije. Znaci Arslanagic dolazi. Osim ako Belgijanci odjednom ne zapnu nenormalno. Znaci treba ga cim prije, prioritetno dovest da debitira makar u prijateljskoj. Onda je on zavrsio sa Belgijom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 mar 2014, 22:00

Ajax je napisao/la: Znaci moje pitanje ( najiskrenije ) glasi. Sta mislis o pozivima M.Vrancicu ili Salaticu u ove 3,4 utakmice prije svjetskog. Za Besica vjerovatno mislis da bi trebao dobiti poziv ( kao i ja ). Jesam li u pravu ??
Za Besica se apsolutno obojica slazemo. Momak koji moze pokriti poziciju stopera, desnog beka, zadnjeg veznog takodje odlicno (trenutno u Ferencvarosu igra desnog beka, prekomandovan), on je za mene idealno rjesenje pred SP.

Ako cemo uporediti Hadzica (Tinu Susica odavde izbacujem iz svake konkurencije, jer on nece i nikad nece biti zadnji vezni), i Maria Vrancica, tu definitivno tipujem na Vrancica, koji je u usponu. Ja ne znam sta je Hadzica dovelo uopste u reprezentaciju, ili koji je onaj ''strucnjak'' sto je rekao Susicu da je odlican, pratim ga ja u Austrijskoj ligi, i igra u Sturmu koji je u zadnjih par sezona odron, koji je nekada zaista bio dobar u Austriji, ali sada ih tuce svako ko stigne, a on uopste ne briljira u klubu, kao sto je to nekada radio u Riedu, a idovoljno govori da mu je transfer u Hajduk propao u zadnji sekund, zbog financijskih uslova.

Sto se tice Vrancica, igra zaista dobro, ali on i Hadzic su isti tipovi igraca, nisu razbijaci, nego tehnicari, najbolje se snalaze na poziciji ''Osmice'', znaci pored jednog razbijaca, nesto slicno kao Pjanic, samo sto je po meni Vrancic miljama ispred njega, i Vrancic ce skoro pa sigurno igrati sljedece sezone 1. Bundesligu, ako ne Paderbornom, ostvarice transfer. A i momak je 30ak tekmi odigrao za mlade ekipe Njemacke.

Ali obojica nisu ono sto mi trebamo, kao ni Tino. Vrancica ne bih sada zvao za SP, ali nakon SP-a, prva prijateljska, obavezno. Momak se mora probati, kao i Sanjin Prcic.

A sto se tice Salatica, kao sto si rekao i tebi nije simpatican, kao ni meni, ali on je jedini razbijac. Moglo se nesto poduzeti oko njega, ali nije, stoga bez njega sigurno putujemo na SP. Ostaje samo Besic, koji je po meni rjesenje naseg problema, a na Papetu je da ga pozove, ukoliko se sjecam, rekao je Pape nedavno kad rijesi sukob sa Vladom, da ce ga pozvati u A-Repku.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, s4mke, Zglavkar i 42 gosta.